Nicolas Caeyers maakt We Like To Party voor VTM GO

Ken jij We Like To Party nog? Dit programma was zestien jaar geleden bij Jim te zien met Dimitri Vantomme als presentator. Anno 2022 is het programma terug. Nicolas Caeyers heeft We Like To Party onder het stof vandaan gehaald en maakt nu afleveringen voor VTM GO, die zijn iedere donderdag om 18.00 uur te kijken. De eerste aflevering staat alvast online. Je ontdekt er hier alles over.

We Like To Party (in 2022 met Nicolas Caeyers)

Nu het weer mag, duikt presentator Nicolas Caeyers het nachtleven voor het nieuwe We Like To Party van VTM GO. Hij trekt naar de leukste party’s in Vlaanderen waar hij de sfeer opsnuift, grappige babbels doet met de nachtbrakers en feestend Vlaanderen onderwerpt aan de tofste, gekste en meest hilarische opdrachten. Nicolas Caeyers komt terug met hilarische, originele en herkenbare feestreportages die vanaf donderdag 3 maart iedere donderdag op 18.00 uur op VTM Go te kijken zijn.

Jamie-Lee Six in We Like To Party

De eerste aflevering staat alvast online. En daarin duikt meteen influencer en ‘verrader’ Jamie-Lee Six op. Waar Nicolas Caeyers voor de eerste aflevering van We Like To Party 2022 naar toe gaat? Hij trekt naar de iconische studentenbuurt in de Gentse Overpoortstraat en gaat ook in het centrum van Leuven een ‘pintje pakken’.

Nicolas Caeyers

Nicolas Caeyers vertelt: “Toen ik de vraag kreeg om We Like To Party te presenteren dacht ik, waarom ook niet?! Nu we eindelijk terug mogen dansen en feesten ben ik wel eens benieuwd hoe uitgelaten de feestmakers precies zijn. Ik ken het programma van vroeger maar ik ga er wel mijn eigen draai aan geven. Het wordt een mix van droge humor, interessante verhalen en de retro-look en feel van vroeger. Regi heeft trouwens de legendarische jingles voor het programma destijds gemaakt en is die speciaal voor ons opnieuw gaan opzoeken. Party people here I come!” Nicolas Caeyers kun je kennen uit Galaxy Park, maar inmiddels is hij ook actief als producer, regisseur, cameraman én we kennen hem natuurlijk als ‘influencer’ Sabine. Op dit moment presenteert hij op VTM GO ook het programma De Aftocht.

We Like To Party 2022

De komende weken schuimt Nicolas Cayers verschillende feestplekken in Vlaanderen af. In de terugkerende rubriek ‘Wat is de kans’ worden twee vrienden uitgedaagd om een challenge te bedenken. Als ze nadien hetzelfde cijfer tussen 1 en 5 kiezen, hebben ze prijs en moeten ze de zelfbedachte challenge ook effectief uitvoeren. Daarnaast gaat de host elke week op zoek naar drie vrijwilligers die met een papieren zak over hun hoofd hun beste openingszin willen bovenhalen om iemand  te verleiden. Ontaarden deze blind dates in vurige avondjes? Tot slot probeert Nicolas Caeyers enkele ‘confessions’ voor de camera los te weken bij de partyanimals die hij ontmoet. Welke gênante verhalen en geheimen komen daar bovendrijven? 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 februari 2022 /