Samenwerken met Vlaams Kijken

Samenwerken met Vlaams Kijken (met meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand)? Dat kan! Denk aan de aanvraag voor een recensie van een film of tv-serie, een winactie, het leveren van een gastblog, het plaatsen van een advertorial of een (uitgebreide) reclamecampagne – in overleg is er veel mogelijk. Eén ding vind ik daarbij belangrijk: het moet mijn doelgroep aanspreken.

Een idee: mail patricia@patriciaderyck.nl.

Over Vlaams kijken

Samenwerken met Patricia de Ryck van Vlaams Kijken

Vlaams Kijken is dé plek voor ieder die geïnteresseerd is in Nederlandstalige en dan met name Vlaamse televisie- en filmproducties. Ik ben deze blog in 2015 gestart, omdat mijn vrienden mijn kijktips via Facebook konden waarderen. Van origine ben ik journalist en ik had al ervaring als blogger, dus dan pak je zoiets meteen serieus aan.

In augustus 2019 was het tijd voor een restyling en verdere professionalisering. Vlaams Kijken heeft een nieuw jasje en ik zal er nog scherper bovenop zitten, zodat ik jij als eerste weet wanneer je nieuwe series en films kunt verwachten. En ik praat je bij over de stappen die Vlaamse acteurs en actrices zetten. Deze restyling heeft zijn vruchten afgeworpen. VlaamsKijken eindigde 2020 met bijna 85.000 unieke bezoekers. En dat groeit sterk door. In 2023 zitten we inmiddels op 200.000 unieke bezoekers gemiddeld per maand. En er is nog steeds veel groei zichtbaar.

Review of winactie

Wil je samenwerken met Vlaams Kijken in de vorm van een review of winactie? Mail dan naar patricia@patriciaderyck.nl. Dan kunnen we de voorwaarden verder bespreken.

Campagne

Een advertorial bestellen of een campagne uitzetten, mail me op patricia@patriciaderyck.nl. Wil je een campagne uitzetten bij meerdere bloggers? Dat kan via WhitePress of LinkPizza. Klik hier om rechtstreeks naar mijn Mediakit te gaan. Daarnaast ben ik op het gebied van advertising aangesloten bij Daisycon en TradeTracker.


Steun VlaamsKijken: zo kun je (financieel) bijdragen