Bachelorette Elke Clijsters en de deelnemers

Elke Clijsters is De Bachelorette in de gelijknamige tv-show van Play4. Vanaf vanavond – 18 februari – 20.30 uur kun je kijken welke van de vijftien deelnemers het hart van de Bachelorette gaat veroveren. Ontdek hier alles over het programma (met presentator Dominique Van Malder) en maak kennis met de deelnemers van De Bachelorette.

Elke Clijsters

Waar in Nederland Gaby Blaaser op zoek ging naar de liefde in The Bachelorette, daar beproeft Elke Clijsters in Vlaanderen haar geluk. Voor wie haar niet kent: ze is de zus van tennisster Kim Clijsters, dochter van de helaas te vroeg overleden voormalig voetballer en trainer Lei Clijsters. Eerder is Elke Clijsters getrouwd geweest met voetballer Jelle Van Damme. Na hun scheiding probeerden ze nogmaals, maar ook dit resulteerde in een breuk. Ze heeft een opleiding tot singles coach gevolgd en het boek Dancing Solo geschreven over hoe je een relatiebreuk kunt verwerken. Inmiddels is Elke Clijsters 35, moeder van 2 kinderen en toe aan een volgende stap in haar leven. Wie van de deelnemers aan De Bachelorette zal het beste bij haar passen? Ik ben benieuwd!

De Bachelorette

Vijftien mannen gaan in De Bachelorette op Play4 twaalf weken lang de strijd aan om het hart van Elke Clijsters te veroveren. Gedurende het avontuur leert zij elk van hen beter kennen door met op date te gaan. Aan het einde van elke aflevering zal ze één of meerdere mannen naar huis sturen met wie ze de minste connectie voelt. Dat zal gebeuren tijdens de rozenceremonie. Wie geen roos krijgt, moet de villa verlaten. In de eerste aflevering maakt Elke kennis met de deelnemers aan de Bachelorette, die samen hun intrek nemen in een exclusieve villa.

Dominique Van Malder

We maken daarbij ook kennis met Dominique Van Malder, die we kennen van onder meer Radio Gaga en de fictiereeks Albatros. Hij gaat er als presentator voor zorgen dat deze liefdestocht voorspoedig verloopt. Hier ontdek je nog meer over Dominique Van Malder.

Deelnemers De Bachelorette

De Bachelorette telt vijftien deelnemers. Als je de foto’s en omschrijven over de heren leest, dan zijn het heel uiteenlopende types. De jongste deelnemers aan de Bachelorette zijn 29, de oudste 42. En daar zit alles tussen. Maak kennis met de deelnemers van De Bachelorette. Welke man verwacht jij dat haar hart gaat stelen? Deel het in onze Facebook-groep of via Instagram (onder het bericht).

Django Grimmonprez

Verovert Django Grimmonprez het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Django

De 38-jarige gedreven osteopaat Django Grimmonprez uit Klerken heeft een eigen praktijk en is gepassioneerd in wat hij doet. Django heeft zijn naam te danken aan zijn vader die een enorme westernfan was. Na een lange relatie met zijn ex-vrouw wil Django opnieuw de liefde vinden, zijn ideale vrouw is sportief, lacht graag en staat positief in het leven.

Met zijn ex- vrouw heeft Django Grimmonprez twee kindjes waar hij zot van is. Voor hem is Elke een mooie, spontane vrouw met een prachtige glimlach die hem doet smelten. Zelf is hij minstens even sportief als Elke. Hij doet elke week aan wielrennen, mountainbiken, lopen en fitness. Neem je zijn sport af dan is hij een ongelukkig mens. “Carpe diem is mijn lijfspreuk.”

Update na aflevering 1: We zien dat Elke Clijsters na de eerste ontmoeting het meest onder de indruk is van Django Grimmonprez. Hij is dan ook de gelukkige die zij selecteert voor de eerste 24-uursdate. “Ik heb er echt zin in. op 24 uur kan je iemand al goed leren kennen. Ik denk dat ik niet veel ga slapen, ik ga proberen zo veel mogelijk wakker te blijven”, vertelt de osteopaat.

