Waarheid, Durven of Doen seizoen 2 met deze 96 deelnemers!

96 bekende Vlamingen, verrassende uitdagingen en een prachtige locatie: het recept voor een zomer vol ontboezemingen in Waarheid, Durven of Doen seizoen 2. Waarheid, Durven of Doen seizoen 2 is iedere maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te kijken bij VTM en VTM Go. Het programma is iedere maandag tot en met donderdag op tv te kijken tijdens de zomermaanden. Ontdek in dit artikel alles over het programma en de 96 deelnemers aan Waarheid, Durven of Doen seizoen 2.

Waarheid, Durven of Doen

Van maandag tot en met donderdag zorgt Waarheid, Durven of Doen weer voor gezelligheid en amusement ten top in een zalig zomerse setting. Het programma komt deze zomer terug, nadat het eerste seizoen kon rekenen op een mooi marktaandeel van gemiddeld 27,6% (VVA 18-54). Vier bekende gasten spelen het spel waarbij uitdagende opdrachten, moeilijke dilemma’s en pittige vragen elkaar afwisselen.

Oranjerie Kortrijk locatie Waarheid, Durven of Doen

Dit alles op een tot de verbeelding sprekende nieuwe locatie: de historische Oranjerie in Kortrijk. Extra leuk: dit seizoen zet het spel zich verder doorheen de straten van Kortrijk. Wie bedwingt de Leie tijdens een potentieel bijzonder natte proef? Welke waaghals gooit zich zonder nadenken van de Broeltorens aan een zipline? Wie slaagt erin de langste klerenketting te leggen door zoveel mogelijk Kortrijkzanen uit de kleren te praten? En wie krijgt de troostprijs in z’n handen en moet de afwas doen? 

Waarheid, Durven of Doen VTM

De vier gasten verzorgen zelf het menu van de avond, van pittig ovenhapje tot smeuïge tiramisu. Tot op het laatste moment weten ze niet wie er die avond mee aan tafel schuift. Deze keer zijn er maar liefst 96 deelnemers, die meedoen aan Waarheid, Durven of Doen seizoen 2. Natuurlijk zetten we ze voor jou op een rijtje (althans, de namen die we al weten).

96 Deelnemers Waarheid, Durven of Doen seizoen 2

De eerste namen van de 96 deelnemers aan Waarheid, Durven of Doen seizoen 2 zijn alvast bekend. Nicolas Caeyers, Dorothee Dauwe, Astrid Coppens, Jens Dendoncker, Metejoor, Stien Edlund, Kamal Kharmach, Kürt Rogiers en Jamie-Lee Six spelen het spel. Maar denk ook aan Mathias Vergels, Niels Albert, Julie Vanloo, Sieg De Doncker, Saartje Vandendriessche, Jade Mintjes, Christoff, Roger van Damme, Aagje Vanwalleghem, Tinne Oltmans, Loredana, Henk Rijckaert, Kirsten Flipkens en Junior Planckaert. Ook William Boeva, Udo, Hinda Bluekens, Sien Wynants, Maureen Vanherberghen, Kristof Goffin, Hakim Chatar, Silvy De Bie, Tom De Cock, Amelie Aelbrecht, Wout Bru, Hadise Suleyman, Cesar Casier, Yemi Oduwale, Sander Gillis en Lotte Stevens komen langs.

Net als Pascal Braeckman, Loïc Van Impe, Lynn Van den Broeck, Jonatan Medart, Leen Dendievel, Francisco Schuster, Koen Buyse, Gerben Tuerlinckx, Anke Buckinx, Celine Van Ouytsel, Hanne Claes, Soe Nsuki, Sandra Bekkari, Sean Dhondt en Joffrey Anane. En dat zijn nog niet alle 96 deelnemers aan Waarheid, Durve of Doen. Nee, we maken ook kennis met Kadèr Gürbüz, Jaouad Alloul, Klaasje Meijer, Wim Ballieu, Vincent Fierens, Marlene de Wouters, Maksim Stojanac, Isolde Lasoen, Laura Govaerts, Alexander Hendrickx, Maarten Vancoillie, Ianthe Tavernier, Sarah Puttemans en Sergio. En ook Anne De Baetzelier, Ian Thomas, Sarah Mouhamou, Charlotte Sieben, Arno The Kid, Anushka Melkonian, Davy Gilles, Celien Deloof, Maarten Cop, Eva De Roo, Kim Huybrechts, Olivia Trappeniers en Jelle Beeckman zijn van de partij als deelnemers aan Waarheid, Durven of Doen seizoen 2.

