James De Musical start met musical over Natalia | deze BV’s volgen nog

James De Musical is het nieuwe programma van James Cooke op Play4. Vanaf vanavond – donderdag 25 november – maakt hij wekelijks een musical ver ekende Vlamingen. Zo kunnen we genieten van musicals over het leven van Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. In de eerste aflevering kijk je naar Natalia De Musical; te kijken om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.

James De Musical

Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Ze maken een muzikaal spektakel voor jong en oud over Vlaamse sterren. Hun hele leven komt voorbij.

Bekende gasten James De Musical

De Vlaamse sterren die hun eigen musical krijgen zijn Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn worden teruggeflitst naar hun kindertijd, waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren, waar alles kon maar niets mocht. Maar ook naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Denk ook aan een eerste liefde, die eerste kus, de doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. Kortom: allemaal heel persoonlijke elementen.

Natalia De Musical

Op donderdag 25 november ontvangt James Cooke de enige echte Natalia voor haar muzikale verhaal. En dat start bij Nathalie, een klein meisje dat in een heel groot huis woont. Een huis waar Johann Sebastian Bach door de kamers klinkt en waar vaders wil wet is. Over een opgroeiende tiener die op een ongemeen streng internaat de grenzen opzoekt en vriendinnen voor het leven maakt. Tot een zangeres die haar stem ontdekt en  een vrouw die de liefde vindt. Maar ook naar het moment waar dat kleine meisje afscheid moet nemen van haar allergrootste held.

Natalia

Natalia vertelt: “Ik werd teruggeflitst naar heel specifieke momenten uit mijn leven die met bijzonder veel zorg en aandacht voor detail werden gebracht. Een warm bad. Grappig en ontroerend. Het voelde als thuiskomen in mijn eigen leven.” Op dit moment is zij op tv te zien in twee programma’s; als jurylid bij K2 zoekt K3 en als presentatrice van De Sterkste Handen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

25 november 2021 /