Hoe Zal Ik Het Zeggen met Jens Dendoncker en sidekick Jeroen Verdick

Hoe Zal Ik Het Zeggen met Jens Dendoncker is terug op tv! Vanaf vanavond – maandag 8 november – kun je om 20.35 uur kijken naar Hoe Zal Ik Het Zeggen met Jens Dendoncker en vaste sidekick Jeroen Verdick. Daarnaast zijn er nog een paar verrassende nieuwigheden… Ontdek er alles over.

Jens Dendoncker én sidekick Jeroen Verdick

Hoe zullen we het zeggen? Kort en bondig: Jens Dendoncker is terug met een nieuw seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? én krijgt met Jeroen Verdick een vaste sidekick naast zich. De twee kennen elkaar al jaren en zijn goede vrienden. Jeroen verzorgde onder meer het voorprogramma van Jens Dendonckers show Bang van Dendoncker. Jens groeide de afgelopen jaren uit tot één van de meest geliefde tv-gezichten van Vlaanderen en dat maakte het moeilijk om nietsvermoedende mensen nog incognito te kunnen beetnemen. Daarenboven ging het het afgelopen jaar niet zo goed met hem. Intussen pikt hij de draad weer op, maar hij doet het rustig aan. Jeroen als sidekick bood ook daarop een antwoord.

Jens Dendoncker terug op tv

Jens Dendoncker vertelt over zijn terugkeer: “Ik voelde dat het vuur er weer was om iets te doen dat ik echt graag deed. Nu gaat het beter: er zijn nog altijd moeilijke en sombere dagen maar die zijn in de minderheid. Ik ben nog altijd bezig met mijn herstel, mijn energiepeil is nog niet wat het zou moeten zijn maar ik denk dat ik op de goede weg ben. Na de opnames voelde ik plots: “Ow, de batterij is nu écht wel leeg!” en nu moet ik even kalm aan doen en rusten.” 

Hoe Zal Ik Het Zeggen

Kortom: het is dus tijd voor een nieuw seizoen van het bekroonde tv-programma Hoe Zal Ik Het Zeggen. Jens Dendoncker en Jeroen Verdick verdelen de taken 50/50 om unieke berichten over te brengen aan bekende en onbekende Vlamingen. Van “Uw voeten stinken” tot “Ik zie u graag” – Hoe Zal Ik Het Zeggen? brengt de boodschap op een manier die de persoon in kwestie niet snel zal vergeten. De afgelopen maanden werd in het grootste geheim gewerkt aan candids met onbekende én bekende Vlamingen, onder andere voor de onderstaande rubrieken.

The Evil Twin

The Evil Twin is terug! Samen met scoutsleider Jeroen Verdick, gaan de tweelingzussen inmiddels op pad als scoutsmeisjes die op ruiltocht zijn, en ze weten verdacht veel over de persoon bij wie ze aanbellen. Zo willen ze hun ei ruilen voor iets dat de man in kwestie wel kan missen, bijvoorbeeld die dure koersfiets met volledige uitrusting waar hij nog maar 2 keer op gereden heeft.

Bomma Mariette

En dan is er ook Bomma Mariette. Zij slaat graag een praatje met een man die haar doet denken aan haar overleden echtgenoot. Hij heeft dezelfde ogen en dezelfde stem en, toevallig of niet, hij had óók al jaren beloofd om een tuinhuis te bouwen. Allemaal heel schattig, tot blijkt dat Mariette een ontsnapte delinquente is die haar man vermoordde omdat hij dat tuinhuis nooit heeft afgewerkt. En meer nog: ze staat op het punt om haar misdaad te herhalen… Hoe zal ik het zeggen? Euh… Help?!

Single Ladies

De hooligans maken plaats voor de Single Ladies: ‘zatte wijven op vrijgezellentocht’ die een zorgvuldig geselecteerd persoon in de eerste plaats intimideren maar hem/haar uiteindelijk een grote emotionele en hartverwarmende dankjewel bezorgen vanwege een geheime boodschapper.