In de laatste week van Waarheid, Durven of Doen zien we verder Jo Hens, Justine Jonckheere, Slongs Dievangons, Yanina Wickmayer, Jolien Roets, Servaas Bingé, Bert Ostyn, Jeroen Verdick, Tine Priem, Hanne Troonbeeckx, Elke Clijsters, Jef Neve, Ward Lemmelijn, Amy Courtens en Younes Jaadane.

Onderaan dit artikel zetten we alle deelnemers van Waarheid, Durven of Doen seizoen 2 nogmaals op een rijtje, zodat je ontdekt waar je ze van kent.

Tweede seizoen Waarheid, Durven of Doen

Tv-gezicht Astrid Coppens, acteur Mathias Vergels, voormalig wereldkampioen veldrijden Niels Albert en professioneel basketbalspeelster Julie Vanloo bijten de spits af op maandag 25 juli om 21u35 bij VTM. Astrid komt als eerste aan in de magische Oranjerie in Kortrijk, die vol lampionnen hangt waarin de uitdagingen van de avond verscholen zijn. Voor Niels Albert is het een blij weerzien met zijn mede-bondgenoot uit De Verraders.

Welke bekende Vlaming zat in gevangenis?

Tussen de gerechten door volgen ook de eerste pittige vragen: “Wie zag de gevangenismuren al eens van binnenuit?” Waarop twee gasten hun verhaal achter de tralies uit de doeken doen… “Ik zat de hele nacht in de cel…”, biecht Astrid Coppens op. “Het was de langste nacht van mijn leven…” Ruth Vandenberghe, de burgemeester van Kortrijk, komt de eerste gasten van het programma verwelkomen in haar Leiestad. Haar opdracht? Het viertal enkele streekgerechten blind laten proeven én raden. Wie onderscheidt de smaak van de Gulden Sporen-praline of de Kalletaart?

Deelnemers week 1: Waarheid Durven of Doen

In de eerste aflevering zien we dus Astrid Coppens, Mathias Vergels, Niels Albert en Julie Vanloo. Op dinsdag 26 juli is het de beurt aan Nicolas Caeyers, Sieg De Doncker, Saartje Vandendriessche en comedian Jade Mintjens. Woensdag 27 juli worden Christoff, Roger van Damme, Aagje Vanwalleghem en Tinne Oltmans uitgedaagd. Donderdag 28 juli sluiten Loredana, Henk Rijckaert, Kirsten Flipkens en Junior Planckaert de week af.

VTM Waarheid Durven of Doen week 2 (deelnemers)

VTM Waarheid Durven of Doen week 2 brengt ons weer een hoop bekende Vlamingen. In de eerste aflevering zien we William Boeva, Udo, Hinda Bluekens en Sien Wynants. Op dinsdag is het de beurt aan Maureen Vanherberghen, Kristof Goffin, Hakim Chatar en Silvy De Bie. Tom De Cock, Amelie Aelbrecht, Wout Brue en Hadisa Suleyman zijn woensdag de deelnemers. En de week wordt afgesloten met Cesar Casier, Yemi Oduwale, Sander Gillis en Lotte Stevens.

Deelnemers Waarheid Durven of Doen week 3

VTM Waarheid Durven of Doen week 3 zorgt weer voor een verse lading bekende Vlamingen. Op maandag is het de buurt aan Pascal Braeckman, Loïc Van Impe, Lynn Van den Broeck en Jonatan Medart. Dinsdag zien we Leen Dendievel, Francisco Schuster, Koen Buyse en Gerben Tuerlinckx. Anke Buckinx, Celine Van Ouytsel, Hanne Claes en Soe Nsuki zien we op woensdag. Sandra Bekkari, Jamie-Lee Six, Sean Dhondt en Joffrey Anane sluiten de week af.

