Anushka Melkonian in cast telenovelle Lisa als Olivia

Anushka Melkonian is nieuw in de cast van telenovelle Lisa; zij speelt de rol van Olivia. In het derde seizoen van Lisa, dat aanstaande maandag 21 februari van start gaat, maken we kennis met de ‘mysterieuze geest uit het verleden van Jonas’. Verstoort het personage Olivia, gespeeld door Anushka Melkonian, het prille liefdesgeluk van Jonas en Lisa?

Anushka Melkonian

Anushka Melkonian maakt – zoals we in het persbericht van VTM lezen – haar acteerdebuut in Lisa. Ze vervoegt de vaste cast van Lisa. Nu is dit niet helemaal haar debuut. Op haar LinkedIn lees ik dat ze een bijrol heeft in de serie Grond (Netflix – Play4). En dat ze ook een aantal rolletjes heeft gehad in kortfilms, zoals Vincent en Nina’s Obession. Als freelancer TV-maker werkt ze ook voor Het Konijn, die je kent van OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid. Maar de kans is groter dat je haar kent als radiodj. Anushka Melkonian werkt sinds 2018 bij MNM. Ze presenteerde programma’s als MNM Urban 50, MNM Generation ABC, MNM Weekend, MNM Late Night, MNM Summertime & MNM 20-22. Op dit moment presenteert Anushka Melkonian de MNM r&beats hitlist.

Anushka Melkonian speelt Olivia in Lisa

Anushka Melkonian vertelt: “Wanneer het productiehuis De Mensen me belde met het nieuws dat ik de rol van Olivia mocht vertolken, heb ik wel 5 keer gevraagd of dat wel echt waar was. Zo blij was ik! Ik vind het super om in de huid van Olivia te kruipen, al hebben we eigenlijk niet zoveel met elkaar gemeen. Ik denk dat we enkel ons empathisch vermogen delen. Op het eerste gezicht staat Olivia heel relaxed, vrolijk en positief in het leven. Ze maakt zich weinig zorgen over de toekomst en doet waar ze zin in heeft. Maar, ze heeft tegelijk veel interne struggles die ze zo ver mogelijk probeert weg te duwen. Al komen ze doorheen dit seizoen wel bovendrijven…” 

Olivia in Lisa

De rol van Oliva in Lisa wordt dus gespeeld door Anushka Melkonian, maar wie is dit personage eigenlijk? In de eerste teaser van het nieuwe seizoen zien we dat ze haar intrede doet in de Keetal. Daar staan Lisa en Jonas op dat moment te zoenen. Als Olivia dit ziet, strompelt ze binnen en klinkt het vragend ‘Jonas’. Jonas kijkt alsof hij een geest ziet en valt flauw. Oliva blijkt namelijk de ex van Jonas te zijn. Kan dit ex-lief nog tussen Jonas & Lisa inkomen. We gaan het allemaal zien in het derde seizoen van Lisa.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 februari 2022 /