Bekende Vlamingen

Elke aflevering sluit af met een bekend persoon die een boodschap krijgt van een dichte vriend of familielid. Voor Staf Coppens werd er helemaal naar Zweden afgereisd. Hij speelt constant zijn sleutels kwijt en daar wil zijn broer Maarten iets aan doen. Maar eerst was het tijd om Nora Gharib eens goed te grazen te nemen. Haar twee zussen zijn het beu dat ze altijd en overal te laat komt. Beiden worden met hun slechte gewoonte geconfronteerd en wel op een manier die ze niet snel zullen vergeten…

Wist je dat Nora Gharib ook één van de hoofdrollen speelt in de nieuwe Nachtwacht-film? En in de nieuwe Kapitein Zeppos-film?

Laatste aflevering van het seizoen

Op maandag 27 december is het tijd voor de achtste en daarmee laatste aflevering van dit nieuwe seizoen Hoe Zal Ik Het Zeggen? Jens Dendoncker biedt zijn ongemeende excuses aan voor alle wantoestanden van het afgelopen seizoen. Mensen werden zonder het te beseffen geconfronteerd met noodzakelijke terechtwijzingen, emotionele bedankingen en romantische vraagstellingen allerhande. Meermaals werd de macht van de ordediensten misbruikt, zoals de case van David en zijn grootmoeder: hiervoor werden zelfs speciale eenheden van de federale politie ingehuurd.

Nora Gharib

Het vierde seizoen was niet enkel een mentale, maar ook een lichamelijke beproeving. Nora Gharib werd het fysiek wel heel erg ongemakkelijk gemaakt. Maar zij maakte het haar zussen ook niet gemakkelijk door altijd te laat te komen. Voor de schijnopdracht van Hoe Zal Ik Het Zeggen? komt ze maar liefst anderhalf uur te laat op de afspraak. Ze zal het geweten hebben… Excuses dus van Jens en het hele team aan alle mensen die op de één of andere manier slachtoffer werden van dit programma en dit soort wangedrag ongewild in de schoot geworpen kregen. 

Ethische grenzen

Kotsende en plassende vrouwen kunnen er nog net mee door, maar de ethische grenzen zijn na vier seizoenen misschien een beetje vervaagd. Zoals die keer dat er nét iets teveel drugs werd gebruikt. Of die keer dat een echte acteur – Peter Van den Begin – werd ingehuurd om de boodschap in iemands gezicht te brullen. Of wanneer de ploeg écht heel ver is gegaan: helemaal naar Zweden, gewoon omdat Staf Coppens altijd zijn sleutels kwijt speelde en zijn broer Maarten dat kotsbeu was.

Jeroen Verdick

Een nieuw elementje dit seizoen was Jeroen Verdick. Jens maakte het hem niet altijd gemakkelijk maar wou hem toch heel graag bedanken om zijn side kick te zijn en om altijd stand by te staan als zijn back up. Om die boodschap over te brengen, werd Jeroen voor één keer zélf serieus beetgenomen door Jan Van Looveren.

Hoe Zal Ik Het Zeggen? aflevering 7

In de zevende aflevering van dit seizoen heeft Laurens een emotionele boodschap voor zijn behandelende arts, professor Yves Benoit. Elf jaar geleden werd bij Laurens een agressieve vorm van leukemie ontdekt. Gelukkig sloeg de chemobehandeling aan en is Laurens inmiddels kankervrij verklaard. Maar de grote betrokkenheid van professor Benoit is hem altijd bijgebleven: hij benaderde zijn patiënten én hun ouders steeds met heel veel zorg en liefde. Zijn impact op Laurens was enorm want na zijn genezing besliste Laurens om zelf geneeskunde te studeren en kinderkankerarts te worden.

Eerbetoon aan kinderkankerarts

Tijd dus om het Hoe Zal Ik Het Zeggen?-team in te schakelen: professor Benoit wordt uitgenodigd voor een concert van Bart Peeters. Helaas zitten de muzikanten vast in het verkeer, waarop publieksopwarmer van dienst Jens Dendoncker vraagt of er toevallig iemand in de zaal zit die iets op het podium kan brengen om de tijd te vullen. Laurens stelt zich kandidaat met een zelf ontworpen nummer. Wat volgt, is een emotioneel eerbetoon dat professor Benoit niet snel zal vergeten…

Jan Van Looveren

Nog meer woorden van dankbaarheid zijn er voor Jan Van Looveren. Zijn boezemvriend Tom wil hem eren voor zijn ongelooflijke vriendschap en de enorme steun en toeverlaat. Jeroen Verdick is de boodschapper van dienst en vermomt zich als straatmuzikant om Jan de boodschap over te brengen. Maar wat hij niet kon voorspellen, is dat Jan hier absoluut niet mee kan lachen en ronduit agressief wordt. Jeroen weet geen raad met de woeste presentator. Wie neemt hier wie in de maling…?