Kandidaten Waarheid Durven of Doen week 4

In de vierde week van Waarheid, Durven of Doen heeft VTM weer een blik vol spraakmakende kandidaten verzameld. We starten op maandag met Kadèr Gürbüz,Jaouad Alloul, Klaasje Meijer en Wim Ballieu. Dinsdag zien we Vincent Fierens, Stien Edlund, Metejoor en Marlene de Wouters. Woensdag is het de beurt aan Maksim Stojanac, Isolde Lasoen, Laura Govaerts en Alexander Hendrickx. En we sluiten de week af met Maarten Vancoillie, Ianthe Tavernier, Sarah Puttemans en Sergio.

Waarheid, Durven of Doen kandidaten week 5

In de vijfde week van Waarheid, Durven of Doen op VTM is het de beurt aan Kamal Kharmach, Anne De Baetzelier, Dorothee Dauw, Ian Thomas op maandag. Jens Dendoncker, Sarah Mouhamou, Charlotte Sieben en Arno The Kid worden op dinsdag uitgedaagd. Op woensdag spelen Anushka Melkonian, Davy Gilles, Celien Deloof en Maarten Cop het spel en op donderdag sluiten Eva De Roo, Kim Huybrechts, Olivia Trappeniers en Jelle Beeckman de week af.

Laatste week Waarheid, Durven of Doen

In de laatste week van Waarheid, Durven of Doen zien we op maandag Jo Hens, Justine Jonckheere, Slongs Dievangons en Yanina Wickmayer. Kürt Rogiers, Jolien Roets, Servaas Bingé en Bert Ostyn zin dinsdag aan de beurt. Woensdag Jeroen Verdick, Tine Priem, Hanne Troonbeeckx en Elke Clijsters. En tot slot: Jef Neve, Ward Lemmelijn, Amy Courtens en Younes Jaadane.

Als we meer deelnemers weten (inmiddels kennen we er veertig van de 96), wordt dit artikel meteen bijgewerkt. Volg ons op social media (zie links hieronder), om de bijgewerkte versie niet te missen.

Deelnemers Waarheid, Durven of Doen (VTM)

