Seizoensfinale kijken én start Familie seizoen 32 op VTM GO

Familie fans zijn jullie klaar voor de start van Familie seizoen 32? Je kunt vandaag – zaterdag 27 augustus – om 17.50 uur nogmaals naar de seizoensfinale kijken op VTM. En aansluitend is de eerste aflevering van Familie seizoen 32 op VTM Go te kijken. Dan ontdekken we meteen hoe het verder gaat na al die spannende cliffhangers.

Familie seizoen 32

Op tv wordt de eerste aflevering van Familie seizoen 32 aanstaande maandag 29 augustus om 20.00 uur uitgezonden. Dan krijg je voor het eerst de splinternieuwe generiek te zien, die gezongen wordt door Camille. Het belooft een emotionele aflevering te worden, waarin zelfs een verrassend huwelijksaanzoek zit én ook een schot wordt gelost… Maar door wie?

Seizoensfinale Familie terug kijken

Wil je je geheugen nog even opfrissen, dan kun je natuurlijk de seizoensfinale van Familie (seizoen 31) nog even terugkijken. Om 17.50 wordt ie vandaag (27 augustus) nogmaals uitgezonden. De cliffhangers uit seizoen 31 zetten we nog eventjes voor je op een rijtje:

  • Hoe zal het verder gaan tussen halfbroers Lars en Koen? Overleeft Véronique de crash?
  • Niko is knock-out geslagen; komt hij hierdoor?
  • Quinten zit in de gevangenis in Singapore, nadat hij is opgepakt met drugs in zijn rolstoel. Hoe moet het nu verder?

Wist je dat de Bomma recent een kookboek heeft geschreven?

Aflevering 1 Familie seizoen 32 op VTM GO

Gelukkig hoeven we niet te lang op antwoorden te wachten. Je kunt namelijk meteen na de herhaling van de seizoensfinale de eerste aflevering van Familie seizoen 32 op VTM GO kijken! In deze aflevering worden al onze vragen beantwoord. Eindelijk is de zomerstop van Familie dan ten einde en kunnen we weer gaan genieten van nieuwe afleveringen.

Start Familie seizoen 32 op VTM GO

De start van Familie seizoen 32 (die op VTM GO te kijken is) zorgt voor antwoorden. Vervolgens springen we in aflevering 2 van Familie seizoen 32 meteen verder in de tijd. We zijn dan twee maanden verder en de verhalen lopen weer verder. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd hoe het verder gaat… Jullie? Laat je voorspellingen achter via onze Facebook-groep (onder het bericht dat naar dit bericht verwijs) of onder het Familie-bericht op onze Instagram. En we zijn natuurlijk ook na uitzending nieuwsgierig of jullie dit hadden verwacht dat het nieuwe seizoen van Familie zo van start zou gaan.

Ken je de Familie-boekenreeks al?

Raven en Louise in Het Nauw

Wist je dat je daarnaast op zondag 28 augustus om 17.05 uur op VTM ook naar Raven en Louise in Het Nauw kunt kijken. De afleveringen uit deze webserie staan ook allemaal op VTM Go, waar de reeks deze zomer te kijken was.

30 Jaar Familie Feest

Verder is het voor de Familie-fans natuurlijk ook uitkijken naar zaterdag 17 september als het 30 Jaar Familie Feest drie keer los barst in de Lotto Arena. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar. Niet alleen via de officiële weg, maar ook in fangroepen worden veel kaartjes aangeboden door Familie-fans die toch niet naar het feest kunnen (of willen, want ook die zijn er na het plotselinge ontslag van Gunther Levi en Martine Jonckheere).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 augustus 2022 /