Devlin Nijssen

Verovert Devlin NIjssen het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Devlin

De 30-jarige Devlin Nijssen uit Bilzen en zijn tweelingbroer Melvin zijn opgegroeid in een warme familie met veel liefde. Hij werkt in de familiezaak van zijn ouders en zit zo dagelijks tussen de bloemen en planten. Hij heeft veel respect voor zijn ouders die altijd hard gewerkt hebben. Zijn beste vriend is zijn tweelingbroer, die zelf getrouwd is en twee kinderen heeft.

Door zijn warme thuis is Devlin nu ook op zoek naar zijn echte liefde en iemand om zijn kinderwens mee te delen. Hij heeft al enkele relaties gehad, maar heeft de ware nog niet gevonden. Devlin Nijssen is enorm veel bezig met werken en sporten en heeft dus weinig tijd om iemand te leren kennen. Elke’s knappe verschijning en positieve uitstraling spreken hem enorm aan, benieuwd of deze twee een match zullen vormen. “Ik ben hondstrouw en zal nooit vreemdgaan. Dat is respectloos.”

Peter Vervloet

Verovert Peter Vervloet het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Peter

De 37-jarige Peter Vervloet uit Betekom is bedrijfanalist. Hij kan niet wachten om de zoektocht naar ware liefde te starten, hij wil Elke graag beter leren kennen. Peter’s droge humor zou Elke wel eens kunnen charmeren. Hij heeft al wat ervaring in de liefde, maar de ware heeft hij nog niet gevonden. Dat Elke twee kinderen heeft ziet hij als een pluspunt, zelf heeft hij ook nog een kinderwens.

Peter Vervloet is zeer sportief en doet drie keer per week aan calisthenics, lopen, taekwondo en gaat met de fiets naar het werk. Ook is peter heel handig om in huis te hebben, hij is elektricien, loodgieter en meubelmaker. Hij ging deze studies in avondschool aan om zelf zijn huis te kunnen bouwen. “Ik geloof niet in liefde op het eerste gezicht, ik kan pas verliefd worden als ik iemand beter leer kennen.”

Jeffrey Detant

Verovert Jeffrey Detant het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Jeffrey

Met zeven awards op zijn naam mag Jeffrey Detant zich kronen tot beste verkoper business. De bijnaam van deze 32-jarige zelfstandige is niet voor niks Wolf of Flanders, deze workaholic heeft zich kunnen opwerken tot topverkoper en heeft daarnaast nog enkele vastgoedprojecten lopen. Hij heeft al enkele serieuze relaties gehad, maar heeft de ware nog niet gevonden. Zijn trots is zijn zoontje van acht jaar.

Hij ziet De Bachelorette als een unieke ervaring om iemand op een andere manier te leren kennen. Elke’s mature uitstraling en zelfverzekerd voorkomen zijn kenmerken die hij graag ziet bij een vrouw. “Een vrouw moet iemand zijn met wie je buiten kan komen”, aldus Jeffrey Detant.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Kevin Borghmans

Verovert Kevin Borghmans het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Kevin

De 32-jarige Kevin Borghmans uit Schilde is interieurarchitect. Hij is een optimist en sociaal. Het is dan ook belangrijk voor hem dat zijn partner ook positief en openminded in het leven staat. Communicatie is key! Wanneer er binnen een relatie spraken is van goede communicatie kom je al een heel eind volgens Kevin.

Kevin Borghmans komt uit een lange relatie met wie hij ook een zoontje heeft. Kevin zou graag daten met iemand die zoveel positieve energie uitstraalt als Elke. Voor hem is Elke iemand met wie je een hecht gezin kan vormen, ze heeft mooie sprekende ogen en is sportief. Ze ziet eruit alsof ze haar mannetje wel kan staan. “Ik geloof hard dat communicatie de basis is van elke relatie. Wat er ook gebeurt, met goede communicatie krijg je alles opgelost.”

Ivan Herrero Di Miceli

Verovert Ivan Herrero Di Miceli het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Ivan

De 29-jarige Ivan Herrero Di Miceli uit Grimbergen is projectmedewerker. Hij houdt van nieuwe uitdagingen en gaat ook daarom de strijd aan met de andere mannen voor het hart van Elke. Ivan valt voor haar natuurlijke schoonheid en mooie glimlach.