 1. Nicolas Caeyers kun je kennen uit Galaxy Park, maar inmiddels is hij ook actief als producer, regisseur, cameraman én we kennen hem natuurlijk als ‘influencer’ Sabine. Voor VTM GO maakte hij onder andere We Like To Party en De Aftocht.
 2. Dorothee Dauwe is radiopresentatrice bij Qmusic. Je kent haar ook wel als Dorothee Vegas (en Like Maarten).
 3. Astrid Coppens is een ondernemende dame die we ook kennen als actrice uit de film Verborgen verlangen.
 4. Jens Dendoncker kennen we als presentator en stand-up comedian.
 5. Metejoor is dé zanger waar je op dit moment niet om heen kan. Hij heeft een hit samen met Snelle en treedt bijvoorbeeld op bij Tien Om Te Zien en Zomerhit. Je zag hem bij The Voice Kids als coach. Verder za je hem in het tweede seizoen van Tweede seizoen Een Echte Job.
 6. Stien Edlund is een ondernemende influencer, die je bijvoorbeeld van TikTok kunt kennen.
 7. Kamal Kharmach zag je op VTM eerder als commentator bij Marble Mania. Maar je kunt hem ook kennen van het indrukwekkende Andermans Zaken en als comedian.
 8. Kürt Rogiers kennen we als jaren als presentator bij VTM (zoals van Marble Mania en LEGO Masters). Maar hij speelt natuurlijk ook een belangrijke rol in Familie en scoorde eerder tig verschillende tv- en filmrollen (ook in Nederland). In het najaar zal hij te zien zijn in het theater met Nachtwacht: Het Donkere Spiegelbeeld.
 9. Jamie-Lee Six zal dit najaar op VTM te zien zijn als één van de hunters in Jachtseizoen België. Ze was eerder één van De Verraders. Jamie-Lee Six is op dit moment te zien in de film FOMO en het nieuwe seizoen van D5R. Daarnaast is ze influencer, vormt een dj duo én komt ook regelmatig voorbij op TAGMAG. Vorig jaar schreef ze zelfs een boek: Ben er voor je is een gids over mentale gezondheid & zelfzorg.
 10. Mathias Vergels kennen we als acteur, bijvoorbeeld uit Thuis en Noordzee, Texas. Hij is daarnaast ook zanger. Dat deed hij als Papegaai in The Masked Singer België, maar ook met zijn band. Zo maakte hij al de cd Waar is Mathi?.
 11. Niels Albert is voormalig veldrijder. Hij moest noodgedwongen stoppen met veldrijden door hartproblemen. Je zag hem in het eerste seizoen van Een Echte Job
 12. Julie Vanloo is een Belgische basketbalspeelster, die uitkomt voor de Belgian Cats. Ze speelt in Italië bij Moncalieri Basketball.
 13. Sieg De Doncker is presentator en acteur. Op dit moment acteert hij in Familie (en is één van de figuren, waarbij we afvragen hoe het verder gaat na de zomerstop). We leerden hem kennen als Ketnet-Held.
 14. Saartje Vandendriessche is presentatrice en schrijfster van verschillende boeken, zoals Nooit meer moe.
 15. Jade Mintjens is vooral druk in de weer met stand-up comedy. Dat ze hier absoluut talent voor heeft, zag je natuurlijk al bij De Positivo’s. Maar wist je dat ze bekend is geworden in Vlaanderen als actrice? Je kunt haar kennen uit Ghost Rockers. Twee jaar geleden speelde ze de hoofdrol in VTM GO-serie Instafamous met Jade Mintjens op VTM GO
 16. Christoff wordt ook wel de schlagerkoning van Vlaanderen genoemd.
 17. Roger van Damme is een Nederlandse kok (hij groeide op aan de grens met Vlaanderen), maar boekte vele successen in Vlaanderen.
 18. Aagje Vanwalleghem zagen we recent in Spartacus Run. Ze won de finale van Kim Gevaert. In 2016 verscheen haar boek Veerkracht.
 19. Tinne Oltmans zien we sinds vorig jaar dagelijks in telenovelle Lisa. Verder is ze bekend van Ghost Rockers en diverse musicals. Zo speelt Tinne Oltmans niet alleen in Mamma Mia; je zag haar eerder in Doornroosje. Nederlandse kijkers kennen haar ook van de Misfit-films en Grensoverschrijdend.
 20. Loredana kennen we allemaal aan de zijde van Pat Krimson in 2 Fabiola, maar solo maakte ze furore als Ridder in The Masked Singer België 2022. Ze is samen met Pat Krimson ook te zien in de film Rewind, van CEMI.
 21. Henk Rijckaert is cabaretier en stand-upcomedian. Of zoals hij zelf zegt: hij maakt mopjes op een podiu. Soms ook op tv.
 22. Kirsten Flipkens is een professionele tennisspeelster.
