Charlotte Sieben in Familie; terugkeer van Louise

Charlotte Sieben is vanaf voorjaar 2021 te zien in Familie als Louise Van den Bossche. Ze neemt deze rol over van Sarah-Lynn Clerckx, die in 2018 uit Familie stapte om zich toe te leggen op haar studies en nieuwe uitdagingen. Personage Louise vertrok toen op wereldreis, waardoor een terugkeer altijd mogelijk bleef.

Louise Van den Bossche

Twee jaar geleden vertrok Louise Van den Bossche uit Familie op een spannende wereldreis. Binnenkort keert ze terug. Deze keer wordt de rol niet gespeeld door Sarah-Lynn Clerckx, maar door Charlotte Sieben. Over deze reis rond de wereld komen we in Familie zelf niet zoveel te weten; dat kun je namelijk lezen in het boek Dwaalspoor.

Wist je dat je dit boek ook bij Amazon kunt bestellen? Als je Prime Video hebt, kom je in aanmerking voor gratis verzending.

Familie-boeken

Dwaalspoor is het tweede boek in de reeks van Familie-boeken. Dit boek wordt verwacht 21 mei 2021. Eerst komt Gevangen uit op 9 april. Hierin staat het verhaal van Marie Rose in de gevangenis centraal. De Familie-boeken worden geschreven door Nico de Braeckeleer. Wil je nu meer over deze boeken lezen, die bij de serie Familie horen? Dan heb ik goed nieuws. Ik heb namelijk een uitgebreide blogpost geschreven over de Familie boeken-reeks.

Louise terug in Familie

Louise Van den Bossche is vanaf maandag 17 mei weer in Familie te zien zijn. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Ze laat haar vader Peter (Gunther Levi) weten dat ze na een laatste tussenstop van enkele dagen in Italië naar huis komt. Maar door een onverwachte wending dreigt haar terugkeer toch iets anders te lopen dan verwacht. Sterker nog: Peter moet halsoverkop naar Italië afreizen, omdat zijn dochter wordt vastgehouden na een uit de hand gelopen betoging.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Louise Van den Bossche in Italiaanse gevangenis

“Na meer dan twee jaar reizen, besluit Louise terug huiswaarts te keren”, vertelt Charlotte Sieben. “Ze maakt een tussenstop in Italië om deel te nemen aan een klimaatactie. Maar voor ze het goed en wel beseft, loopt deze actie uit de hand en belandt ze in de Italiaanse gevangenis. Peter reist haar tegemoet en doet er alles aan om zijn dochter vrij te krijgen. De Familie-kijkers zullen merken dat de wereldreis Louise heeft veranderd. Ze wil van het leven genieten en vecht voor haar vrijheid en onafhankelijkheid. Er staan mijn personage dus nog heel wat boeiende verhaallijnen te wachten! En ja, ook op liefdesvlak… (lacht).”

Louise Van den Bossche in Italie in gevangenis - rol Charlotte Sieben
Charlotte Sieben & Gunther Levi

Charlotte Sieben over haar rol als Louise in Familie

Charlotte Sieben vertelt: “Met deze rol in Familie zie ik een grote droom uit mijn kindertijd uitkomen. Ik heb Louise altijd een tof personage gevonden. Dat ik haar nu zelf mag spelen is echt een unieke kans. Al begrijp ik dat het voor de kijkers even wennen zal zijn. Louise heeft tijdens haar wereldreis één en ander meegemaakt en dat heeft haar veranderd. Ze weet wat ze wil en staat zelfbewust in het leven. Een grote en bijzonder leuke uitdaging voor mij om te spelen. Ik hoop dat de Familie-kijkers even blij gaan zijn met haar terugkeer als ik (lacht). “

Charlotte Sieben

Charlotte Sieben studeert journalistiek, maar wilde altijd al actrice worden. Ze volgde een opleiding aan het Lemmensinstituut en startte een bachelor drama aan het Luca in Leuven. Na een gastrol in de fictiereeks Professor T heeft Charlotte Sieben met Familie haar eerste grote tv-rol te pakken.

// Foto’s: VTM //

Charlotte Sieben in Familie; terugkeer van Louise
Actrice Charlotte Sieben

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 maart 2021 /