Hij heeft een bijzonder sterke familieband met zijn zus en moeder, nadat zijn vader drie jaar geleden is overleden werd deze band alleen maar sterker. Ivan Herrero Di Miceli heeft al een tweetal serieuze relaties achter de rug, maar is nu klaar voor iets nieuw. Deze zorgzame man is verzot op sporten en is dus vaak te vinden op de voetbal. “Ik heb een rustgevend karakter.”

Gertjan

Verovert Gertjan het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Gertjan

De 29-jarige Gertjan uit Duffel is in het dagelijkse leven teamleider. Gertjan heeft nog maar één relatie achter de rug. Na een lange relatie met zijn ex-vrouw zoekt hij iemand die weet hoe het is om kinderen te hebben en op te voeden. Zelf heeft hij twee kindjes van zes en twee jaar. Hij wil zijn kinderen met enorm veel liefde grootbrengen, maar nog eentje op de wereld zetten hoeft niet voor hem.

De Bachelorette ziet Gertjan als een opportuniteit om Elke te ontmoeten en te ontdekken wie ze echt is. Hij valt voor haar prachtige ogen en mooie glimlach. Als Elke de ware is, kan het snel gaan. Hij spreekt snel zijn gevoelens en passies uit. “Ik hou enorm van klef gedoe, Alles wat je in de film ziet, wil ik ook.”

Lieven Van de Sijpe

Verovert Lieven Van de Sijpe het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Lieven

De 42-jarige Lieven Van de Sijpe uit Lochristi is technisch ingenieur. Hij vindt het belangrijk om plezier te maken in het leven en net daarom doet hij mee aan deze uitdaging. Toen hij 19 was, leerde hij de moeder van zijn kinderen kennen. Hun huwelijk hield lang stand en gaf hem twee prachtige kinderen. Hij had weinig tijd voor zijn gezin door zijn drukke job en ondertussen zijn ze enkele jaren uit elkaar.

Na zijn scheiding heeft Lieven Van de Sijpe nog twee korte relaties gehad. Recent kort maakte hij een carrièreswitch om meer tijd vrij te maken voor zijn kinderen. De Bachelorette is een volledig andere manier van daten en net dat spreekt hem aan. Het is een uitdaging om Elke haar aandacht te trekken tussen een groep mannen. Haar betoverende uitstraling en stralende glimlach doen hem al meteen smelten. “Het leven is veel leuker als je spontaan dingen doet.”

Vincent Niederkorn

Verovert Vincent Niederkorn het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Vincent

Accountmanager Vincent Niederkorn is 36 jaar en komt uit Zemst. Hij heeft een echte winnaarsmentaliteit en zal altijd voor het beste gaan. Hij is heel sportief en is dagelijks te vinden in de fitness. Op school had hij het vroeger niet gemakkelijk, hij was wat zwaarder, vandaar dat hij nu zo gedreven sportief is. Zijn eerste grote liefde duurde enkele jaren, later heeft hij nog kort een nieuwe relatie gehad, maar heeft hij vooral genoten van het vrijgezellenleven.

Vincent Niederkorn staat zeker open om aan kinderen te beginnen, maar enkel als de relaties hier sterk genoeg voor is.  Voor hem is Elke een unieke en spontane vrouw. Als hij naar Elke kijkt ziet hij iemand met humor. Hij gelooft dat Elke wel is zijn ideale match zou kunnen zijn. “Ik ken mijn eigenwaarde op de markt: Ik ben account manager, spreek 5 talen en ben een vlotte, sociale gast.”

Mike Van Geenhoven

Verovert Mike Van Geenhoven het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Mike

Logistiek bediende Mike Van Geenhoven uit Lommel is 42 jaar. Elke is volledig Mike’s type. Ze is sportief, lief en ziet er goed uit. Mike wil er echt voor gaan en hoopt haar hart te kunnen veroveren. Op liefdesgebied heeft Mike drie liefdes gekend. Zijn laatste relatie was met de moeder van zijn kinderen en hield enkele jaren stand.

Zijn kinderen betekenen veel voor Mike Van Geenhoven. Ze zijn negen en zeven jaar oud. Mike staat altijd open om nieuwe dingen te ontdekken en te leren en net daarom doet hij mee aan De Bachelorette. “Iemand die een partner zoekt via een tv-programma gaat dat niet doen als ze er zelf niet voor openstaat.”

