Kamal Kharmach met Mag ik even?(oudejaarsconference) op Eén

In deze tijden zijn er nog weinig zekerheden, maar gelukkig is er opnieuw een eindejaarsconference van Kamal Kharmach. Vanavond – vrijdag 31 december 2021 – blikt hij in Mag ik even? terug op het bijzondere afgelopen jaar. De uitzending van de oudejaarsconference van Kamal Kharmach start om 21.40 uur op Eén.

Mag ik even 2021

Met een jaar waar het Capitole werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en waar we meer dan ooit door hebben hoe essentieel kappers zijn, belooft ook deze conference een klepper van formaat te worden. En hoe kijkt Kamal naar onze Rode Duivels op het EK, de Belgische prestaties op de Olympische Spelen en de vaccinatiechaos?

Oudejaarsconference Kamal Kharmach

Dit is de derde Oudejaarsconference van Kamal Kharmach. Zijn eerste werd uitgezonden op Canvas. Dat was zo’n succes dat Eén hem meteen contracteerde voor zowel 2020 als 2021. Vorig jaar heb ik echt enorm van zijn show genoten. Misschien nog wel meer dan van de shows van de Nederlandse cabaretiers Guido Weijers en (Youp van ’t Hek). Ik kijk dus ook dit jaar uit naar deze eindejaarsconference. Daarnaast ben ik ook benieuwd naar de eindejaarsconference op Streamz; die neemt Bert Gabriëls voor zijn rekening. In Nederland kun je dit jaar kijken naar conferences van Peter Pannekoek (NPO1) en Najib Amhali (SBS6).

Kamal Kharmach in 2022

Goed nieuws ook voor de liefhebbers van Kamal Kharmach. Ook in het nieuwe jaar kunnen we van hem genieten. Vanaf 24 januari is hij elke maandag te zien in het tweede seizoen van Andermans zaken. Hierin gaat hij onverminderd door met zijn missie: ondernemingen in moeilijkheden helpen. Hij heeft zelfs een Andermans Zaken-boek geschreven. Ken je het programma nog niet? Lees dan wat ik schreef over het eerste seizoen van Andermans Zaken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2021 /