 23. Junior Planckaert ging op zoek naar de liefde en vond via dit tv-programma zijn vriendin Pauline. Nu zijn we natuurlijk ook nieuwsgierig of ze in de familie past, want Junior is de jongste van de Planckaerts.
 24. William Boeva werkt op dit moment voor Streamz aan Don’t Scream. Hij begon zijn carrière als stand-up comedian (zijn show Reset werd recent nog uitgezonden op tv), maar we zien ‘m steeds vaker op tv, bijvoorbeeld bij Snackmasters Kerst 2021 en het WK Counter-Strike. Als acteur komt hij ook regelmatig op je scherm voorbij, zoals in het razend populaire Nonkels. Maar William Boeva speelde ook mee in Instafamous en De Twaalf.
 25. Udo Mechels is zanger en songwriter. Hij is de partner van Leen Dendievel.
 26. Hinda Bluekens is journalist, columnist en entertainer. je kunt haar ook kennen als Hinda House.
 27. Sien Wynants won in 2012 de tweede editie van Wie Wordt Wrapper van Sander Gillis. Ze presenteerde Ketnet-programma’s Kingsize Live, Goed Gezien! en Schijtluizen en was in 2016 samen met William Boeva het gezicht van de Move tegen Pesten. Recent heeft ze afscheid genomen.
 28. Maureen Vanherberghen is radio- en tv-presentatrice. Ze is de vriendin van Sieg De Doncker. Zij hebben als de Helden van Ketnet jarenlang samen tv gemaakt en hebben inmiddels een relatie én zelfs een kindje samen.
 29. Kristof Goffin ken je als Alex uit Dertigers (België). Hoe je Kristof Goffin verder kunt kennen? Nou, hij bedacht de bekende kniezwengel van zangeres Kate Ryan, die ze op het Eurovisiesongfestival in 2006 vertoonde.
 30. Hakim Chatar is presentator van de VTM GO Shorties reeks Sneak Peek. Hij is tevens te zien in het nieuwe Play4-programma Het Beste Bod.
 31. Silvy De Bie ken je als zangeres van Sylver.
 32. Tom De Cock zag je recent op tv met de Zomerboekathon.
 33. Amelie Albrecht is comedian; je zag haar bijvoorbeeld in Instafamous.
 34. Wout Bru is een bekende chefkok, die verschillende kookprogramma’s heeft gepresenteerd bij VTM en Vitaya. We zagen hem recent nog in Vakantiehuis For Life seizoen 2.
 35. Hadisa Suleyman (32 uit Gent) is een selfmade onderneemster en richtte in 2016 haar eigen makelaarskantoor Estate Of Mind op. Vastgoed stroomt door haar aderen. In 2019 werd Hadisa verkozen tot rolmodel voor Gentse starters in de categorie ‘trendsetter’. Je kent haar uit Huis Gemaakt seizoen 2.
 36. Cesar Casier is model en bracht verschillende boeken uit.
 37. Yemi Oduwale ken je uit soaps als Dertigers en Thuis, maar recent zag je hem ook in Dancing with the stars! Op Streamz is hij momenteel te zien in Couples Therapy. Maar wist je dat hij in 2013-2014 ook te zien was in de reeks Binnenstebuiten als Tim? Hij debuteerde in 2008 op tv in Witse.
 38. Sander Gillis verloor in de herfst van 2012 Wie Wordt Wrapper van Sien Wynants, maar hij mocht toch aan de slag als wrapper. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld Ketnet King Size.
 39. Lotte Stevens is de nieuwe Mega Mindy. Ze was eerder te zien in de Ketnet-serie Hoodie, waarin ze de rol van Flo speelt. “Zij is voor zoveel kinderen een superheldin. Het wordt ongetwijfeld in alle opzichten een groot avontuur”, zei Lotte Stevens, toen bekend werd gemaakt dat zij de opvolgster is van Free Souffriau.
 40. Pascal Braeckman werkt als geluidsman. Je kunt hem bijvoorbeeld kennen van Reizen Waes.
 41. Loïc Van Impe kennen we als tv-kok bij VTM. Je kent Loïc Van Impe van Zot van Koken en Loïc tussen 2 vuren. Hij deed ook mee aan Snackmasters en was natuurlijk één van De Verraders België.
 42. Lynn Van den Broeck is actrice bij Thuis. Maar we zagen haar recent ook backstage bij Zomerhit.
 43. Jonatan Medart is influencer; hij deed recent mee aan Dancing With The Stars.
 44. Leen Dendievel kennen we als actrice en succesvolle schrijfster (klik en ontdek haar boeken, die ik absoluut kan aanraden. Ze maakte ook het interessante programma Kinderwens.
 45. Francisco Schuster leerden we kennen als Yemi Mwamba uit de #LikeMe cast.
 46. Koen Buyse is de zanger van Zornik. Hij was één van de deelnemers aan Liefde voor Muziek in 2022. Ontdek hier alles over die aflevering.
