William Boeva maakt Don’t Scream (Streamz) met bekende duo’s

William Boeva maakt het nieuwe programma Don’t Scream voor Streamz met twaalf bekende duo’s. De bekende deelnemers die meedoen aan Don’t Scream worden de stuipen op het lijf gejaagd én mogen niet lachen. Wie wordt de winnaar van de Don’t Scream Award 2022? We kunnen Don’t Scream met William Boeva in het najaar van 2022 kijken op Streamz. Hier lees je alvast meer over het programma en de deelnemers.

Don’t Scream met William Boeva

De opnames van het nieuwe programma Don’t Scream zijn in de zomer van 2022 ingeblikt. Hierin ontvoert comedian en horror-fan William Boeva twaalf bekende duo’s om het tegen elkaar op te nemen in het meest bloedstollende spel waaraan ze ooit hebben deelgenomen. De kandidaten worden telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William Boeva zelf is ingericht als een gethematiseerd spookhuis. Er is maar één spelregel: wie het meeste gilt, verliest. Vanuit zijn controlekamer turft William Boeva nauwgezet elke gil, klein of groot.

Don’t Scream Award 2022

Of ze het nu opnemen tegen zombies, vampieren, radioactieve mutanten, kunstmatig intelligente knuffels, een heidense sekte of zelfs Magere Hein himself, één ding is zeker: niet alle BV’s zullen het overleven. Want als je hier verliest, dan kost het je je kop. Letterlijk. In de bloedstollende finale zullen de dapperste duo’s het tegen elkaar opnemen. Hierna zullen we weten wie het meest koelbloedige BV-paar is en de Don’t Scream Award 2022 wint.

Deelnemers Don’t Scream

Wie de bekende deelnemers aan Don’t Scream zijn, durven we op dit moment nog niet te vertellen. Natuurlijk werken we dit artikel bij als we er meer over weten. Volg VlaamsKijken op social media (links hieronder) en je mist er in ieder geval niets over. Don’t Scream is een productie van All3Media en is dit najaar te kijken op Streamz.

William Boeva

William Boeva begon zijn carrière als stand-up comedian (zijn show Reset werd recent nog uitgezonden op tv), maar inmiddels is hij een graag geziene gast op tv. Ssamen met Kamal Kharmach deed hij bijvoorbeeld mee aan Snackmasters Kerst 2021 en recent zagen we hem als commentator van het WK Counter-Strike. Als acteur komt hij ook regelmatig op je scherm voorbij, zoals in het razend populaire Nonkels. Maar William Boeva speelde ook mee in Instafamous en De Twaalf.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 juli 2022 /