Junior Planckaert vindt liefde bij Pauline – ontdek of ze nog samen zijn!

“Het is niet langer meer Junior Op zoek naar de liefde, maar Junior heeft de liefde gevonden”, met die boodschap liet Junior Planckaert op Instagram weten dat hij en Pauline Devos een koppel vormen. We zagen in de laatste aflevering van Junior op zoek naar de liefde dat hij een heel goed gevoel had bij de 23-jarige HR-consulente uit Celles. Tijd om te ontdekken of Junior Planckaert en zijn Pauline nog steeds samen zijn…

Junior op zoek naar de liefde

De afgelopen weken zaten heel wat Vlamingen voor de buis om de zoektocht naar ware liefde van Junior Planckaert op de voet te volgen. Hij kreeg hierbij de hulp van psychologe Sarah Van Pelt, zus Stephanie Planckaert en beste vriend Bram Lambrechts. Na de eerste selectieronde bleven er uiteindelijk acht dames over, die Junior Planckaert beter ging leren kennen. We vroeger ons toen al af: wie zou toch de nieuwe vriendin van Junior Planckaert worden… De strijd ging in de laatste aflevering tussen de 23-jarige Ati en de 23-jarige Pauline. Ati is assistent-griffier op de rechtbank en Pauline werkt als HR-consultant; kortom twee slimme, maar ook mooie dames.

Junior Planckaert kiest Pauline Devos

Uiteindelijk kiest Junior Planckaert voor Pauline Devos uit Celles; een dorpje net over de taalgrens in Henegouwen. Hij zocht haar op in haar hotelkamer om het nieuws te verkondigen. “Ik wil je oprecht beter leren kennen. Ik heb een heel goed gevoel bij jou en ik hoop dat dat bij jou ook zo is.” En inderdaad Pauline Devos geeft toe dat dat gevoel wederzijds is; eindelijk volgt daar dan de allereerste kus.

Ook klik met Ati

Junior Planckaert geeft aan dat hij ook een klik met Ati heeft, maar zijn gevoel voor Pauline is sterker. “Ik zou liegen als ik zeggen dat het me niets doet, maar ik gun het Pauline super hard. Ik weet dat je in goeie handen bent”, reageerde Ati in de aflevering.

Pauline Devos

Maar nu is natuurlijk de vraag: wie is Pauline Devos, de nieuwe vriendin van Junior Planckaert. Ze is dus 23 jaar, werkt als HR-consultant en woont in Celles. Ze is perfect tweetalig. Pauline Devos houdt van winkelen met haar vriendinnen, mooie kleren en luxe. Daarnaast is ze ook heel sportief en gaat ze vaak op zoek naar adrenaline (iets waar Junior Planckaert ook altijd naar op zoek is). Haar hobby paramotorvliegen is daar een mooi voorbeeld van. Junior Planckaert sprak Pauline Devos altijd al aan; ze kende hem al van bij het programma De Planckaerts. Vooral zijn rustige karakter en manier van leven kunnen haar bekoren. Pauline is immers op zoek naar iemand die even gepassioneerd in het leven staat als zij. Kortom: op papier is dat zeker een match met Junior Planckaert. Nu zijn we natuurlijk ook nieuwsgierig of ze in de familie past.

Zijn Junior Planckaert en Pauline Devos nog samen?

De opnames van Junior op zoek naar de liefde vonden natuurlijk al eventjes geleden plaats. Nu is de vraag: zijn Junior Planckaert en Pauline Devos nog steeds samen. Hebben ze ook daadwerkelijk een relatie gekregen. In de laatste aflevering van Stéphanie zoekt mee wordt daar verder op in gegaan. We zien meteen aan het begin van de aflevering dat ze vier maanden samen zijn! De twee stralen als ze op bezoek gaan bij Stéphanie. Junior geeft in deze aflevering aan dat hij zich vanaf het begin aangetrokken voelde tot Pauline. Dat is ook gebleven, ondanks dat hij ook wel gevoelens voor Ati en Delphine ontwikkelde. “De spanning was er meer.” Junior Planckaert en Pauline Devos moesten natuurlijk hun relatie geheim houden en konden niet tonen dat ze samen waren. Nu het programma ten einde is, komen ze in een andere fase terecht. Benieuwd of we Pauline Devos dan ook gaan zien in eventueel volgende seizoenen van Chateau Planckaert.

Junior op zoek naar de liefde terug kijken?

Wil jij Junior op zoek naar de liefde terug kijken? Dat kan op VRT NU. Daarnaast vind je op VRT NU het speciale format Stephanie zoekt mee van Stephanie Planckaert. VRT NU is voor alle Vlamingen beschikbaar; wil je vanuit Nederland kijken, dan is een VPN Verbinding nodig. Zorg voor een VPN aansluiting, die je op België kunt zetten, zoals die van VPN Nederland. Wist je daarnaast dat De Planckaerts weer in de herhaling op tv zijn én dat de Nederlandse kijkers op dit moment uitgebreid kennismaken met de familie Planckaert? Hier lees je er alles over.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 juni 2022 /