Huwelijk voor Lisa en Jonas… en cliffhangers naar Lisa seizoen 4

Het wachten op Lisa seizoen 4 is gestart… Nu de extra lange seizoensfinale zojuist is uitgezonden, gaat namelijk de zomerstop van Lisa van start. Hebben jullie ook zo genoten? Eindelijk een huwelijk voor Lisa en Jonas. En waar velen nog dachten, die zullen op het laatste moment wel niet gaan trouwen, gaven Lisa en Jonas elkaar dus het jawoord tijdens een spetterend huwelijksfeest. In dit artikel vertellen we je meer over de seizoensfinale van Lisa seizoen 3, de cliffhangers én wanneer je Lisa seizoen 4 kunt verwachten.

Geniet je van deze prachtige foto? Volg ons dan op Instagram om zo nog meer foto’s van het huwelijk van Lisa en Jonas te bewonderen… En ook in de Lisa Facebook-groep volgen verrassingen… Niet alleen nu, maar ook tijdens de zomerstop en in aanloop naar Lisa seizoen 4.

Seizoensfinale Lisa – zomer 2022

De troubles tussen Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) leken lange tijd onoverkomelijk, maar waar de fans op bleven hopen is vandaag – donderdag 9 juni – toch gebeurd. In de seizoensfinale van de telenovelle gaven Jonas en Lisa elkaar het jawoord tijdens een spetterend huwelijksfeest. De extra lange slotaflevering begon nochtans allesbehalve rooskleurig. De breuk tussen het gedroomde liefdeskoppel leek definitief toen Jonas op het punt stond naar New York te vertrekken. Gelukkig overwint echte liefde alles en vonden Jonas en Lisa elkaar tijdig terug. Even later stonden de tortelduifjes voor het altaar om elkaar de eeuwige liefde te verklaren. Leven ze nog lang en gelukkig?

Vonden jullie dit net zo romantisch als dé kus?

Liefde in finale Lisa seizoen 3

Tijdens het huwelijksfeest laaide ook voor andere personages de romantiek en passie hoog op. Zo sloot Erik (Bert Cosemans) Greet (Marijke Hofkens) in de armen, sloeg de vonk tussen Remco (Arno Moens) en Pilar (Jean Janssens) opnieuw over en beleefde Katia (Anouck Luyten) een romantische avond met Vic (Briek Lesage). Werden ze beneveld door de romantische vibes van het huwelijksfeest of groeien deze prille liefdesvlinders uit tot iets moois?

Lars en Olivia of toch Elke?

Tussen Lars (Thomas Van Caeneghem) en Olivia (Anushka Melkonian) was de romantiek dan weer ver te zoeken. Na een discussie vond Lars troost in de armen van Elke (Femke Verschueren), met traantjes bij Olivia tot gevolg. Gaat Lars weer voluit voor zijn oude vlam of geeft hij zijn relatie met Olivia nog een kans? 

Cliffhangers Lisa seizoen 3

Naast chemie hing er plots ook een dosis spanning in de lucht toen Gert (Bert Verbeke) als getuige van Jonas op het huwelijksfeest verscheen. Het kwam tot een aanvaring tussen Gert en Katia, die daarbij een ernstige val maakte. Jaagt Gert zo weer iemand de dood in? Een andere hamvraag waar de kijkers mee blijven zitten: is Reinhout (Ben Van Ostade) de vader van Jonas? Een vreemde opmerking van Reinhout doet het in ieder geval wel vermoeden.

Lisa seizoen 4

Gelukkig hoeven de fans niet op antwoorden te wachten, want na de zomer komt Lisa seizoen 4 op tv. Hoelang de zomerstop van Lisa in 2022 duurt, durf ik niet te zeggen. Vorig jaar kwam de telenovelle begin september weer op tv. Maar drie maanden is wel heel lang om Lisa te missen… Dan moeten we ons maar met de boeken vermaken (als je dat nog niet gedaan hebt). En in de Lisa-groep delen we in aanloop naar Lisa seizoen 4 natuurlijk ook relevante nieuwtjes over de serie, cast en wat de acteurs en actrices verder nog meer doen. Op de hoogte blijven? Volg onze Instagram én schrijf je in voor onze nieuwsbrief waar je je nu voor kunt aanmelden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 juni 2022 /