Nieuw seizoen Love Island: NL & Be – in België op Streamz te kijken

Wacht jij op een nieuw seizoen van Love Island? Er is goed nieuws: deze zomer – vanaf 11 juli – trekken Viktor Verhulst en Holly Mae Brood weer een nieuw blik aan vrijgezellen open. Het nieuwe seizoen van Love Island Nederland & België is exclusief te kijken op Streamz (België) en Videoland (Nederland). Ontdek in dit artikel alvast meer over het nieuwe Love Island seizoen in Vlaanderen (en dus ook Nederland).

Nieuw seizoen Love Island (België)

Vanaf 11 juli kunnen Vlaamse Streamz-gebruikers kijken naar een nieuw seizoen van Love Island. In dit programma worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op het idyllisch eiland Gran Canaria met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun summer of love. Deze keer zet het programma zijn deuren opnieuw open voor een Nederlandse en Vlaamse cast. Al was daar wel even verwarring over, omdat Streamz eerder dan Videoland communiceerde, leek het er op dat dit seizoen van Love Island een compleet Vlaamse cast zou hebben. Dat is dus niet waar. Ook in 2022 doen er gewoon Nederlandse én dus Vlaamse singles mee aan Love Island.

Love Island België

Zo’n compleet Vlaamse Love Island (België) zou trouwens ook niet vreemd zijn. In Nederland werd dit tenslotte ook eerder gedaan. In 2021 is er in Nederland een Nederlandse editie van Love Island uitgezonden; die is helaas (nog) niet terug te kijken op Streamz. Deze werd destijds alleen door Holly Mae Brood gepresenteerd. Wist je trouwens dat zij binnenkort de hoofdrol speelt in The Takeover op Netflix?

Maar nu even terug naar Love Island 2022 NL & BE én wat we daar tot nu toe over weten:

Jeroen Verdick voice-over

De Vlaamse stand-up comedian Jeroen Verdick verzorgt voor de derde keer de voice over bij Love Island in België. Je kunt hem ook kennen als sidekick van Jens Dendoncker in het afgelopen seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood

Dat Jeroen Verdick de voice-over weer zou doen, was al eventjes bekend. Maar nu weten we ook dat het nieuwe seizoen gewoon weer wordt gepresenteerd door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood. Viktor Verhulst is blij dat het weer een Nederland-België combinatie wordt. Hij maakte zijn terugkeer als presentator bekend in een persoonlijke video, waar hij meteen ook Vlaamse singles opriep om zich in te schrijven.

Inschrijven voor Love Island 2022

Dit is de oproep van Viktor Verhulst: “Ben jij single en op zoek naar de liefde van je leven? Heb jij zin in een spannend avontuur in een luxe villa in de zon? Geef je dan nu op voor Love Island Nederland-België. Aanmelden kan via info.streamz.be/loveisland.”

Love Island België kijken

De Nederlands – Vlaamse editie van Love Island is in de zomer van 2022 – vanaf 11 juli – exclusief te kijken zijn op Streamz en Videoland. Vlaamse kijkers kunnen op Streamz alvast naar Love Island seizoen 1 kijken. Op GoPlay staat niet alleen Love Island seizoen 1 (2019), maar ook seizoen 2 (2020). En wist je dat er op Streamz nu ook een reünie aflevering te vinden is: Love Island Rewind.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 mei 2022 /