The Voice Kids 2022 in België mét deze coaches en kandidaten

Ontdek in dit artikel alles over The Voice Kids 2022 in België. In Vlaanderen zitten er deze keer zelfs twee Nederlandse coaches, namelijk Duncan Laurence en Julia Boschman (als onderdeel van K3). De jonge kandidaten worden niet alleen door Duncan Laurence en K3 beoordeel; ook Metejoor en Laura Tesoro behoren tot de ‘jury’. Presentatrice An Lemmens krijgt dit jaar hulp van #LikeMe-ster Maksim Stojanac. Ontdek hier alles over de deelnemers aan The Voice Kids 2022; te kijken sinds vrijdag 25 maart – om 20.35 uur bij VTM en op VTM Go.

UPDATE: Deze kandidaten staan in de finale van The Voice Kids 2022.

Ann Lemmens en Maksim Stojanac

Een nieuwigheid voor An Lemmens is dat ze The Voice Kids dit seizoen in duo zal presenteren met Maksim Stojanac. De jonge zanger en acteur is bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe. Hij is erg geliefd bij de jongere generaties en de geknipte persoon om ‘de grote broer’ te zijn voor alle jonge zangtalenten die hun kans wagen en hun grote droom nastreven. Terwijl An Lemmens samen met familie en vrienden de optredens aan de zijlijn beleeft, meet Maksim de temperatuur net voor de optredens op. En dat doet hij op een wel heel unieke plek: in de botsauto’s op de kermis. “Er zijn heel veel kinderen die stress hebben dus ik ga ze ontstressen in de botsauto’s en een babbeltje met hen slaan”, lacht hij. Daarnaast mag hij ook een heleboel kinderen verrassen met een ticket voor de Blind Auditions en dat levert een heuse rollercoaster aan emoties op. 

In Nederland wordt The Voice (Kids en Senior) tot nader orde niet meer uitgezonden, naar aanleiding van de aflevering van BOOS.

Maksim Stojanac

Maksim Stojanac: “Ik was altijd al een grote fan van The Voice Kids en vind het geweldig om het parcours van de kinderen van bij de start tot finish te mogen volgen. Ik zal hen verrassen en bijstaan bij de shows als een mentor achter de schermen.” Maksim Stojanac verwacht veel van de talenten in The Voice Kids. “Als je de bakken talent en diverse persoonlijkheden ziet uit de afgelopen seizoenen… Ik kijk er naar uit om hen te zien bijleren, doorgroeien en openbloeien doorheen de opnames, en het is fantastisch dat ik hen tijdens die tijd mag bijstaan.”

Nieuwe coaches The Voice Kids 2022

En ook bij de coaches zien we nieuw bloed. Laura Tesoro keert terug naar de draaistoelen als vertrouwde coach. Daarnaast krijgen niet één maar drie draaistoelen een nieuw naambordje want internationaal singer-songwriter Duncan Laurence, de razend populaire Metejoor en de nieuwe K3 met kersvers lid Julia maken hun debuut als coaches. Samen met het publiek beslissen zij welke jonge nachtegaal er vandoor gaat met een studiebeurs ter waarde van maar liefst 10.000 euro. 

Laura Tesoro

“De eerste druk op de knop is magisch, dat vergeet je nooit meer”, vertelt coach Laura Tesoro. Voor haar is het tv-programma natuurlijk niet nieuw meer. Je zag haar bijvoorbeeld ook bij ‘de grote’ met The Voice Comeback Stage. En ze zit voor de vierde keer in één van de Voice Kids-stoelen. Ze kijkt er enorm naar uit om ‘opnieuw verbaasd te worden door hun waanzinnige talent!’ “Ik ben ook super enthousiast over mijn nieuwe collega’s en kan niet wachten om erin te vliegen!” Daarnaast ken Laura Tesoro natuurlijk ook als zangeres.

Duncan Laurence

De Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence trok in 2019 wereldwijd de aandacht toen hij met het nummer Arcade de songfestivalwinst voor Nederland binnenhaalde. Wat volgt is een impressionante, bloeiende internationale carrière. Het nummer Arcade werd een wereldwijde hit, behaalde de Top 10 van de Amerikaanse Billboard airplay charts en is bekroond met een platina award en het nummer werd in 2021 uitverkozen tot beste Nederlandse Songfestivallied aller tijden.

