Winnaar De Sterkste Handen is verhuizer Magnus Nik uit Wilrijk

Magnus Nik uit Wilrijk – verhuizer van Magnus Movers – is de winnaar geworden van De Sterkste Handen. Hij wint de finale van ramenwasser Bjorn en magazijnier Nancy. De winst in De Sterkste Handen levert Magnus een gloednieuwe elektrisch aangedreven bestelwagen ter waarde van 66.000 euro op!

Magnus winnaar De Sterkste handen

Na een bikkelharde eindstrijd omringd door zijn gezin en alle andere kandidaten, won Magnus Nik het van magazijnier Nancy en ramenwasser Bjorn. Verhuizer Magnus vertelt: “Hier heb ik weken voor gestreden, mijn werk opzij gezet en mijn gezin en vrienden minder vaak gezien. Ik ben heel erg trots op deze overwinning. Deze beker is voor alle verhuizers van Vlaanderen, wij kunnen alles!” 

Underdog wint finale

Magnus Nik uit Wilrijk legde een heel straf parcours af en moest als enige kandidaat geen enkele keer overwerken. Week na week haalde hij alles uit de kast en veroverde hij als underdog een plekje in de finale. “Ze noemen mij ‘de slang’ omdat ik door de proeven ben ‘geslibberd’ zonder op te vallen”, lacht Magnus. Tijdens de eindproef ging hij erg diep met de winst als resultaat. Natalia is erg onder de indruk: “Wat een kanon ben jij, Magnus!”

De afleveringen van De Sterkste Handen terug te kijken op VTM Go. Je leest hier alles over het complete parcours naar de finale.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 december 2021 /