Vuilniszakken…

En dan is het tijd om het vuilniszakkenprobleem van Yannick op te lossen. Zijn vrouw Annelore zet de vuilzakken altijd veel te vroeg buiten. “De vuilniskar is nog maar net de straat uit of er staat alweer een nieuwe zak buiten”, klaagt hij. Annelore wil niet dat de vuilniszakken binnen staan te stinken, maar Yannick vindt dat toch wat gênant tegenover de buren. Hij schakelt Jeroen Verdick in om dit probleem met het groot huisvuil buiten te zetten. De ‘ploegleider van de vuilkar’ belt aan bij Annelore om zich persoonlijk te excuseren voor zijn werknemers die haar vuilzakken altijd vergeten mee te nemen. Jeroen is één van die werknemers en komt net op dat moment met een volle vuilniswagen woest de straat ingereden. Hij is bijzonder kwaad omwille van zijn ontslag… 

Zesde aflevering met veel BV’s

In de zesde aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen? wil Elke, de rechterhand van viroloog Marc Van Ranst, hem een onhebbelijke gewoonte afleren: hij neemt namelijk bijna nooit zijn telefoon op wanneer zij hem belt. En dus schakelt ze Jens Dendoncker en Jeroen Verdick in. Tijdens een restaurantbezoek met een collega, krijgt Marc telefoon van Elke en jawel… hij neemt haar oproep niet aan. Niet veel later krijgen twee tienermeisjes hem in het vizier. Blijkt dat zij hevige fans zijn van de gekende viroloog.

Marc van Ranst

Een uitgebreide handtekening aub? Jawel, dat doet Marc met het grootste plezier. Alsook een handtekening op de map van wetenschappen, volledig versierd met foto’s van Marc. “Wacht, hier ga ik een foto van trekken. Dat heb ik nog nooit gezien”, aldus de gecharmeerde en lichtjes verwonderde viroloog. Of hij ook nog even op de foto wil? Tuurlijk! Maar dan blijkt het toch allemaal iets te mooi om waar te zijn en komt de verborgen agenda van het tienermeisje aan het licht. Hopelijk blijft de boodschap even hardnekkig hangen als het corona virus…

Jan Verheyen en Peter Van den Begin

Van het ene uiterste naar het andere: Shakira lijkt dan weer vergroeid te zijn met haar smartphone en dat werkt haar vriend Jochem fameus op de zenuwen. Tegen wil en dank is hij constant fotograaf van dienst voor haar social media kanalen: “Er moeten wel honderd foto’s gemaakt worden vooraleer er één of misschien twee goed zijn.” Niemand minder dan Jan Verheyen en Peter Van den Begin worden ingehuurd om haar de boodschap over te brengen. Wanneer Jan Shakira onverwachts vraagt te figureren in een filmscène, neemt ze plaats tegenover Peter Van den Begin. De acteur zal haar luid, emotioneel én dreigend de boodschap overbrengen.

Boodschap met impact

En dan is het tijd voor een extra portie romantiek. Jordy is al vijf jaar samen met de man van zijn leven, Matteo, en vindt het tijd om de volgende stap te zetten: samenwonen. Hij wil dit op een speciale manier vragen en dus schakelt Jens NASA Willebroek in. Zij zorgen voor een boodschap met heel veel impact…

Dina Tersago (vijfde afdeling)

In de vijfde aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen? krijgt Dina Tersago een duidelijke boodschap. De sympathieke Dina komt met de regelmaat van de klok stevig te laat. En dat begint haar broer Hans serieus op de zenuwen te werken: “Op tijd zijn is niet echt haar ding en bij familiefeesten zorgt dat wel eens voor frustratie. Tegenwoordig gebruikt ze meestal de kinderen als excuus.” Tijd voor Jens Dendoncker en Jeroen Verdick om haar te confronteren met het feit dat te laat op een afspraak komen, wel eens heel ernstige gevolgen kan hebben… Ze lokken Dina naar een doktersafspraak. Daar komt ze, naar goede gewoonte, bijna een uur te laat, waardoor de dokter van dienst niet bij een belangrijke operatie kan zijn. Terwijl hij Dina onderzoekt, probeert hij via een live verbinding alsnog de operatie mee te volgen. Als dat maar goed afloopt…

