Schijtluizen op Ketnet met Sien Wynants

Schijtluizen is het nieuwe programma dat Sien Wynants voor Ketnet presenteert. Ze is vanaf woensdag 1 september te zien in deze show, die we in Nederland kennen als Steken & Prikken. Beide reeksen zijn gebaseerd op het Deense format Bijten, steken, prikken van DR Ultra. Sien Wynants wordt bijgestaan door de Schijtluizen: Nidal Van Rijn, Naomi Janssens, Thomas De Smet en Aaron Blommaert.

Schijtluizen

In Schijtluizen gaat Ketnet-wrapper Sien Wynants op pad om meer te weten te komen over dieren en planten van bij ons, dieren en planten waar we bang voor zijn. Ze ontmoet kenners van Natuurpunt die alles weten over het dier of de plant en brengt telkens één van haar vier Schijtluizen mee.

Ketnet-acteurs

Wie de Schijtluizen van Sien Wynants zijn? Dat zijn de Ketnet-acteurs Nidal Van Rijn, Naomi Janssens, Thomas De Smet en Aaron Blommaert. In de naam der wetenschap laten zij zich bijten, steken of prikken. Wat gebeurt er dan en wat moet je doen?

  • Nidal Van Rijn ken je als Saïd uit Wannabe’s. Hij zal later te zien zijn in de film Bittersweet Sixteen. IN Nederland was hij te zien in De vloer op jr.
  • Naomi Janssens is bij het grote publiek bekend als Pilar uit telenovelle Lisa. Vanaf 8 september speelt ze op Ketnet de hoofdrol in GameKeepers. Eerder was ze ook te zien in D5R (als Britt) en Campus 12 (als Hanne Dubois).
  • Thomas De Smet speelt Arno Hopper in De Hoppers. Daarnaast kun je ‘m kennen als Sep uit Chaussée d’Amour.
  • Aaron Blommaert was eerder te zien in 4ever en speelt inmiddels al een hele tijd Raven Rodeyns in Familie. Deze zomer had hij zelfs zijn eigen spin off op VTM GO: Het geheim van Raven. Hij zal net als Nidal Van Rijn te zien zijn in de film Bittersweet Sixteen. Aaron Blommaert is daarnaast zanger en presentator bij MNM.

Schijtluizen is wekelijks te zien vanaf woensdag 1 september op Ketnet, Ketnet.be, VRT NU en via de Ketnet-app. Foto: An Denteneer.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 augustus 2021 /