Duncan Laurence: “Ik ben super vereerd dat ik coach mag zijn bij The Voice Kids in België. Ik weet heel goed hoe het voelt om daar te staan, hoe spannend het is om auditie te doen en op te treden voor zoveel mensen. Ik kan niet wachten om jong talent te helpen bij The Voice Kids en hen te coachen in de eerste stappen van hun carrière.”

Metejoor

Ook de naam Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, klinkt als een klok in de wereld van de muziek. Met hits als Rendez-Vous en 1 Op Een Miljoen is hij niet meer weg te denken uit de Vlaamse en Nederlandse hitlijsten. Joris leeft voor muziek en hoopt zijn tonnen ervaring en liefde voor het vak te delen met de kleinste zangtalenten. De nieuwkomer vindt het alvast erg spannend: “Als er iets nieuws aankomt, heb ik kriebels in mijn buik. Een soort gezond stresske!” Recent zag je hem nog in het tweede seizoen van Tweede seizoen Een Echte Job.

Joris Van Rossem aka Metejoor over zijn deelname aan The Voice Kids 2022. “The Voice Kids leek mij altijd al hét programma bij uitstek dat het meeste past bij wie ik ben. Ik kijk er enorm naar uit om mijn pedagogische bagage en ervaring op het podium te delen en zo mee te mogen bouwen aan de persoonlijke ontwikkeling van deze, nu al, geweldige kinderen.”

K3 met Julia

Nieuwkomer Julia maakte net haar debuut in K3 en mag meteen plaatsnemen in de draaistoelen van The Voice Kids naast ervaren collegacoaches Hanne en Marthe. Al decennialang is K3 razend populair bij jong en oud en ook hun nieuwe nummer ‘Waterval’ was meteen een schot in de roos. De meisjes weten perfect wat nodig is om een echte ster te worden binnen de muziekwereld. 

K3: “We vinden het geweldig dat we als coaches deel mogen uitmaken van het nieuwe seizoen van The Voice Kids! We kijken er super hard naar uit om aan de slag te gaan met een team vol leuke kids en zijn heel benieuwd hoe ver we het dit jaar schoppen met team K3. We zijn er klaar voor en hebben er zin in!”

The Voice Kids 2022 Blind Auditions

De coaches trekken de eerste Blind Auditions van The Voice Kids 2022 op vrijdag 25 maart op gang met een knallende, eigen versie van Blinding Lights van The Weeknd. Nadien is het aan de kids zelf om zich van hun meest muzikale kant te tonen. En of ze dat doen… De coaches krijgen meteen heel wat uniek talent voorgeschoteld. Gaande van rocknummers tot jazz én zelfs voor de allereerste keer ooit een jonge rapper. De coaches vragen zich dan ook meermaals af of ze wel in The Voice Kids zitten. Ze halen alles uit de kast om de talenten in hun team te rijven.

Nieuwkomer Duncan is meteen erg grote fan van de rode knop en houdt zich niet in om meermaals van zich te laten horen… “Wil jij nu eens stoppen aub?”, klinkt het bij Metejoor. “Ja, het is genoeg hé! Kunnen wij de knop van Duncan saboteren? Je bent een blok aan ons been”, lachen de dames van K3.

Duncan Laurence & talenten 

Tijdens de eerste Blind Auditions ging nieuwkomer Duncan Laurence met heel wat talent aan de haal. In de tweede aflevering van The Voice Kids 2022 drijven de coaches de concurrentie op door elkaar meermaals buiten spel te zetten met de block-knop. “Vorige week was het Duncan zijn week maar nu is het wel goed geweest. Hij heeft al heel wat goede kandidaten in zijn team. Nu is het aan de girls!”, lacht Laura. “De strategie is: blocken op het juiste moment en de andere coaches een toontje lager laten zingen”, lachen Marthe, Julia en Hanne van K3. 