Eiffeltoren in Mini-Europa

Romanticus Thibault wil na 16 jaar eindelijk dé grote vraag stellen aan zijn vriendin Lisa, liefst op een originele manier. Jeroen en Jens gaan hem daarbij een handje helpen. Lisa wordt door chauffeur Bram opgehaald en geblinddoekt naar een geheime bestemming gebracht: de Eiffeltoren in Mini-Europa! Of moest het de Eiffeltoren in Parijs zijn…?

Asociaal parkeren

Asociaal parkeren: het is niet alleen heel ergerlijk en potentieel gevaarlijk, je loopt ook het risico op serieuze boetes. Joachim krijgt het niet aan het verstand gebracht van zijn vriendin Noa om iets hoffelijker te parkeren. En laat hoffelijkheid nu net één van de specialiteiten zijn van het Hoe Zal Ik Het Zeggen?-team! Wanneer Noa nog maar eens haar auto voor een garagepoort parkeert, van een goochelaar notabene, valt ze van de ene verbazing in de andere.

Andy Peelman (vierde aflevering)

Andy Peelman is het BV-slachtoffer van dienst in de vierde aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen? Gebrek aan orde is één van de meest voorkomende ergernissen bij koppels, zo ook bij zijn vrouw Tine. “Jassen, broeken en t-shirts. Andy laat zijn kleren overal in huis rondslingeren. Op het bad hangen minstens 6 outfits. En hij drinkt ook graag tonic uit glazen flesjes die hij dan overal laat staan in huis”, klinkt het. Alle smeekbeden ten spijt, het probleem blijft zich herhalen. Tijd voor een nieuwe aanpak. En daarvoor haalt Jens Dendoncker de grove middelen boven. Wanneer een nietsvermoedende Andy thuiskomt, is de hele straat ondergelopen. “We zitten met een serieus rioleringsprobleem. We denken dat de verstopping onder jullie huis zit”, luidt het bij de brandweer. En dan mag Andy zelf de handen uit de mouwen steken… Komt de boodschap eindelijk aan? 

Dronken messenwerper

Ook onbekende Vlamingen worden niet gespaard. Drinken en rijden? Kelly waagt zich wel eens aan deze slechte gewoonte, tot grote bezorgdheid van haar vriendinnen Emma, Celine en Robin. Ze willen haar eens en voor altijd inprenten dat dat toch geen goed idee is. Tijdens een goochelshow wordt Kelly uit het publiek geplukt en gebombardeerd tot vrijwilligster tijdens een spannende messenwerpact. Al blijkt snel dat de messenwerper van dienst een glaasje te veel op heeft… “Maar ik kan dit hoor, ik heb dit al 1000 keer gedaan”, klinkt het. Kelly beleeft de schrik van haar leven, maar de boodschap is duidelijk: groot gelijk, dat je nuchter rijdt.

Jeroen Verdick als cupido

En dan is het tijd voor wat extra romantiek. Al 10 jaar zijn Annick en Kris gelukkig getrouwd en vormen ze een prachtig koppel. Twee jaar geleden kreeg Kris last van vergeetachtigheid en kreeg hij de diagnose van jongdementie. “Eerst denk je dat er nog een oplossing kan komen maar nu is het duidelijk dat die er niet is. Dat is vooral voor Annick moeilijk om te verwerken”, vertelt hij. Kris wil ervoor zorgen dat Annick alvast één ding nooit vergeet: hoe graag hij haar ziet en daarvoor krijgt hij de hulp van Cupido van dienst Jeroen Verdick. Wanneer Annick naar een tentoonstelling gaat, blijkt die plots over haar eigen leven te gaan en duikt Kris op met een hele mooie boodschap… Wat kan liefde toch mooi zijn. 