 47. Gerben Tuerlinckx is bekend van bekend van zijn openhartige TikTok-filmpjes en van Gerben en Steffi op kot. In deze VTM GO-reeks gaat hij samenwonen met zijn vriendin en TikTokster Steffie Merci en delen ze het reilen en zeilen van het kot- en studentenleven. Recent maakte hij met Arno the Kid Security Checkers.
 48. Anke Buckinx is radiopresentatrice; samen met Sven Ornelis maakt ze de ochtendshow op Joe Radio.
 49. Celine Van Ouytsel is voormalig miss België. We zagen haar al in tal van programma’s, zo ook in De Vuilste Jobs VIPS.
 50. Hanne Claes is de snelste vrouw geworden in het eerste seizoen van De Container Cup.
 51. Soe Nsuki zag je bijvoorbeeld in De Shaq en in Vlaanderen Vakantieland. Tevens maakte ze een documentaire reeks over haar roots voor Canvas.
 52. Sandra Bekkari kun je kennen van haar kookboeken en het tv-programma Open keuken.
 53. Sean Dhont zag je recent in Spartacus Run en in Ketnet Musical: De Finale als Hoflakei Jeroom. Maar je zag hem in 2020 bijvoorbeeld ook in Liefde voor Muziek.
 54. Joffrey Anane speelt de rol van Ashon in FOMO (die momenteel in de bios draait). Afgelopen najaar zagen we hem op tv in de jury van Dancing With The Stars. Van breakdancen in een achterkamertje van een Antwerps jeugdcentrum tot grote theaterproducties doorheen de Benelux, sketches voor De Slimste Mens ter Wereld en zijn eigen komische webserie Afro Belg. De jonge Joffrey Anane en doet het allemaal. Hij werd finalist in tal van danswedstrijden, zowel solo als met zijn crew Osei Bantu en won dit jaar nog de Red Bull Dance Your Style 2021.
 55. Kadèr Gürbüz speelt sinds 2006 al de rol van Meester Karin Baert in Thuis. In 2011-2012 speelde ze dan juist in Familie. Net als Jenne Decleir en Govert Deploige was ze ook in het eerste Salamander seizoen te zien. De eerste grote rol van Kadèr Gürbüz was die van Dudu in Chez Bompa Lawijt. Daarna konden we van haar genieten als Birgit Baukens in W817. Maar vergeet ook niet dat ze te zien was in series als Jes, Chaussée d’AmourGent-West en het Nederlandse Morten.
 56. Jaouad Alloul is theatermaker, zanger en drag-artiest. Hij spreekt open over religie en seksualiteit.
 57. Klaasje Meijer stopte bij K3. Ze vertelt: “Bij het begin van een K3-film krijg je een rolomschrijving. Er staat: Klaasje is naïef, grappig … Ik wou beginnen aan mijn volwassen leven en echt mezelf kunnen zijn.” We zagen haar recent al als Schorpioen in The Masked Singer België 2022, maar ze is nu ook in de bioscoop te zien in de film Boeien!.
 58. Wim Ballieu is tv-kok. Hij heeft ook al verschillende kookboeken op zijn naam.
 59. Vincent Fierens is radio-dj, maar we zagen hem ook bij I Can See Your Voice België en als deelnemer aan BV Darts en Spartacus Run.
 60. Marlène de Wouters begon haar carrière als tennisspeelster; zij was de eerste Belgische tennisspeelster met een WTA-ranking. Daarna ging ze aan de slag als presentatrice en schreef ze verschillende boeken. Ze was recent te gast in Viva La Feta.
 61. Maksim Stojanac die we leerden kennen in #LikeMe als Vince, zien we steeds vaker op tv. Zo had hij al een gastrol in Lisa, was hij presentator bij The Voice Kids in België en hij timmert natuurlijk ook hard aan de weg als zanger. Zo hoort hij tot de finalisten van Zomerhit 2022.
 62. Isolde Lasoen heeft zelf jarenlange ervaring als muzikant bij talloze bands (drummer), maar ook als frontvrouw, bezieler en bandleider. Ze maakte voor Canvas vorig jaar de docureeks She’s Lost in Music.
 63. Laura Govaerts ken je van Vlaanderen Vakantieland (nieuwe stijl). En natuurlijk van radio MNM.
 64. Alexander Hendrickx zagen we begin dit jaar in De Vuilste Jobs VIPS. De Olympisch hockeykampioen deed eerder ook mee aan De Slimste Mens ter Wereld en het tweede seizoen Container Cup.
 65. Maarten Vancoillie is radiopresentator bij Qmusic. Ze zag hem recent in de Spartacus Run.
 66. Ianthe Tavernier kennen we als inspecteur Floor Lommelen uit De Buurtpolitie. Maar je kent haar ook uit musicals als Daens en 40-45.
 67. Sarah Puttemans is influencer én vriendin van Viktor Verhulst.
