Finale K2 zoekt K3: Amy, Celester, Diede en Julia | Marthe heeft corona

UPDATE: Julia heeft K2 zoekt K3 gewonnen – ze zal meteen te zien zijn in de nieuwe realityreeks K3, een nieuw begin.

Amy, Celester, Diede en Julia staan in de finale van K2 zoekt K3. Wie van deze dames vervangt vanaf vanavond Klaasje en vormt zo de nieuwe K3 met Marthe en Hanne. Helaas is Marthe positief getest op corona; dus ze zal niet fysiek bij de show aanwezig zijn. Toch zijn de makers creatief geweest en hoeven de kijkers haar niet te missen. De finale van K2 zoekt K3 kijk je om 19.55 uur bij VTM en SBS6.

Marthe (K3) heeft corona

Marthe De Pillecyn mist helaas de finale van K2 zoekt K3, omdat ze positief testte op het coronavirus. Doordat Marthe corona heeft, zal de finale iets anders verlopen dan oorspronkelijk gepland. Gelukkig stelt Marthe het goed en zal ze de show vanavond op een bijzondere manier mee beleven. Hoe? Dat blijft nog een verrassing en ontdekken de kijkers tijdens de live uitzending op VTM en SBS6. We weten in ieder geval dat ze nieuwe liedjes van K3 mee gaat zingen…

Ontdek de leukste K3-items (met korting) in de Studio 100 webshop. (Bestel je liever bij Bol.com: ook zij hebben een ruim K3-aanbod.)

Finale K2 zoekt K3 met Klaasje

De finale van K2 zoekt K3 wordt een stukje tv-geschiedenis waarvoor velen nu al op het puntje van hun stoel zitten. Vlaanderen en Nederland kunnen bovendien voor het eerst ook zelf hun stem uitbrengen. Daarnaast zal Klaasje de finale bijwonen en de fakkel daarin officieel doorgeven aan Amy, Celester, Diede of Julia. De spanning in de Vlaamse en Nederlandse huiskamers is nu alvast te snijden…

Nieuwe nummers van K3 in finale

De vier finalisten moeten zich zaterdag nog een laatste keer bewijzen om de vakjury en de kijker thuis te overtuigen. Nadat ze samen een nieuwe groepssong gebracht hebben vormen ze elk opnieuw een potentiële K3 met Hanne en Marthe. Samen brengen ze, exclusief voor K2 zoekt K3, elk een fonkelnieuw K3-nummer (Superster, Tsjikke Boem, Kruisje Op Een Wereldkaart en Giddy-Up-A-Gogo). Dit zijn allemaal nummers die ook op het allereerste album van de nieuwe K3 zal staan. Ook Marthe zal deze nieuwe liedjes mee performen in de show.

Het nieuwe album Waterval is alvast te bestellen op Bol.com. Naar verwachting heb je ‘m dan op 17 december in huis; net voor de Kerst (en daarmee een leuk cadeautje).

Dit zingen Amy, Celester, Diede en Julia

Naast het groepsnummer Straal! zijn dit de gloednieuwe K3-nummers die in de finale voor het eerst te horen zijn:

  • Hanne, Marthe en Amy zingen Superster
  • Hanne, Marthe en Celester zingen Tsjikke Boem
  • Hanne, Marthe en Diede zingen Kruisje Op Een Wereldkaart
  • Hanne, Marthe en Julia zingen Giddy-Up-A-Gogo

Wie wordt winnaar K2 zoekt K3?

In de finale beslissen kijkend Vlaanderen samen met de vakjury én Hanne en Marthe wie uiteindelijk het nieuwe K3’tje wordt. Dat gebeurt in verschillende ronden:

  • Nadat de 4 finalisten hebben opgetreden, kiest de kijker via live voting 2 kandidaten die door mogen naar de volgende ronde. De vakjury voegt daar nog een derde finalist aan toe.
  • Deze 3 zingen een best of-nummer uit hun K2 zoekt K3-parcours, waarna kijkend Vlaanderen en de jury elk 1 finalist doorsturen.
  • De 2 topfinalisten brengen samen met Hanne en Marthe een bijzondere remix van Waterval, waarna het moment van de waarheid aanbreekt.

Hanne en Marthe kiezen winnaar K2 zoekt K3

Wie uiteindelijk hét nieuwe K3’tje wordt ligt volledig in handen van Hanne en Marthe. Wie laten zij het lege plekje tussen hen invullen? Wie wordt de winnares van K2 zoekt K3? Wat denk jij: wordt Amy, Celester, Diede of Julia de winnaar van K2 zoekt K3.

Finalisten K2 zoekt K3

Nieuwsgierig naar de deelnemers die in de finale van K2 zoekt K3 staan. Hier ontdek je alles over Amy, Celester, Diede en Julia. Wil je weten wie zij allemaal al verslagen hebben; hier een overzicht van alle deelnemers aan K2 zoekt K3 en alle deelnemers uit de studioshows.

Amy Courtens

Amy (25, Averbode): Houdt van dieren, padel en Limburg. Ze deed ooit mee aan een missverkiezing. “Maar dat is niet zozeer de Amy die hier vandaag voor jullie staat. Ik ben eigenlijk eerder een K3’tje.” Amy koos voor haar auditie voor het nummer K3 Airlines.

Celester de Nijs

Celester de Nijs (20, Bilthoven): Is studente mondzorgkunde en werkt ook als tandartsassistente. Ze was amper 10 toen ze ervan droomde om deel uit te maken van K3. “Toen was ik te jong, maar nu pak ik mijn kans.” Dat doet ze met een iets minder bekend, maar emotioneel K3-liedje: Bubbel.

Diede van den Heuvel

Diede van den heuvel (20, Someren): Volgens Kürt Rogiers lijkt Diede als twee druppels water op Laura Tesoro, een compliment dat ze wel vaker krijgt. En ook met Klaasje heeft ze iets gemeen: “We spelen allebei dwarsfluit”, klinkt het. Diede deed auditie voor haar plekje in K3 op Lollypopland.

Julia Boschman

Julia Boschman (18, Bergen Op Zoom): Studeert interieuradvisering en houdt ervan om oude objecten te redden van de vuilnisbelt. Ze was al te zien in enkele musicals en doet nu auditie op Hallo K3. Ze zag haar plekje in de finale bijna aan haar neus voorbij glippen, maar ze werkt opgepikt door Hanne en Marthe en kreeg van hen een Golden Ticket.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 november 2021 /