Naast elkaar saboteren via de block-knop, schudden de coaches ook heel wat andere trucjes uit hun mouw om de talentvolle kandidaten te strikken voor hun team. Zo komt Metejoor met een voorstel: “Moet ik een koprol doen of een salto? Ik ga all the way om jou te overtuigen.” En spannen de ladies openlijk samen. “K3 gaat je echt niet in een glitterkleedje steken, dat is een misvatting. Ik heb ze hier al drie seizoenen bezig gezien en ze doen het fantastisch. Allez, niet dat ik partij kies”, lacht Laura die geblockt werd door Metejoor. 

Jury The Voice Kids

De derde ronde van de Blind Auditions in The Voice Kids belooft spannend te worden. De coaches gooien bijvoorbeeld alles in de strijd om de veertienjarige Sien uit Geel voor zich te winnen. Zoals presentatrice An Lemmens al zegt ‘wat voor een orkaat is dat?!’ De coaches smeken zelfs: “Jij hebt de hele song gezongen wat wij willen zeggen: begging, begging, begging!”, klinkt het bij Metejoor.

Coaches The Voice Kids vallen van hun stoel

De coaches van The Voice Kids vallen tijdens de vierde Blind Auditions ronde van verbazing van hun stoel. De 13-jarige Amira uit Serinchamps blaast de jury omver. “Ik heb dit nog nooit in mijn leven gehoord, echt prachtig”, oordeelt Duncan Laurence. En ook coach Laura Tesoro is overdonderd door het unieke stemgeluid: “Dit is mijn vierde seizoen en ik heb nog nooit een stem zoals de jouwe horen passeren. Al het haar op mijn lichaam ging rechtstaan en ik kreeg rillingen. Dit was fantastisch!” Welke coach haalt dit mini-maxitalent binnen? 

Laatste Blind Auditions

Nog één week en The Voice Kids schakelt een versnelling hoger. Maar voor de Battles van start gaan, moeten de teams van coaches Duncan Laurence, Laura Tesoro, K3 en Metejoor vervolledigd worden. In de vijfde en laatste Blind Auditions wagen de laatste talenten hun kans en wordt de concurrentie tussen de coaches opgedreven. “Iedereen weet nu heel goed wat hij wil en het zijn de laatste plaatsjes dus het begint steeds spannender te worden. We gaan nog meer moeten vechten denk ik. Ikzelf ben nog op zoek naar een echte powerstem”, vertelt Laura. Vooral coach Duncan zal heel goed moeten wikken en wegen: “Ik mag nog maar één kandidaat meenemen, dat is wel lastig!” 

Deelnemers aan The Voice Kids België

Ontdek hieronder alles over de kandidaten in de vijfde aflevering van The Voice Kids 2022 (op vrijdag 22 april).

