Soe Nsuki op zoek naar haar roots

Soe Nsuki gaat in Happy birthyday to Soe op zoek naar haar roots. Dit programma zal later dit voorjaar op Eén te zien zijn. Comédienne Soe Nsuki is Antwerpse en een dubbelbloed: haar mama is Belgisch en haar papa Congolees. Ze voelt zich Belg, ze is hier ook geboren, maar de rest van haar Congolese familie woont zowat overal verspreid over de wereld. Voor dit programma gaat ze naar ze op zoek.

Binnenkort wordt Soe Nsuki dertig jaar, een mijlpaal. Daarom zoekt ze haar familie op om hen persoonlijk uit te nodigen voor haar verjaardagsfeest. Ze is benieuwd wie haar familie is, waar ze wonen, leven, werken, wat hun verhalen zijn. Want als je roots niet in je woonplaats liggen, blijf je dan altijd ‘vreemd’?

Happy birthday to Soe: later dit voorjaar op Eén.

Foto: Happy birthday to Soe (c) VRT.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 januari 2019 /