Derde aflevering

In de derde aflevering zien we Sam Gooris. Maar Jens Dendoncker en Jeroen Verdick starten Hoe Zal Ik Het Zeggen? met Elton. Hij is al 20 jaar onafscheidelijk van zijn vrouw Evelien en samen met hun twee kinderen vormen ze een gelukkig gezin. Met ups en downs, want vorig jaar werd bij Evelien borstkanker vastgesteld. Na een zware chemobehandeling en een preventieve amputatie van beide borsten stelt ze het nu goed. Maar ze is heel onzeker over haar nieuwe lichaam. Volledig onterecht volgens Elton.

Emotionele boodschap

Dat wil hij haar dan ook op gepaste wijze laten weten: Evelien wordt als VIP uitgenodigd op een exclusieve modeshow. Bij aankomst moeten Véronique De Kock en Laura Tesoro plaats ruimen: de horde fotografen willen enkel de mooie Evelien voor hun lens. Wanneer een onhandige serveerster struikelt en Evelien volledig onder de gazpacho hangt, neemt Benoit, de couturier van dienst, Evelien onder zijn vleugels. Hij trekt haar mee in een onvergetelijk moment, waarbij de emotionele boodschap duidelijk aankomt…

Problematisch alcoholgebruik

54% van de studenten neigt naar problematisch alcoholgebruik. Sommigen hebben zelfs regelmatig een black out, zoals Yannick. Zijn vrienden Lennert en Ferre willen hem graag een wake up call geven en trommelen Jeroen Verdick op om dat zwarte gat van een week geleden eens op te vullen. Hij organiseert een heus hardcore gabberfeestje met alles erop en eraan. En Yannick? Die herinnert zich helemaal niet dat hij een week eerder toestemming gaf om dat feestje in zijn tuin te geven. De party barst los en wanneer ook de politie hem komt confronteren met zijn zogenaamde black-out wordt het pas echt gênant voor Yannick. Af en toe eens wat minder drinken. Is dat geen goed advies?

Sam Gooris

En dan is het tijd om Sam Gooris te laten weten dat hij wat minder de dramaqueen moet uithangen. Zijn kinderen Shania en Kenji worden dagelijks geconfronteerd met hun papa die voor het minste een gat in de lucht springt van het schrikken. Shania verduidelijkt: “Je moet er maar naast gaan staan – hij heeft je niet zien aankomen – en dan verschiet hij keihard. Hij roept ook steeds dat hij ooit eens een hartinfarct zal krijgen.” Jens en Co to the rescue: in het AZ Klina van Brasschaat moet Sam Gooris zogezegd een standaard medisch onderzoek ondergaan. Hij wordt echter onderworpen aan een uitputtende fysieke proef en de professor cardiologie komt al snel tot een schrikwekkende ontdekking: hartruis! Sam moet meteen een nacht in observatie blijven. Of dát goed is voor zijn hart, zal nog moeten blijken.

Tweede aflevering

In de tweede aflevering zien we Staf Coppens. Maar Jens Dendoncker en Jeroen Verdick beginnen Hoe Zal Ik Het Zeggen? met Maarten en Louis. Zij zijn het beu dat hun vriend Reinaert te weinig respect toont tegenover vrouwen. Ze kunnen met hem geen gewoon gesprek meer voeren omdat hij steeds met zijn smartphone op dating apps of social media zit. Het spreekwoord zegt dat een oude vos zijn streken niet verleert, maar Jens en Jeroen onderzoeken of ze een jonge vos nog een lesje kunnen leren. Jeroen kruipt in de rol van een gewelddadige, jaloerse bruidegom die net door zijn toekomstige vrouw aan het altaar werd verlaten, en daar zit player Reinaert misschien wel voor iets tussen…

Flashmob van formaat

En dan is het tijd voor wat romantiek met de grootste candid uit vier seizoenen Hoe Zal Ik Het Zeggen? Vier jaar geleden leerde Karla haar vriend Steven kennen via Tinder. Zij wil dolgraag salsales volgen met hem, maar hij is moeilijk uit zijn kot te krijgen. Jens en Jeroen brengen de boodschap in ware La La Land stijl, met een persiflage op de openingsscène van de succesvolle Hollywood musical uit 2016. Een hete zomerdag, een honderdtal auto’s en minstens evenveel figuranten brengen een beetje L.A. naar Vlaanderen. En zo zorgt een geënsceneerde file met een heuse flashmob voor een boodschap van formaat. Vraag is of Karla dan wel Steven voor de ultieme verrassing zorgt.