Jeroen Vande Velde

Verovert Jeroen Vande Velde het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Jeroen

High performance coach Jeroen Vande Velde is 33 jaar oud en komt uit Waregem. Hij is ondertussen vier jaar single. Hij heeft één lange relatie achter de rug. Zijn trouwdag was de mooiste dag uit zijn leven, de scheiding de zwaarste. Hij is opgegroeid in een groot gezin met twee broers en heeft dus zelf ook nog een kinderwens. Hij is nieuwsgierig om Elke beter te leren kennen.

Jeroen Vande Velde wil graag de uitdaging aangaan om in de unieke setting van De Bachelorette de liefde te vinden. Buiten Elke’s mooie looks is hij er van overtuigd dat ze heel volwassen is en dat is exact wat hij zoekt in een vrouw. Als hij zich aangetrokken voelt tot iemand dan gaat hij er de volle 100% voor. “Ik zie dit als een avontuur zonder verwachtingen maar met de mogelijkheid te eindigen met een mooi slot: dat ik de liefde heb gevonden die ik zoek.”

Nicolas Roué

Verovert Nicolas Roué het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Nicolas

De 36-jarige Nicolas Roué (Poperinge) is vertegenwoordiger. Hij stelt zich volledige open voor dit nieuwe avontuur in zijn leven. Het spreekt hem vooral aan dat Elke niet meteen in de spotlight staat en altijd haar kinderen op de eerste plaats zet. Iets wat voor hem heel belangrijk is aangezien hij zelf een zoontje heeft van zeven jaar oud.

De vader van Nicolas Roué was een Fransman en dit temperament zit ook in zijn bloed. Hij heeft een lange relatie gehad met de moeder van zijn zoontje, ze hebben er alles aan gedaan om de relatie te redden, maar vonden het toch beter om uit elkaar te zijn. Ze zijn nog steeds elkaars beste vrienden. Deze vrijgezel hunkert naar huisje, tuintje en gezinnetje, misschien kan hij samen met Elke een warme toekomst opbouwen. “Ik kijk graag in iemands ziel en hart.”

Update aflevering 3: Nicolas geniet zichtbaar van zijn moment alleen met Elke en hij is openhartig over het verlies van zijn vader. “Ik heb mijn papa ook verloren aan kanker als ik 21 was.”

Wouter Vanspauwen

Verovert Wouter Vanspauwen het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Wouter

De veertigjarige Wouter uit Alken is juridisch adviseur. Hij heeft een schattige tweeling van vijf jaar oud. Deze vader heeft al enkele relaties achter de rug, waarvan hij één keer getrouwd is geweest met de moeder van zijn dochters.

Wouter is gefascineerd door sport en gezondheid. Thuis heeft hij een bescheiden home gym en traint er bijna elke dag, ook speelt hij twee keer per week tennis. Voor Wouter is Elke een sterke en zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil. Bovendien hoopt hij met zijn Limburgse roots een streepje voor te hebben op de rest. “Ik ben een flapuit met een je m’en fous mentaliteit.”

Michael Flores

Verovert Michael Flores het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Michael

De 32-jarige Michael Flores is 32 en komt uit Aalst. Hij is zelfstandige. Deze flamboyante verschijning heeft Spaanse roots en is zeer optimistisch. Michael heeft een lange relatie achter de rug, maar is ondertussen enkele jaren gescheiden. Uit deze relatie houdt hij een prachtig zoontje van vijf jaar over. Ze waren 16 jaar toen hun relatie startte. Met de tijd voelden beide zich niet meer gelukkig en hadden ze een andere levensvisie ontwikkeld.

Elke lijkt hem een spontane, vrolijke en leuke dame, de rest wil Michael Flores graag ontdekken tijdens het programma. Daarnaast vindt hij het ook een origineel concept om iemand op deze manier te leren kennen. Zijn laatste relatie heeft hem doen inzien wat hij wilt en nodig heeft in een relatie en dat zou misschien wel is Elke Clijsters kunnen zijn. “Als ik verliefd ben, ben ik een hopeloze romanticus, maar ik verwacht dan wel iets terug.”

