Security Checkers van Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx op VTM GO

Security Checkers is het nieuwe programma van Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx op VTM GO. Lukt het de fenomenen van social media om ongezien binnen te raken op bijzondere locaties? In de eerste aflevering van Security Checkers, die exclusief te kijken is op VTM Go, proberen Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx na sluitingstijd Plopsaland binnen te sluipen. Ontdek hier meer over het programma en de twee heren.

Security Checkers

Voor Security Checkers gaan sociale mediafenomenen Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx samen op pad met een plan: ongezien binnen geraken op wel heel bijzondere locaties. Zou er iemand raar opkijken van twee jonge snaken in een pretpark na sluitingstijd? En zijn hun koersbenen goed genoeg om ongezien mee te rijden in een grote wielerwedstrijd? Iedere woensdag (sinds 20 april) staat om 06.00 uur een nieuwe aflevering van Security Checkers op VTM Go.

Overnachting in Plopsaland

In de eerste aflevering van Security Checkers vertrekken Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx op een infiltratiemissie. Hun doel? Onopgemerkt binnensluipen in Plopsaland De Panne en volop attracties uitproberen tot na sluitingstijd. Worden ze direct ontmaskerd of kunnen de heren genieten van gratis ritjes op de roetsjbaan en nachtelijke zwanentochtjes op het Plopsa-meer? De spanning is te snijden wanneer Gerben angstig zijn kompaan verwittigt: “Bro daar lopen zoveel security’s, dat is niet normaal! Die staan hier gewoon naast, die zijn toch niet zomaar suspicious…”

Wist je dat in Plopsaland nu ook een #LikeMe rollercoaster te vinden is?

Arno The Kid over Security Checkers

“Met een groep vrienden op boevenpad gaan om te checken of we ergens ongezien kunnen binnensluipen, is zalig! We gingen naar wel heel coole plekken… Aan de kijkers zou ik zeggen: pak je een drankje en iets te eten, zet je heel comfy en check het! En hopelijk zijn jullie even verrast als Gerben en ik tijdens dit waanzinnige avontuur!”, aldus Arno The Kid over Security Checkers.

Gerben Tuerlinckx over Security Checkers

Gerber Tuerlinckx vult aan: “Security Checkers maken is 100% het vetste wat ik ooit al heb mogen doen! Ik heb vrienden voor het leven gemaakt, van Arno tot de hele productiecrew. Het was heel spannend in de zin van: zou het ons écht lukken om binnen te geraken zonder problemen? De zenuwen raasden soms echt door mijn lijf! Voor de kijkers thuis, één boodschap: don’t try this at home… (lacht).”

Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx

Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx zijn voor de jonge kijkers zeker geen onbekende gezichten. Ken je ze niet? Geen probleem we stellen de waaghalzen uit Security Checkers op VTM Go graag hieronder aan je voor. Het is de eerste keer dat deze twee social media fenomenen iets samen doen. Hun gedeelde liefde voor kattenkwaad is een gouden match voor een programma als Security Checkers.

Arno The Kid

De 22-jarige Arno The Kid duikt vaak op in de komische YouTube- en TikTok-filmpjes van grote broer Average Rob, waarmee hij bovendien de YouTube-hit ZADDY scoorde. Ook broer Average Rob zien we steeds meer op tv. Hij speelde recent de hoofdrol in de serie Match op VRT Nu.

Gerben Tuerlinckx

De 20-jarige Gerben Tuerlinckx is dan weer bekend van zijn openhartige TikTok-filmpjes en van Gerben en Steffi op kot. In deze VTM GO-reeks gaat hij samenwonen met zijn vriendin en TikTokster Steffie Merci en delen ze het reilen en zeilen van het kot- en studentenleven.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 april 2022 /