Staf Coppens

Tot slot: Hoe Zal ik Het Zeggen? goes international met Staf Coppens! Staf verliest steeds zijn sleutels en zijn broer Maarten is dat een beetje beu: “Staf heeft de onhebbelijke gewoonte om bijna dagelijks zijn sleutels te verliezen. Zijn autosleutels, de sleutels van zijn huis, maakt niet uit. Moest iedereen zijn zoals Staf, ik denk dat de wereld vierkant zou draaien.” Hij schakelt de hulp in van Jens, maar die heeft een diner bij zijn schoonmoeder en dus gaat de opdracht naar Jeroen Verdick. Gelukkig heeft Jens er alle vertrouwen in: “Ik kan jou niets meer leren, dus is het tijd voor het kuiken om het nest te verlaten.” Jeroen mag tot zijn grote vreugde naar Zweden vertrekken. Daar confronteren twee politieagenten Staf Coppens met een dode eland op zijn camping. De doodsoorzaak? Sleutels. In de maag van het dier. En daar wordt Staf verantwoordelijk voor gesteld. Wanneer er ook nog eens een boze buurman komt opdagen, wordt Staf gedwongen tot een afscheidsritueel geheel ‘volgens de Zweedse traditie’.

Heb jij ook zo genoten van Camping Coppens?

Eerste aflevering

Ontdek alvast alles over de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Hoe Zal Ik Het Zeggen? Sidekick Jeroen Verdick wil er meteen vol enthousiasme aan beginnen. Die vlieger gaat niet op voor Jens. “Ik voel dat je er in zin hebt en dat is heel positief, maar we gaan dat toch stilletjes aan opbouwen: ‘t is jouw eerste dag, je gaat gewoon mee, je kijkt, je luistert en je maakt eventueel notities. Oké?”. De toon is alvast gezet… 

Oma Annie

Oma Annie (89) ziet haar kleinzoon David heel graag, maar veel te weinig. Dus schakelt ze de hulp in van Jens. Terwijl David rustig op een bankje zit, wordt hij door een speciaal interventieteam in ware guerilla stijl naar een lege hangar gebracht. Er wordt een half leger ingehuurd om hem zijn grootmoeder te laten ontmoeten.

Politiecontrole

Voor zijn eerste opdracht in Hoe Zal Ik Het Zeggen mag Jeroen Verdick zich al meteen in een politie-uniform hijsen om een boodschap over te brengen van Elke. Haar broer Dieter woonde een jaar onder haar dak en is inmiddels opnieuw alleen gaan wonen, maar hij blijft zijn was bij haar brengen en daar heeft Elke genoeg van. Wanneer Dieter net zijn was is gaan ophalen, wordt hij door politieagent Jeroen aan de kant gezet voor een politiecontrole met drugshond. Blijkt dat er in de wasmand duidelijk iets verdachts zit: verschillende zakjes wit poeder… Dieter beleeft de schrik van zijn leven, maar de boodschap is duidelijk: doe voortaan je eigen was!

Start to run

Sharlene heeft dan weer een eitje te pellen met haar beste vriendin Emma: Emma beweert altijd dat ze wil sporten, maar houdt nooit vol. En ook al heeft Sharlene zich zelfs als haar persoonlijke Evy Gruyaert ontpopt, Emma is nooit verder geraakt dan les 3. Een start to run op de Hoe Zal Ik Het Zeggen? manier dringt zich dan ook op.

Nora Gharib

En dan is het tijd om Nora Gharib eens goed te grazen te nemen. Haar twee zussen Abir en Rayhana zijn het beu dat ze altijd en overal te laat komt, geen academisch kwartiertje maar regelmatig een vol uur of langer. Door Nora kwam haar zus zelfs te laat aan op haar eigen huwelijk. Hoe Zal Ik Het Zeggen? laat Nora voelen hoe belangrijk het is om op tijd te komen. Ze wordt opgeroepen om een filmpje op te nemen voor Rode Neuzen Dag en komt… anderhalf uur te laat op de set. Haar smoes? “De babysit is niet komen opdagen.” Ze zal aan den lijve ondervinden welke consequenties dit heeft…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 november 2021 /