Seizoensfinale Thuis: cliffhangers seizoen 27! Vijf levens in gevaar

De seizoensfinale van Thuis seizoen 27 levert heel wat cliffhangers op! Maar liefst vijf levens zijn op dit moment in gevaar. Spannend, want pas na de zomerstop van Thuis weten we wie van de personages het gaan redden. Lees het hier rustig terug, zodat je zelf een idee kunt vormen hoe het na de zomerstop verder gaat (en deel die gedachten vooral op onze socials).

Seizoensfinale Thuis (seizoen 27)

Met een ontvoering, een autocrash, een gijzeling, nieuwe en hernieuwde liefde zat menig kijker tijdens de seizoensfinale van Thuis op het puntje van zijn of haar stoel. Wij zetten alles nog eens op een rijtje; dit levert de zeven belangrijkste vragen na de seizoensfinale van Thuis op.

Cliffhangers Thuis seizoen 27

De kijkers van Thuis blijven na de seizoensfinale achter met de nodige cliffhangers; dit zijn de zeven belangrijke vragen over seizoen 27.

  1. Komt Hannah veilig weer thuis na ontvoering?
  2. Kunnen Tim en Diet ontsnappen uit de brandende schuur?
  3. Overleven Waldek en Kobe het auto-ongeluk?
  4. Zijn Frank en Simonne nu voor altijd en eeuwig samen?
  5. Is Lowie Jr. de volgende baby in Thuis?
  6. Zien we Ilias ooit nog gelukkiger dan na zijn eerste keer?
  7. Komt Judith voor de rechter in het nieuwe seizoen van Thuis?

Hieronder lees je meer over de cliffhangers die er zijn na de seizoensfinale van Thuis seizoen 27.

Ontvoering Hannah

Komt Hannah veilig en wel terug thuis? Hannah is vermist op haar eigen lentefeest. Sam is in alle staten: zowel haar dochter als haar man zijn niet te vinden. Na een partijtje verstoppertje met Vic en Yasmine heeft het feestvarken de Withoeve verlaten met een ijsje en haar nieuwe knuffel in de hand. Ze ging mee met de ijskar die Chris zo vriendelijk aangeboden had. De ijsjesverkoper blijkt een handlanger van Chris en die heeft opnieuw extra macht over Tim. Wat is Chris van plan met Hannah, raakt ze veilig en wel terug thuis? 

Tim en Dieter vastgebonden in brandende schuur

Raken Tim en Dieter levend uit de brandende schuur? Chris vertrouwde het zaakje niet en ontmaskerde Tim. En ook Dieter liep mee in de val. Het superflikken-duo zit vastgebonden in een brandende schuur en Dieter komt maar niet bij bewustzijn. De rook wordt dikker en dikker, elke seconde telt. Zal Tim de boel nog kunnen redden of zal het politiekorps op zoek moeten naar twee nieuwe inspecteurs?

Auto-ongeluk Waldek en Kobe

Overleven Waldek en Kobe het auto-ongeluk? Waldek en Kobe, beste vrienden en zakenpartners, vertrekken na een uitgebreid afscheid van het thuisfront samen op reis richting wijngaarden in Frankrijk. Waldek vergezelt Kobe op zijn laatste reis nu het duidelijk is dat bij hem de spierziekte ALS de overhand heeft. De twee zijn net vertrokken wanneer het hart van Waldek tilt slaat. Hij heeft zijn limieten overschreden tijdens de loopwedstrijd en dat slaat nu hard terug. Kobe neemt de controle van het stuur over, maar de paniek in zijn ogen spreekt boekdelen. Overleven de vrienden dit auto-ongeluk? 

Frank en Simonne weer samen?

Zijn Frank en Simonne nu voor eeuwig en altijd terug samen? Een zucht van verlichting! Simonne is dan toch niet vertrokken naar haar dochter Kaat in Finland. Ze is opnieuw in de armen gevallen van haar geliefde baby, Frank Bomans. Het leek er even op dat het oerkoppel elkaar voor altijd zou verlaten. Maar gelukkig bedenkt Frank zich net voor het vertrek. Hij kan niet zijn koppige zelf blijven en biecht de eeuwige liefde voor zijn ‘Suske’ op. 

Kinderwens Lowie: draagmoeder gezocht?

Is Lowie Jr. de volgende baby in Thuis? De relatie van Lowie en Viv mag dan wel op de klippen zijn gelopen, de kinderwens van Lowie is er nog altijd. Hoe krijg je een kind als je geen partner hebt? Bewust ongehuwd vaderschap, dat is het toekomstplan van Lowie. Hij wil zijn leven in eigen handen nemen en daar hoort zijn kinderwens bij. Zet hij zijn plannen door en wie zal hij vragen als draagmoeder in het nieuwe seizoen van Thuis? 

Eerste keer Ilias

Gaan we Ilias ooit nog gelukkiger zien dan na zijn eerste keer? “Een eerste keer is nooit memorabel”, vertelt Angèle aan Ilias wanneer hij vraagt om advies. Al was hij niet zoveel met de tips die zowel Angèle als Harry hem toegooiden. Het enige wat hij kon doen was gewoon de waarheid vertellen aan zijn liefste Silke. Zij bezorgde hem de meest memorabele ervaring van zijn leven en zo werd hij de gelukkigste man van het moment. 

Proces tegen dokter Judith

Gaat Judith voor de rechter komen in het nieuwe seizoen? Het proces tegen de favoriete dokter in Thuis is opnieuw geopend. Is de dood van Robrecht dan echt haar schuld? Judith kon haar tranen amper bedwingen wanneer ze het nieuws van Dries te horen kreeg. Zal Judith de strijd aangaan of bergt ze haar job als dokter voorgoed op?

Zomerstop Thuis

Kortom: volop waar de schrijvers van Thuis op voort kunnen borduren, zodat we na de zomer weer kunnen genieten van een nieuw seizoen van Thuis. Bang voor een zwart gat nu het tijd is voor de Thuis zomerstop? Dat is niet nodig: lees bijvoorbeeld de Thuis boeken reeks. Er zijn op dit moment al ontzettend veel boeken verkrijgbaar; ideaal tijdverdrijf voor tijdens de zomerstop van Thuis. En als je onze socials volgt, doe je ook nog volop kijkinspiratie op én weet je wanneer Thuis weer aan het nieuwe seizoen begint.

Foto: VRT.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 juni 2022 /