 • Lise (13, Wuustwezel) is zot van dansen, shoppen en alles wat met fashion te maken heeft. Ze wordt door Maksim Stojanac verrast met een ticket voor de Blind Auditions: “Er gingen zoveel emoties door mij, het was zo cool!” Tijdens haar Blind Audition weet ze vooral coach Metejoor heel erg te raken met haar nummerkeuze Say You Won’t Let Go van James Arthur. “Dit nummer betekent heel veel voor mij. Ik heb één van mijn beste vrienden verloren en ik heb een cover voor hem gemaakt op deze song”, klinkt het bij een emotionele Metejoor. 
 • Jools (14, Aartselaar) droomt er al heel haar leven van om op het podium van The Voice Kids te belanden. Haar liefde voor muziek kreeg ze met de paplepel mee van haar papa: “Mijn papa is dj MC Six. Hij rapt en beatboxt en heeft al op Pukkelpop gestaan. Dat is eigenlijk wel super cool. Hij zegt altijd: just have fun, dat is het enige wat telt.” Kan ze de coaches overtuigen met haar versie van Let It Go van James Bay? 
 • Romy (13, Brasschaat) wil graag beroemd worden een meespelen in een film. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en hoopt met Fame van Irene Cara door te stoten naar de Battles. 
 • Eloïse (10, Zedelgem) heeft naast zingen nog een heel speciale hobby: zeemeerminzwemmen. Ze heeft nog nooit voor een groot publiek gestaan maar smijt zich volledig met Darkside van Alan Walker.
 • Elise (12, Brasschaat) vindt het leuk om mensen blij te maken met dansen, zingen en acteren. Voor haar auditie koos ze voor No Time To Die van Billie Eilish. “Dat liedje komt uit de James Bond-film en link ik aan mijn papa. Die is mijn grote held.” 
 • Aan podiumervaring heeft Lars (10, Herselt) geen gebrek. Hij speelde mee in de musical 40-45 van Studio 100 en staat super graag op het podium. Nu vrijdag waagt hij zijn kans met Best Friends van Unity. 
 • Stoere chick Lara (14, Kinrooi) is de frontvrouw van haar eigen rockbandje. Ze zet de tent op zijn kop met RU Mine? van Arctic Monkeys. 
 • Elianice (14, Relegem) doet nu vrijdag auditie in een outfit die speciaal voor de gelegenheid werd gemaakt door haar mama. Kan ze de coaches overtuigen met haar versie van Missed van Ella Henderson? 
 • De avontuurlijk Juliette (12, Assebroek) zit in de zeescouts en gaat geregeld zeilen en roeien met haar vrienden. Daarnaast speelt ze piano, iets wat ze nu vrijdag ook zal doen tijdens haar Blind Audition op de tonen van Warrior van Demi Lovato. 
 • Abigail (13, Idegem) wil graag kapster worden en klust geregeld bij in het kapsalon waar haar mama werkt. Ze krijgt onverwacht bezoek van ‘lastige klant’ An Lemmens, die uiteindelijk wel heel goed nieuws heeft voor Abigail… Stoot ze door met I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston?  
 • Fleur (14, Oelegem) houdt van zingen en kleren ontwerpen. En dat laatste doet ze niet alleen voor zichzelf maar ook voor haar katten. “Choco vindt het leuk. Ik heb een matching topje gemaakt dat ik zal dragen tijdens mijn auditie”, lacht ze. Ze waagt haar kans met When The Party’s Over van Billie Eilish. 
 • Basten (10, Oostrozebeke) zegt al sinds het tweede leerjaar dat hij zou meedoen aan The Voice Kids. Nu vrijdag is het zover en waagt hij zijn kans met Natural van Imagine Dragons: “Ik heb geprobeerd om met gewichten ook het lichaam van zanger Dan Reynolds te krijgen!”
 • Lola (13, Nieuwmunster)brengt vrijdag Hit The Road Jack van Ray Charles, het eerste nummer dat ze volledig op de piano kon spelen. Volgens haar mama heeft ze een stem ’uit het verleden’, maar kan die stem ook de coaches bekoren?

Kandidaten The Voice Kids België 2022

Ontdek hieronder alles over de kandidaten in de vierde aflevering van The Voice Kids 2022 (op vrijdag 15 april).

