Lotte Stevens is nieuwe Mega Mindy | opvolgster Free Souffriau

Lotte Stevens is de nieuwe Mega Mindy! Deze jonge actrice – die je kent uit Hoodie en musicals – volgt Free Souffriau op. Na meer dan vijftien jaar de rol van Mega Mindy te hebben gespeeld vond Free Souffriau het tijd voor een opvolgster. Deze actrice is voor het eerst als Mega Mindy te zien tijdens het 25 jaar Studio 100 festival op 11 september in Plopsaland De Panne.

Lotte Stevens

Lotte Stevens is momenteel te zien in de Ketnet-serie Hoodie, waarin ze de rol van Flo speelt. Daarnaast heeft de populaire Vlaamse jeugdactrice ervaring in verschillende musicals, zoals The Little Mermaid, Evita en Zoo Of Life. “Ik vind het geweldig dat ik Mega Mindy in de theatershow mag gaan spelen”, laat Lotte Stevens weten. “Zij is voor zoveel kinderen een superheldin. Het wordt ongetwijfeld in alle opzichten een groot avontuur.”

Shows met Lotte Stevens als nieuwe Mega Mindy

Deze actrice zal voor het eerst als ‘de nieuwe’ Mega Mindy te zien zijn tijdens 25 jaar Studio 100 festival. Dit feest vindt plaats op 11 september in Plopsaland De Panne. Daarnaast zal Lotte Stevens ook te zien zijn in de Mega Mindy Theatershow, die vanaf maart 2022 in Nederland te zien is. Wist je dat dit niet de eerste keer is dat ze in het pak van de superheldin te zien zal zijn? In het vijftienjarig bestaan heeft Lotte Stevens Free Souffriau al af en toe vervangen.

Nieuwe Mega Toby

Daarnaast is Studio 100 ook een zoektocht gestart naar een nieuwe Mega Toby. De komende tijd worden er audities gehouden. De inschrijving voor acteurs die auditie willen doen om deze superheld te spelen is geopend. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: studio100.com.

Ik ben heel benieuwd wie de nieuwe Mega Toby gaat worden. Eerder werd deze rol gespeeld door Louis Talpe. Deze acteur is dit najaar te zien op Eén in de nieuwe spannende serie Onder Vuur.

Foto: Studio 100

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 augustus 2021 /