 68. Sergio Quisquater kennen we natuurlijk als artiest, maar hij presenteerde vorig najaar ook De Sterkste Handen.
 69. Anne De Baetzelier zien we iedere zondagavond als presentatrice bij Tien Om Te Zien 2022.
 70. Ian Thomas is zanger en acteur. Zo zag je hem bijvoorbeeld in Familie en De Buurtpolitie VIPS. Recent deed hij nog mee aan de special van Dancing With The Stars en aan Spartacus Run.
 71. Sarah Mouhamou is presentatrice bij Ketnet. Je kent haar bijvoorbeeld van Sarah zingt en ze behoort al sinds 2014 tot de Ketnet-wrappers.
 72. Charlotte Sieben is sinds voorjaar 2021 te zien als Louise Van den Bossche in Familie. Ze is één van de hoofdrolspelers; zo zag je haar recent ook in de zomerreeks Raven en Louise in het nauw.
 73. Arno The Kid ken je als het boertje van Average Rob, maar hij maakte met Gerben Tuerlinckx zelf de reeks Security Checkers voor VTM Go.
 74. Anushka Melkonian ken je als de mysterieuze Olivia in telenovelle Lisa. Als freelancer TV-maker werkt ze ook voor Het Konijn, die je kent van Chasing beauty en OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid. Maar de kans is groter dat je haar kent als radiodj. Anushka Melkonian werkt sinds 2018 bij MNM. 
 75. Davy Gilles is acteur, maar je kent ‘m momenteel vooral van De Romeo’s.
 76. Celien Deloof is de dochter van Margriet Hermans. Zelf is ze ook zangeres, presentatrice en onderneemster. Je zag haar bij Margriet De Musical.
 77. Maarten Cop leerden we kennen in de dramareeks wtFOCK, waarin hij de rol van Luka vertolkte. Daarna speelde hij de hoofdrol van Pieter in Hoodie. Op dit moment zien we hem als Jelle Van den Bossche in Familie. En vanaf dit najaar presenteert hij samen met Laura Tesoro en Jamie-Lee Six Het Jachtseizoen België.
 78. Eva De Roo is radiopresentatrice bij Studio Brussel; ze is getrouwd met Jan Paternoster (die nieuw is in de jury van The Voice van Vlaanderen).
 79. Kim Huybrechts is een Vlaamse darter. Je kunt ‘m ook kennen van BV Darts; waar een tweede seizoen van volgt.
 80. Olivia Trappeniers is een Vlaamse zangeres, die doorbraktoen ze met dj Regi samenwerkte. Ze was te zien in Regi Academy.
 81. Jelle Beeckman ken je ook wel als The Messy Chef; hij is chefkok onder andere op tv bij Njam.
 82. Jo Hens speelt de rol van Niko in Familie. Hij zingt daarnaast ook in een band. Op dit moment is het spannend in Familie, want Jo Hens werd flink toegetakeld in de seizoensfinale.
 83. Justine Jonckheere was in 2011 Miss België. Maar je kunt haar ook kennen uit GhostRockers en in de derde Kampioenen-film zagen we haar als stewardess.
 84. Slongs Dievangons is en Vlaamse rapper, maar je kent haar ook als actrice uit #likeme.
 85. Yanina Wickmayer zag je begin dit jaar nog als Roos in The Masked Singer.
 86. Jolien Roets is radiopresentatrice bij Qmusic, maar wist je dat ze ook de huisstem is van VTM? Ze is samen met Hakim Chatar, die je dan weer kent van Sneak Peek.
 87. Servaas Bingé zag je recent nog op tv met Lotte Vanwezemael in Da’s dikke liefde. Hij is sportarts en leefstijldeskundige.
 88. Bert Ostyn is de zanger van Absynthe Minded. Hij deed was één van de Liefde voor muziek artiesten in 2021.
 89. Jeroen Verdick hoorde je recent als voice-over bij Love Island: NL & Be, maar je zag hem ook als side-kick van Jens Dendoncker in Hoe Zal Ik Het Zeggen.
 90. Tine Priem ken je als actrice uit Thuis; ze speelt sinds maart 2016 de rol van Tamara.
 91. Hanne Troonbeeckx is tv-presentatrice.
 92. Elke Clijsters kennen we natuurlijk als zus-van en de eerste Vlaamse Bachelorette.
 93. Jef Neve is pianist. Hij begeleidt Natalia. Maar je zag hem bijvoorbeeld ook in The Best Of: Dimitri Vegas & Like Mike.
 94. Ward Lemmelijn zagen we recent in het eerste seizoen van De Verraders België. Daarnaast won hij De Container Cup seizoen 2. Hij is reoier en wil goud halen tijdens de Olympische Spelen in 2024.
 95. Amy Courtens deed mee aan K2 zoekt K3 en haalde zelfs de finale.
 96. Younes Jaadane ken je uit Huis Gemaakt seizoen 2.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 juli 2022 /