Loredana (2 Fabiola) is Ridder in The Masked Singer België 2022

2 Fabriola-zangeres Loredana De Amicis is de Ridder in The Masked Singer België 2022. In de finale verloor ze de strijd van Miss Poes (maar won van Konijn). De zangeres had een brede smile op haar gezicht toen ze haar ‘ware aard’ toonde aan het publiek en de speurders. Hoe Loredana De Amicis het vond om één van de deelnemers in The Masked Singer België te zijn, vertelt hij in Behind The Mask. De aflevering is nu op VTM GO te zien en woensdag 23 maart om 20.35 uur bij VTM.

Wist je dat Loredana en Pat Krimson (2 Fabiola) meedoen aan het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek?

Loredana is Ridder

“Toen ze mij vroegen heb ik 2 meter boven de grond gesprongen”, vertelt Loredana De Amicis in Behind The Mask. Loredana was dan ook meteen verliefd op haar Ridder-pak, net zoals Patje. “Ik heb altijd van Ridder gehouden”, klonk het bij hem. Hoe vond jij Loredana als de Ridder; laat het op onze Instagram weten.

Stijf pak

Ridder viel vooral op met haar typische looppas en dat had vooral met de stijfheid van het pak te maken. “Show na show word je meer één met het pak. Ik kon mijn armen niet naast mij laten hangen, dus leek het altijd precies alsof ik ajuinen onder mijn armen had. Als ik naar huis ging, had ik mijn armen nog altijd een beetje zo”, lacht Loredana.

Ontdek hier alles over de deelnemers aan The Masked Singer 2022 in België.

Zonder Pat Krimson

De 2 Fabiola-zangeres blikt met trots terug op het parcours dat ze heeft afgelegd, waarbij ze deze keer niet aan de zijde van Pat Krimson stond. “Dit is zo uniek naast het 2 Fabiola-gebeuren dat ik allemaal met mijn schatje Patje heb mogen doen. The Masked Singer is toch helemaal anders en iets dat ik voor altijd in mijn hart ga houden. Als ik zie wat ik hier heb mogen meemaken, dat heeft me nog meer opgefleurd. Ik besef dat muziek echt mijn leven is. Voor mij zal ik altijd Riddertje blijven.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 maart 2022 /