Winnaar De Sterkste Handen is verhuizer Magnus Nik uit Wilrijk

Magnus Nik uit Wilrijk – verhuizer van Magnus Movers – is de winnaar geworden van De Sterkste Handen. Hij wint de finale van ramenwasser Bjorn en magazijnier Nancy. De winst in De Sterkste Handen levert Magnus een gloednieuwe elektrisch aangedreven bestelwagen ter waarde van 66.000 euro op!

Magnus winnaar De Sterkste handen

Na een bikkelharde eindstrijd omringd door zijn gezin en alle andere kandidaten, won Magnus Nik het van magazijnier Nancy en ramenwasser Bjorn. Verhuizer Magnus vertelt: “Hier heb ik weken voor gestreden, mijn werk opzij gezet en mijn gezin en vrienden minder vaak gezien. Ik ben heel erg trots op deze overwinning. Deze beker is voor alle verhuizers van Vlaanderen, wij kunnen alles!” 

Underdog wint finale

Magnus Nik uit Wilrijk legde een heel straf parcours af en moest als enige kandidaat geen enkele keer overwerken. Week na week haalde hij alles uit de kast en veroverde hij als underdog een plekje in de finale. “Ze noemen mij ‘de slang’ omdat ik door de proeven ben ‘geslibberd’ zonder op te vallen”, lacht Magnus. Tijdens de eindproef ging hij erg diep met de winst als resultaat. Natalia is erg onder de indruk: “Wat een kanon ben jij, Magnus!”

De afleveringen van De Sterkste Handen terug te kijken op VTM Go. Je leest hier alles over het complete parcours naar de finale.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 december 2021 /