Steun VlaamsKijken: zo kun je (financieel) bijdragen

Steun VlaamsKijken zodat deze website ook in de toekomst van actuele berichten voorzien kan worden! Op dit moment werk ik – Patricia de Ryck – namelijk zo goed als vrijwillig aan deze blog. En er zijn natuurlijk tal van kosten, zoals de hosting, maar ook wat technische dingen achter de schermen…

Inkomsten VlaamsKijken

Nu denk je: ik zie toch advertenties en je gebruikt affiliate links. Dat klopt. En soms heb ik zelfs een samenwerking. Toch zijn de inkomsten in zijn totaliteit zijn niet zo hoog. Al helemaal niet als je het vergelijkt met de kosten, die er ook zijn om deze site draaiende te houden. En dan reken ik mijn uren nog niet. Laat ik dat ook maar niet doen, want als ik dan realistisch ga kijken, dan is er maar één keuze: de stekker er uit trekken. Wat ik de laatste tijd wel moet doen, is betaalde klussen (dus die ik heb als tekstschrijfster of die als ondernemer op het gebied van advies over online marketing en zichtbaarheid) voorrang geven. Begrijpelijk, maar wel heel jammer.

VlaamsKijken

Want VlaamsKijken moet ook de plek zijn waar je natuurlijk alles over Vlaamse series, films en programma’s ontdekt. Waar je nieuws leest over Vlaamse acteurs en actrices, die het ook op ander gebied maken. Niet alleen in eigen land, maar ook internationaal. En dat je dat dan niet alleen op de site leest, maar dat ik je ook kan tippen via mijn social media.

Volg op social media

Nu zijn er verschillende manieren waarmee je VlaamsKijken tot steun kunt zijn. Die zetten we hieronder allemaal op een rijtje. Zet ze bij je favorieten en denk aan VlaamsKijken als je online gaat shoppen. En vergeet ons niet te volgen via InstagramWhatsAppFacebook-groepnieuwsbrief en TikTok. Op TikTok kan ik bijvoorbeeld erg leuke dingen doen, maar dan moet ik wel 1000 volgen hebben… En bij Instagram ligt die grens zelfs bij 10.000. Er kunnen dus nog wel wat leukerds bij!

Partnerschap voor zakelijke markt

Het is mogelijk om VlaamsKijken financieel te steunen. Zo kun je als ondernemer kiezen voor een partnerschap, waarbij we samen kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft en welke kosten daar aan verbonden zijn. Ik kan je bedrijf of een productie in de schijnwerpers zetten. Maar ik kan jullie ook adviseren op het gebied van (online) zichtbaarheid. Dit kan interessant zijn voor productiemaatschappijen, maar ook voor castingbureaus of acteurs die aan hun branding willen werken. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar patricia@patriciaderyck.nl.

Steun VlaamsKijken financieel

Wil je als trouwe fan een financiële bijdrage doen, zodat ik me even geen zorgen hoef te maken over de kosten? Ook dat is mogelijk. Zo kun je een donatie doen via het platform Ko-Fi. Maar dit kan natuurlijk ook rechtstreeks via bank. De Nederlandse gebruikers, kunnen automatisch deze link gebruiken. De Belgische gebruikers, zien mijn rekeningnummer en kunnen dat gebruiken. Zelfs PayPal is mogelijk (deze is gekoppeld aan mijn andere initiatief Twijfelmoeder).

Shop en support

Ben je benieuwd bij webwinkels wij affiliate zijn, dat zijn de onderstaande. Je komt deze linkjes ook tegen in onze artikelen.

Schrijf je in…

En dan zijn er ook nog zien die ik privé gebruik, waarvoor je je ook kunt aanmelden via mijn linkje. Daar krijg ik dan ook een kleine bijdrage voor. Het zijn beide initiatieven, die je zelfs geld op kunnen leveren.

  • CashbackXL (bij aanmelding krijg je zelf ook 2,50 in je account)
  • Je kunt ook kiezen voor Scoupy of Woolsocks.

Scoupy:

  • Download de Scoupy app (meld je nog niet aan!)
  • Schrijf je in via deze link
  • Krijg meteen tot €5 cashback op je eerdere uitgaven

Woolsocks

  • Download de Woolsocks app (meld je nog niet aan!)
  • Schrijf je in via deze link
  • Ontvang direct tot €5 cashback
Steun VlaamsKijken: zo kun je (financieel) bijdragen

Steun VlaamsKijken: zo kun je (financieel) bijdragen