Sarah Mouhamou krijgt nieuwe reeks op Ketnet Junior

Sarah Mouhamou krijgt een gloednieuwe, muzikale en creatieve reeks op Ketnet. De Ketnet-wrapper – die al sinds 2014 op Ketnet te zien is – gaat samen met peuters en kleuters zingen en knutselen. Het is één van de nieuwe najaarsprogramma’s van Ketnet Junior.

Sarah zingt

Sarah zingt brengt het muzikaal erfgoed voor peuters en kleuters tot leven. Van ‘Op een rode paddenstoel’ tot ‘Ik zag twee beren’, samen met haar sidekick Bavo zingt Sarah klassieke kinderliedjes helemaal op maat van de jongste kijkers. Zo helpen Ketnet Junior en Sarah Mouhamou ouders in hun online zoektocht naar lokale versies van bekende klassieke kinderliedjes.

Je kunt het een beetje vergelijken met Juf Roos in Nederland; al draait het in Sarah veel meer om de liedjes.

Sarah knutselt

In Sarah knutselt gaan Sarah Mouhamou en Sokpop aan de slag met simpele knutselideeën voor jong én ouders. Ketnet Junior biedt zo heel wat inspiratie om op een simpele manier creatief aan de slag te gaan. En dat is erg fijn in deze tijd, waarbij we onze kinderen meer dan ooit zelf moeten ‘entertainen’.

Cast Sarah (Ketnet Junior)

In Sarah zien we Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou aan het werk. Zij maakt deel uit van de Ketnet-wrappers sinds 2014. Bavo Maes zorgt voor de muzikale begeleiding in het programma. Hij is 26 jaar en woont in Merksem. De sokpop wordt vertolkt door de 26 jarige Robin Keyaert, die sinds kort te horen is als kersverse MNM-dj.

Sarah zingt en Sarah knutselt vanaf maandag 26 oktober op Ketnet Junior en VRT NU én altijd digitaal via Ketnetjunior.be, op het YouTube-kanaal van Ketnet Junior en in de Ketnet Junior-app.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 oktober 2020 /