De Vuilste Jobs VIPS – kijken op VTM GO – met ze deelnemers

Tien bekende Vlamingen doen mee aan De Vuilste Jobs VIPS. In deze exclusieve reeks voor VTM GO gaan zij aan de slag met één van de bekende cleaners uit De Vuilste Jobs van Vlaanderen, waar vandaag – dinsdag 4 januari – het tweede seizoen van start. De Vuilste Jobs VIPS kijk je om 21.35 uur op VTM Go. Op hetzelfde moment wordt de serie uitgezonden op VTM2.

Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

De Vuilste Jobs VIPS

It’s a dirty job, but someone’s gotta do it. VTM2-kijkers volgen in De Vuilste Jobs van Vlaanderen de superhelden van de schoonmaak in verwaarloosde huizen vol stank, overvolle beerputten en vieze zolderkamers die barsten van het ongedierte. Maar hoe voelt het om één van de vuilste jobs van Vlaanderen te doen? Dat ervaren tien BV’s aan den lijve in De Vuilste Jobs VIPS op VTM Go. Zijn gaan namelijk aan de slag met de professionele cleaners uit het programma. Samen steken ze de handen uit de mouwen voor een dag die in hun geheugen gegrift zal staan.

Deelnemers De Vuilste Jobs VIPS.

In de nieuwe, exclusieve VTM GO-reeks De Vuilste Jobs VIPS gaan onder andere acteur Andy Peelman, ex-miss België Celine van Ouytsel, VTM-gezicht Nathalie Meskens en burgemeester Bart De Wever de strijd aan tegen hopen vuil. De bekende cleaners ad interim worden opgehaald zonder te weten wat hen te wachten staat. Wie de andere deelnemers zijn, is nog niet bekendgemaakt. Natuurlijk werken we het artikel iedere keer bij, zodat jij op de hoogte bent. Op onze Instagram delen we ook foto’s. Volg je ons daar al?

Bekende Vlamingen & vuile jobs

Nieuwsgierig naar wat de bekende Vlamingen precies gaan doen. We zetten het op een rijtje.

  • Andy Peelman mag als cleaner een verwaarloosde woning leeghalen.
  • Celine Van Ouytsel gaat verstopte leidingen en beersputten leegspuiten.
  • Nathalie Meskens maakt mobiele toiletten schoon.

<< dit rijtje wordt bijgewerkt, zodra er meer namen bekend zijn >>

Andy Peelman

Andy Peelman wordt in de eerste aflevering ingeschakeld om samen met cleaner Ronny een erg verwaarloosde woning leeg te halen. De penetrante koelkastgeur van rotte etenswaren krijgt hij er gratis bij. Wist je dat Andy Peelman vanaf maandag 10 januari te zien is in De Buurtpolitie VIPS? Helaas is hij maar even te zien, want hij heeft besloten om afscheid te nemen van De Buurtpolitie.

Gebroken elleboog voor Celine Van Ouytsel

In de tweede aflevering van De Vuilste Jobs VIPS gaat ex-miss België Celine Van Ouytsel mee op stap met de Gentse professionele cleaners Tom en Matthias. ‘s Ochtends krijgt ze te horen dat ze samen met de boys de hele dag verstopte leidingen en beerputten zal uitspuiten. De vrolijke verschijning is niet bang om haar handen vuil maken en amuseert zich te pletter. Maar aan het einde van de dag gaat het helaas mis. Celine Van Ouytsel blijft haperen aan de ontstoppingsmachine terwijl de slang automatisch oprolt. Het gevolg: een gebroken elleboog.

Nathalie Meskens

In de derde aflevering van De Vuilste Jobs VIPS op VTM GO gaat actrice en VTM-gezicht Nathalie Meskens mee op stap met cleaner Willy, die al 20 jaar mobiele toiletten reinigt. De actrice steekt de handen ferm uit de mouwen en als een topteam halen ze samen de toiletten leeg, spuiten ze ze proper en werken ze het geheel af met een magisch sopje. Willy is niet vies van een grapje en verrast Nathalie Meskens op het einde van de dag met een stinkende prank…

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (zodat je ook tv over de grens kunt kijken), Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

4 januari 2022 /