Nikias Van de Voorde

Verovert Nikias Van de Voorde het hart van Elke Clijsters in De Bachelorette?
Nikias

De 33-jarige Nikias Van de Voorde uit Knokke is een zachtaardige man, die nog niet echt een lange relatie heeft gehad. Door zijn drukke bezigheden in de familiezaak in interieur en raamdecoratie, is de liefde vaak aan hem voorbij gegaan. Op zijn 33ste vindt hij de tijd rijp om daar eindelijk iets aan te doen.

Nikias Van de Voorde houdt van reizen en lekker eten. Hij is een voetballiefhebber en gaat vaak naar wedstrijden kijken. Maar zelf is hij niet zo sportief. Hij heeft wel een brevet van helikopterpiloot op zak. “Ik bewonder Elke voor haar doorzettingsvermogen.”

Update na aflevering 1: Nikias Van de Voorde blijkt ‘undercover’ te gaan tussen de heren, die het hart van Elke Clijsters willen veroveren. Hij is namelijk één van haar beste vrienden en gaat stiekem de veertien vrijgezellen keuren. “Voor Elke is het geen spel, en ik zal eerlijk vertellen welke personen een no go zijn voor haar.”

Tweede aflevering De Bachelorette

Django mag op 24-uurs date, maar er zijn nog meer mannen die in de tweede aflevering de kans krijgen om Elke beter te leren kennen. Als echte dierenvriend onderwerpt ze de vrijgezellen aan een heuse test: een behendigheidsparcours met honden. De beste hondenfluisteraar krijgt een privé moment met De Bachelorette.

Derde aflevering

Nu de eerste kaarten geschud zijn, kan het echte werk beginnen. Elke is een sportieve vrouw, die houdt van mannen die fysiek in topvorm zijn. Elke kiest een paar mannen uit om hun stoere kracht te bewijzen. De inzet is een romantische date met Elke Clijsters en die willen ze allemaal, maar er kan er maar één winnen. “Van 6 minuten naar 2 uur met Elke, dat is toch een groot verschil.”

Stijd in de mannenvilla (aflevering 4)

De strijd om Elke Clijster zorgt voor onrust in de mannenvilla, zo zien we in aflevering 4 van The Bachelorette. “Gij gaat mij belachelijk maken en te kakken zetten bij Elke?” Het is duidelijk dat een paar mannen al dromen van een toekomst met Elke en daarvoor willen ze heel ver gaan. “Ik denk dat we het allemaal onderschat hebben”, aldus Wouter Vanspauwen.

Elke Clijsters geschrokken…

Nu Vincent eindelijk een date met Elke weet te strikken maakt hij gebruik van de situatie om zijn boekje open te doen over bepaalde mannen in de villa. “Sommige zijn wel intellectueel, maar hebben dan niet bepaald uiterlijk, sommige hebben humor,… ja gij wilt ook niet belachelijk overkomen e.”

Elke komt daar een paar dingen te weten die haar niet vrolijk stemmen en twijfelt aan de oprechtheid van sommigen mannen. Elke: “Ik ben geschrokken over Vincent zijn openheid over de groep.”

Lastige vragen van kinderen (aflevering 5)

De laatste roosceremonie sloeg bij de mannen in als een bom. Het plotse vertrek van drie mannen zorgde dan ook voor veel ongeloof en spanning. “Ik denk dat iedereen wel weer de spanning voelde tijdens de ceremonie.”

Iedereen zet zijn beste beentje voor en dat is nodig ook. De mannen moeten bewijzen hoe goed ze met kinderen om kunnen. Dat is uiterst belangrijk voor Bachelorette Elke Clijsters, die zelf mama is van een dochter en zoon. En de kinderen die klaar staan voor onze vrijgezellen zijn niet van plan om het hen makkelijk te maken.

Seksuele voorlichting van Devlin Nijssen

“De kindjes zijn misschien heel braaf, maar ze gaan pikante vragen stellen”, aldus Elke. Django Grimmonprez: ik dacht: “het gaan vragen zijn over bomen ofzo, maar een ander woord voor vagina…” En ook Devlin Nijssen zien we uitgebreid seksuele voorlichting geven.

Wie van deze deelnemers gaat volgens jou het hart van De Bachelorette stelen?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 februari 2021 /