 • Amira (13, Serinchamps) stapt vol zelfvertrouwen het podium op. Ze is gepassioneerd door muziek. Amira brengt een mashup van Frans en Engels met het nummer Coup De Soleil & The Look You Give That Guy. Al vanaf de eerste noot blaast ze de coaches omver en laat ze iedereen met open mond achter. 
 • Eldiona (12, Turnhout) heeft nog nooit op een podium gestaan en doet mee, omdat familie en vrienden zeggen dat ze goed kan zingen. Maar na de eerste noten loopt het fout: de zenuwen spelen haar zodanig parten dat ze haar auditie moet stoppen. Kan ze zich herpakken en Everytime I Cry van Ava Max zingen.
 • Finn (14, Sint-Niklaas) wil later graag voor televisie werken en de nieuwe An Lemmens worden. Als Karrewiet-reporter heeft ze ooit de koning mogen interviewen. Ze bouwt een feestje op het podium met Je Veux van ZAZ. 
 • Solara (10, Nieuwerkerken) danst, doet aan waterballet en houdt van zingen. Haar grote droom om op het podium van The Voice Kids te staan komt nu vrijdag uit. Kan ze de coaches overtuigen met Alles Komt Goed van Jaap Reesema? 
 • Jits (11, Schaarbeek) houdt van zingen en boogschieten. Haar talent heeft ze geërfd van haar opa, de bekende bandoneonspeler Alfredo Marcucci van nummers als Guantanamera en La Bamba. Ze doet auditie met Waterloo van ABBA. 
 • Renée (13, Brasschaat) wil extra ervaring opdoen in The Voice Kids en hoopt haar zangcarrière hier te lanceren. Renée doet auditie met The Best Is Yet To Come van Novastar. 
 • Babs (14, Zolder) doet mee omdat zingen haar passie is. Ze volgt samen met haar zus en mama een musicalopleiding. Babs heeft nog iets speciaals meegebracht voor de coaches: “Ik heb cupcakes bij die kunnen dienen als traktatie of als omkoopmiddel”, lacht ze samen met An Lemmens. Vrijdag zingt ze Rasputin van Aurora. 
 • Louis (13, Oostkamp) is zot van zingen, golfsurfen en drummen. Dat laatste heeft hij geleerd van zijn papa en zang heeft hij ontdekt door zijn broer en zus. Hij doet auditie met Ik Mis Je Zo van Will Tura. 
 • Nienke (14, Deinze) wordt tijdens de dramales verrast door Maksim Stojanac met een ticket voor de Blind Auditions. “Ik had het zo hard niet verwacht, ik heb de hele tijd met mijn hand voor mijn mond gestaan!” Ze wil zich bewijzen met Tricky Thing van Jessy Martens and Band. 
 • Jinthe (12, Melsele) zingt al van jongs af aan en speelt ook saxofoon.“Vroeger als ik moest gaan slapen hoorden mijn ouders mij door de babyfoon zingen en dat stopte niet”, lacht ze. Ze hoopt de coaches in te pakken met Sound Of Silence van Disturbed. 
 • Amelie (13, Evergem) houdt van zingen maar ook van de bioscoop. Tijdens een filmbezoekje wordt ze door niemand minder dan An Lemmens verrast met een ticket voor de Blind Auditions. Ze waagt haar kans met Hey, Soul Sister van Train. 
 • Gaëlle (14, Ieper) doet mee omdat ze wil ontdekken wat ze nog allemaal kan bijleren. Haar muzikaliteit heeft ze meegekregen van haar ‘mammie’. Nu vrijdag doet ze auditie met Yellow van Coldplay. 

The Voice Kids 2022 deelnemers

Ontdek hieronder alles over de kandidaten in de derde aflevering van The Voice Kids 2022 (op vrijdag 8 april).

