Contact

Contact met VlaamsKijken? Heb je een vraag over een specifieke film of tv-serie. Interesse in een samenwerking? Stuur dan een bericht naar Patricia de Ryck (de grondlegster van deze website).

Samenwerken

Wil je samenwerken met Vlaams Kijken? Dan lees je op deze pagina alles over de mogelijkheden. Van een review tot een winactie of uitgebreide advertentiecampagne voor een nieuwe film of serie – het is allemaal mogelijk. Klik hier als je wilt samenwerken.

Vragen over Vlaamse films en tv-series

Ik beschrijf op mijn blog Vlaams Kijken natuurlijk zoveel mogelijk Vlaamse tv-series en films. Daarbij probeer ik zo actueel mogelijk te zijn. Daarnaast probeer ik ook altijd aan te geven hoe je een bepaalde serie of film ook eenvoudig vanuit Nederland kunt bekijken. Daar is het idee voor deze blog tenslotte allemaal begonnen. Heb je nu toch specifieke vragen over een bepaalde film of tv-serie, dan kun je deze vraag het beste via social media stellen. Vlaams kijken is hier te vinden:

Contactgegevens (voor andere vragen)

Samenwerken met Patricia de Ryck van Vlaams Kijken

Voor andere vragen: neem contact op via patricia@patriciaderyck.nl onder vermelding van Vlaams Kijken. Telefonisch en per app bereikbaar via +31612174042. De redactie werkt vanuit Sambeek (Nederland).

Over Patricia de Ryck

Meer ontdekken over Patricia de Ryck? Wist je bijvoorbeeld dat ze een boek heeft geschreven? Klik hier om kennis te maken.


Steun VlaamsKijken: zo kun je (financieel) bijdragen