#LikeMe in Concert (Sportpaleis Antwerpen, 2022) kijken

#LIkeMe in Concert 3 is vanavond te kijken om 19.40 uur op Eén. In de uitzending zie je een samenvatting van het concert dat de #LikeMe cast in april 2022 gaf in het Sportpaleis Antwerpen. Deze concerten zijn door corona verschillende malen verschoven. Destijds geen kaartje kunnen bemachtigen (of kon je er helaas niet bij zijn), dan kun je nu dus kijken op tv naar #LikeMe in Concert 3.

LikeMe in Concert 2022

Maar liefst vier keer trad de cast van #LikeMe op in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen. Duizenden bezoekers zongen met het hele gezin alle hits van de afgelopen drie seizoenen van Like Me mee. En nu kun je de hoogtepunten dus terugkijken op tv. Je kunt kijken naar #LikeMe in Concert 3 van 19.40 tot 20.40 uur. Een uurtje genieten dus! Met onder andere: Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Scott (Danny Dorland), Maria (Sali Haidara) en Emma (Lotte De Clerck).

Like Me in Sportpaleis

Waar de cast van #LikeMe jaren geleden nog bestond uit heel veel onbekende gezichten, daar kennen we Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Scott (Danny Dorland), Maria (Sali Haidara) en Emma (Lotte De Clerck) nu natuurlijk veel beter. Wat genoten we van ze met Like Me in het Sportpaleis én in 2023 zijn ze daar weer terug. Sterker nog: Camille Dhont, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac werken hard aan hun muziekcarrière. We hebben al van tal van hits mogen genieten. En Camille Dhont en Maksim Stojanac hebben beide zelfs al een cd met eigen nummers uitgebracht.

Like Me artiesten!

Concert #LikeMe 2023

En er is nog meer goed nieuws! Het grote concert van #LikeMe voor 2023 is ook aangekondigd! #LikeMe In Concert 2023 vindt plaats in het Sportpaleis te Antwerpen op 8 april 2023 om 14.00 uur. De cast van Like Me – met in ieder geval Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Scott (Danny Dorland), Maria (Sali Haidara) en Emma (Lotte De Clerck) – zijn van de partij! Het belooft het concert van het jaar te worden met nieuwe en oude hits, dans, spektakel en nog veel meer.

Eerder konden we ook al kijken op tv naar #LikeMe in Concert 2 en #LikeMe in Concert 1.

#LikeMe seizoen 4

In 2023 kunnen we daarnaast vanaf begin januari genieten van #LikeMe seizoen 4. Dit is het laatste seizoen en zal vol spanning zitten. Tevens komen er weer heel wat bekende namen voorbij. Natuurlijk plaatsen we er tegen die tijd meer over. Volg je ons al op Instagram, zodat je niets mist?

Like Me concert 2022 kijken

Wil je het Like Me concert 2022 kijken? Dat kan op Eén en vervolgens op VRT Nu (althans, dat verwacht). Je kunt op VRT Nu ook de #LikeMe concerten uit 2019 en 2021 terugkijken. Woon je buiten België, dan is dit alleen mogelijk met een VPN Verbinding.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

7 mei 2022 /