 • Sien (14, Geel) blaast iedereen weg met het nummer Beggin’ van Måneskin en krijgt alle coaches aan het dansen. “Dat liedje is bruut en dat vind ik wel leuk. Ik ben zelf ook een brute.”
 • Lize (14, Antwerpen) zingt La Vie En Rose van Edith Piaf. Ze werd verrast door Tinne Oltmans met een ticket voor de Blind Auditions. Lize is namelijk een grote fan van de reeks Lisa. “Ik weet niet wat er in mijn hoofd omging, ik was gewoon super blij!” vertelt Lize.
 • Julie (14, Reet) heeft al op veel podia gestaan maar nog nooit op dat van The Voice Kids. Ze komt uit een muzikaal nest. Zo zong haar mama vroeger ook, speelt haar ‘pappie’ piano en haar opa op de blokfluit. Voor haar auditie brengt ze Mamma Mia van ABBA. 
 • Benne (13, Heldergem) is een sportieve jongen die turnt en zingt. Met zijn deelname wil hij vooral iets bewijzen aan de wereld: “Ik ben geboren met schisis wat wil zeggen dat mijn lip niet volledig is toegegroeid. Ik vind het speciaal dat ik hier sta want schisis-mensen lispelen soms, maar dit maakt het mij niet bepaald moeilijker om te zingen.” Haalt hij de hoge noten in het nummer Never Enough van Loren Allred? 
 • Zita (14, Genk) waagde in 2015 ook haar kans in The Voice Kids en was toen de jongste deelnemer van dat seizoen. Nu, zoveel jaar later, staat ze opnieuw op het podium met Control van Zoe Wees. De muziekmicrobe kreeg ze mee van haar papa, die vroeger deel uitmaakte van het groepje ‘De Juniors’. 
 • Karel-Lucas (9, Oud-Turnhout) is een geboren entertainer en houdt van Nederlandstalige muziek. Nu vrijdag brengt hij Als Ze Lacht van Yevgueni. Zijn fantastische fanclub met petjes en spandoeken supportert vol spanning mee aan de zijlijn bij An Lemmens, maar zijn ook de coaches fan van zijn stemgeluid? 
 • Marthe (14, Diksmuide) is naast zingen ook veel bezig met het klimaat. Voor haar auditie koos ze voor Forever Young van Becky Hill. “Ik vind het een mooi nummer en je leeft maar één keer, je bent maar één keer jong. Je moet er gewoon voor gaan en doen waar je zin in hebt!”
 • Karista (13, Deurne) komt uit een muzikaal nest. Haar mama is achtergrondzangeres geweest voor Will Tura. Ze doet auditie op Don’t Let Go van En Vogue en hoopt de coaches te doen omdraaien. 
 • Elise (14, Hove) haar grote droom is om singer-songwriter te worden. In muziek kan ze haar gevoelens kwijt. Ze probeert de coaches in te pakken met haar gitaar en Afterglow van Ed Sheeran. 
 • Spring-in-‘t-veld Jeanne (11, Merchtem) volgde een musicalopleiding en zingt in een groepje ‘De Wamblientjes’. “Als voorbereiding op mijn auditie ben ik vroeg gaan slapen, vroeg opgestaan en heb ik mijn crème op mijn gezicht gedaan want ik had een beetje wallen”, lacht ze. Jeanne doet auditie op Drivers License van Olivia Rodrigo. 
 • Lina (13, Linter) krijgt in de vroege uurtjes een verrassend bezoekje van ‘wekker’ Maksim Stojanac. “Het was precies een droom. Ik vond het super leuk dat Maksim plots in mijn kamer stond met een ticket voor de Blind Auditions, ik heb zelfs de confetti poffer van hem bijgehouden”, lacht Lina. Kan ze de coaches overtuigen met haar versie van Run To You van Whitney Houston? 
 • Emma (13, Westmalle) doet mee aan The Voice Kids omdat ze al langs iets met haar stem wil doen. Vrijdag zingt ze Dreams van Fleetwood Mac. “Dit is een band waar ik vaak naar luister en waar ik grote fan van ben. Ik vind de zangeres echt een super coole griet.”

Kandidaten The Voice Kids 2022

Ontdek hieronder alles over de kandidaten in de tweede aflevering van The Voice Kids 2022 (op vrijdag 1 april).

 • Noor (14, Deinze) houdt van 80’s muziek en brengt niet toevallig Eternal Flame van The Bangles. Haar voorliefde voor 80’s muziek heeft ze aan haar papa te danken die eveneens muzikant is in de oer-Gentse pop-rockband Biezebaaze en waarmee ze vaak samen zingt. “Ik ging altijd mee naar zijn optredens en na een tijdje mocht ik meedoen met zijn bekendste liedje Loetsebollekezoetse.”
 • Samuel (12, Gent) houdt van surfen, skieën, schaken en muziek. Hij koos voor het nummer Falling van zijn grote idool Harry Styles. “Ik denk dat ik de nieuwe Harry Styles van Vlaanderen ga worden”, lacht hij. 
 • Tweelingzusjes Lena & Sien (10, Wervik) houden ervan om samen te zingen en zijn fan van Metejoor. Ze wagen hun kans met De Roos van Ann Christy.  
 • Lena (14, Maasmechelen) werd voor haar verjaardag ingeschreven door haar vriendinnen. Ze probeert de coaches te overtuigen met Somebody New van Sophia James. 
 • Elise (8, Wingene) wordt tijdens de show van Daens verrast door Maksim met een ticket voor de Blind Auditions en dat maakt heel wat emoties los. “Ik ben een hele grote weenkous!” Voor haar auditie bouwt ze een feestje op het podium met Vuurwerk van Camille (winnares van The Masked Singer 2022). 
 • Naomi (13, Zaventem) houdt van boksen en muziek. Voor haar auditie brengt ze het powernummer Angels Like You van Miley Cyrus. 
 • Ayco (11, Ekeren) omschrijft zichzelf als een meisje dat van coole dingen houdt, geen make-up draagt en gewoon wil zijn wie ze is. Ze verrast de coaches met Another Love van Tom Odell. 
 • Emma (13, Kapellen) krijgt haar Blind Auditions-ticket uit handen van Maksim nadat die haar gaat verrassen in de donutwinkel. Nu vrijdag brengt ze Back To Friends van Lauren Spencer-Smith. 
 • Mia (11, Brasschaat) doet mee omdat ze helemaal verzot is op muziek. Ze zingt True Colors van Cindy Lauper en draagt het liedje op aan haar overleden vriend Robin, die alles betekende voor haar. 
 • Gloria (14, Berchem) komt uit een multicultureel gezin. Ze houdt ervan om kledij uit de kast van haar papa te stelen, zo ook voor haar auditie nu vrijdag. Ze smijt zich op het podium met Heather van Conan Gray.
 • Nooni (11, Vlissegem) ziet haar leven als één grote musical. Ze zingt heel de dag door en haar grootste fans zijn haar mama en omi. Ze draagt het nummer Ik Hou Van Jou van Dana Winner dan ook op aan haar mama. 
 • Anne-Catherine (14, Maasmechelen) is het liefst bezig met haar diertjes en muziek. De liefde voor muziek heeft ze van haar papa meegekregen die vroeger dj was. Stoot ze in The Voice Kids door met I Can’t Make You Love Me van Bonnie Raitt?

