Vlaanderen vakantieland 2021 met Laura, Maureen en Soe!

Maureen Vanherberghen, Laura Govaerts en Soe Nsuki vormen het nieuwe presentatieteam van Vlaanderen vakantieland. Vanaf vanavond – 25 september om 18.40 uur op Eén – bieden zij als reporters weer inspiratie voor uitstappen in Vlaanderen. Met o.a. gasten als Sven De Ridder en Saartje Vandendriessche.

Vlaanderen vakantieland 2021

Elke aflevering van Vlaanderen vakantieland draait om een bepaald thema. Dat gaat van concrete thema’s als ‘water’ tot abstracte als ‘wereldberoemd’. In dit eerste seizoen trekken Laura Govaerts en Maureen Vanherberghen er om beurten op uit met een bekende Vlaming om samen activiteiten te beleven binnen dat thema, en mooie en interessante plekken te ontdekken in Vlaanderen. Dat kunnen culturele of culinaire hoogstandjes zijn, maar net zo goed puur vakantieplezier voor het hele gezin, toeristische trekpleisters die tot ver in het buitenland bekend zijn, naast kleine leuke plekjes met een verhaal, net om de hoek. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken en voor elk wat wils.

SOE-gesties

In haar vlog SOE-gesties tipt Soe Nsuki nog vier leuke locaties die een bezoekje meer dan waard zijn, en sluit zo elke aflevering af. In deze tijden van corona trekt iedereen er meer op uit dicht bij huis. Laura, Soe en Maureen willen de kijkers extra inspiratie bieden en zin geven om leuke toeristische bestemmingen te ontdekken en verrassende activiteiten uit te proberen. Want ook al zijn de mogelijkheden dit voorjaar wat beperkter door COVID-19, er is nog meer dan genoeg te doen en te ontdekken. Vlaanderen vakantieland keert ook na de zomer terug op Eén, met nog meer inspiratie voor het najaar.

Maureen Vanherberghen

Maureen Vanherberghen is gekend als een van de Helden van Ketnet en als zangeres in de Ketnetband. Recent was ze nog in de Helden-films te zien op Ketnet: Helden boven alles & Helden van de zee. En ze gaan het theater in met Helden: Straffer Dan Ooit. Maureen Vanherberghen is presentatrice op QMusic. Wist je dat ze een setje vormt met Sieg De Doncker. Maureen en Sieg hebben net een dochtertje samen gekregen.

Laura Govaerts

MNM-luisteraars kennen Laura Govaerts natuurlijk al. Zij presenteert sinds afgelopen najaar het avondblok Gillis & Govaerts op de radiozender.

Soe Nsuki

De lezers van VlaamsKijken kennen Soe Nsuki natuurlijk al wat langer. De comédienne is een graag geziene gaste in quizzen en panelshows. Ze was onlines nog te zien in de fictiereeks De Shaq op Eén, waar ze mee aan schreef. Daarnaast was ze eerder op tv te zien in een documentaire over haar roots.

Nieuwe afleveringen Vlaanderen vakantieland

In totaal kon je vanaf 1 mei genieten van acht nieuwe afleveringen van Vlaanderen vakantieland. Daarnaast gaat het vanaf 25 september weer verder. Alle afleveringen staan in het teken van een bepaald thema. Daarnaast mogen natuurlijk ook bekende gasten niet ontbreken in Vlaanderen vakantieland. Denk aan Siska Schoeters, Danira Boekhriss en Stan Van Samang. In het najaar verwelkomen de dames gasten als Sven De Ridder en Saartje Vandendriessche.

Foto: VRT – Jokko

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 mei 2021 /