Junior op zoek naar de liefde kijken | Stéphanie Planckaert zoekt mee

Junior op zoek naar de liefde is vanaf vanavond – dinsdag 19 april – om 20.40. uur te kijken op Eén. In deze show gaat Junior Planckaert op zoek naar de liefde van zijn leven met hulp van Sarah Van Pelt, zus Stephanie Planckaert en vriend Bram Lambrechts. Daarnaast kun je op VRT Nu kijken naar Stephanie zoekt mee; waarin Stephanie Planckaert nog dieper duikt in het thema liefde. Ontdek hier alles over Junior op zoek naar de liefde.

Junior Planckaert zoekt vriendin

Junior Planckaert groeide op in een van Vlaanderens bekendste gezinnen (De familie Planckaert), en staat op een punt in zijn leven dat voor vele leeftijdsgenoten herkenbaar is. Hij is een sportieve kerel van negenentwintig jaar die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen. En dat liefst met iemand aan zijn zijde. In Junior op zoek naar de liefde – te kijken op Eén – volgen we zijn zoektocht naar de liefde en naar zichzelf. Een heel ander programma, dus dan Château Planckaert waar we hem van kennen.

Junior op zoek naar de liefde

Junior Planckaert wordt daarbij bijgestaan door psychologe Sarah Van Pelt. Zij gaat samen met Junior op zoek naar de juiste match én naar een (nog) betere versie van hem in een relatie. Zij zal Junior helpen zijn gevoelens te benoemen en uitleggen hoe hij best bepaalde situaties aanpakt. Al is ook de rest van de familie nooit ver af met goede raad. Zo volgt zus Stephanie Planckaert – die eerder ook haar eigen tv-programma had met haar dochter Iluna – ook het hele traject. Dat doet ze samen met Bram Lambrechts; goede vriend van Junior. Zij kennen Junior erg goed en staan hem bij met goede raad. Junior op zoek naar de liefde is een verhaal over volwassen worden en over hoe je anderen pas écht graag kan zien als je ook jezelf graag ziet.

Junior werkt aan liefde en zichzelf

Na een relatie van acht jaar werd Junior Planckaert op zijn vijfentwintigste opnieuw vrijgezel. Sindsdien bleef hij op een paar korte relaties na single. In zijn familie voelt hij zich een buitenbeentje, want zijn ouders, zus en broer zijn allemaal al lang gelukkig in een relatie. Junior Planckaert heeft heel wat vragen over de liefde. “Bestaat liefde op het eerste gezicht? Of wanneer wordt verliefdheid dan liefde?” Hij beseft dat hij niet de grote romanticus is en weet dat hij ook niet de meest extraverte van de familie is, waardoor hij niet zo snel zijn gevoelens toont. En daar wil Junior graag aan werken: werken aan de liefde én aan zichzelf. Daarbij wordt hij geholpen door psychologe Sarah Van Pelt.

Sarah van Pelt

Sarah Van Pelt (1980) is psycholoog, psychotherapeut en seksuoloog. Ze heeft een eigen praktijk en werkt ook als psycholoog in de gevangenis van Leuven Centraal. Daarnaast werkt ze achter de schermen als psycholoog mee aan het screenen en begeleiden van deelnemers van tv-programma’s, zoals Kamp Waes en Vandaag over een jaar. Sarah Van Pelt zal Junior Planckaert tijdens Junior op zoek naar de liefde bijstaan in zijn zoektocht naar de liefde en naar zichzelf.

Stephanie Planckaert

Als Junior in het verleden met relationele issues zat, ging hij vaak aankloppen bij zijn oudere zus Stephanie. Van advies en tips tot het aanbieden van een troostende schouder; Stephanie Planckaert was er op veel sleutelmomenten in zijn leven bij. Het is dan ook logisch dat ze haar broer ook nu bijstaat. Stephanie maakt samen met Sarah en Bram – een van Juniors beste vrienden – een eerste vakkundige selectie van vrouwen die uitgenodigd worden. Tijdens het traject gaat Stephanie Planckaert geregeld op bezoek voor een babbel met de dames, maar evengoed zorgt ze ervoor dat de sfeer goed zit door bijvoorbeeld het voortouw te nemen in de organisatie van een winteraperitief of etentje.

Bram Lambrechts

Goed mannelijk advies mag ook niet ontbreken. Bram Lambrechts is een van Juniors beste vrienden. In het dagelijkse leven is hij ambtenaar op de dienst Vreemdelingenzaken. Samen delen ze hun passie van motorsport, maar ze hebben nog zoveel meer raakpunten. Dat maakt dat Bram en Junior niet veel woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen. Bram Lambrechts zal mee met Stephanie Planckaert en Sarah Van Pelt uit honderden inschrijvingen de beste matches zoeken voor Junior. Maar hij zal ook de gesprekken die Junior heeft met de vrouwen, observeren, om hem nadien te adviseren bij de keuzes die hij moet maken.

Stephanie zoekt mee op VRT NU kijken

In de nieuwe exclusieve VRT NU-reeks Stephanie zoekt mee duikt Stephanie Planckaert nog dieper in het thema liefde. Ze praat met Junior, de deelnemende dames en psychologe Sarah Van Pelt over allerlei thema’s rond de liefde die in Junior op zoek naar de liefde aan bod komen. Op geheel eigen en sympathieke wijze graaft ze naar meer inzicht in de emoties die spelen in het programma, en neemt ze de kijkers mee achter de schermen. Vanaf vandaag – dinsdag 19 april – staat er elke dinsdagavond een nieuwe aflevering op VRT NU.

Junior op zoek naar ware liefde kijken

Wil jij Junior op zoek naar ware liefde kijken, dan kan dat vanaf 19 april elke dinsdagavond op Eén en VRT NU. Daarnaast vind je daar dus ook het speciale format Stephanie zoekt mee van Stephanie Planckaert. VRT NU is voor alle Vlamingen beschikbaar; wil je vanuit Nederland kijken, dan is een VPN Verbinding nodig. Zorg voor een VPN aansluiting, die je op België kunt zetten, zoals die van VPN Nederland.

Foto: © VRT – Thomas Geuens

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 april 2022 /