Deelnemers The Voice Kids 2022

Deze talenten zingen de pannen van het dak in de eerste Blind Auditions van The Voice Kids 2022.

 • Juliette (9, Haacht) wil graag beroemd worden en staat heel de dag door te dansen en zingen. Ze wil de coaches overtuigen met haar versie van het jazznummer Your Heart Is As Black As Night van Melody Gardot. 
 • Jan Alexander (12, Gent) is de broer van Katarina die in 2017 The Voice Kids won. Hij gaat niet zingen, maar rappen en brengt het nummer Juicy van The Notorious B.I.G. “Ik vind dat ik geschiedenis schrijf want ik ben eigenlijk de eerste rapper in The Voice Kids!” 
 • Cara (14, Heusden-Zolder) wordt op school verrast door Maksim met een ticket voor de Blind Auditions. Ze zingt Like My Father van Jax en draagt het nummer op aan haar mama en papa. 
 • Zusjes Nine & Lune (11 en 13, Pepingen) houden ervan om op de tractor te rijden en samen te zingen. Daarnaast zijn ze grote fans van Metejoor en doen ze dan ook, niet toevallig, auditie met het nummer 1 Op Een Miljoen. Draait hun grote idool zich om? 
 • Sofian (14, Oostakker) wordt tijdens het shoppen verrast met een ticket voor de Blind Auditions. Hij doet mee om de pesters van vroeger te laten zien wat hij kan en waar hij nu staat. Stoot hij door in The Voice Kids met Anyone van Demi Lovato? 
 • Marie-Émilie (12, Genval) kiest voor haar auditie een nummer dat de coaches meteen verrast. Piece of My Heart van Janis Joplin, Big Brother & The Holding Company. “Het is echt moeilijk om te zingen maar ik ga mijn best doen!” 
 • Isis Lilja (14, Schoten) is opgegroeid in een muzikale familie. Ze zingt en speelt saxofoon. Voor haar auditie brengt ze My Future van Billie Eilish. 
 • Joandel (13, Willebroek) houdt van muziek, zingen, dansen en van baseball. Hij zet de studio op z’n kop met het eurovisiesongfestivalnummer Chameleon van Michela. Dat doet bij Duncan meteen een belletje rinkelen.  
 • Marit (9, Brugge) weet de coaches te ontroeren met haar versie van Altijd Heb Ik Je Lief van Clouseau. 
 • Floris (14, Sint-Pauwels) deed een paar jaar geleden ook mee aan The Voice Kids. Hij waagt opnieuw zijn kans met het nummer Don’t Look Back In Anger van Oasis. Het is één van de lievelingsbands van Marthe uit K3. 
 • Maïté (14, Dergneau) doet mee om ervaring op te doen en te tonen dat je emoties kan uiten in muziek. Ze brengt het nummer Heal van Tom Odell als ode aan haar overleden mama. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 maart 2022 /