Special Dancing With The Stars deelnemers Kerstdag en Nieuwjaar

Dancing With The Stars is weer van start én er is meer goed nieuws, want tijdens de feestdagen kun je genieten van een special die op Kerstdag en Nieuwjaar te kijken is. In twee bijzondere afleveringen dansen zes sterren uit de voorgaande seizoenen van Dancing With The Stars voor de titel danskampioen van de feestdagen. Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas gaan de strijd aan.

Feestdagen special Dancing With The Stars

Dancing With The Stars is een show met toeters, bellen én ballen. En al zeker tijdens de feestdagen. Op Kerstdag en op Nieuwjaar mogen de kandidaten van het nieuwe seizoen aanschuiven aan de kerstdis thuis. Dan gaat Play4 in twee bijzondere afleveringen op zoek naar de danskampioen van de feestdagen.

Gert en Viktor Verhulst

Gert Verhulst en zijn zoon Viktor Verhulst presenteren Dancing With The Stars: Merry Christmas en Dancing With The Stars Happy New. Viktor Verhulst zal voor de eerste keer samen met zijn vader beide bijzondere shows presenteren, terwijl een zwangere Kat Kerkhofs – die het regulieren seizoen met Gert presenteert – zich op de dansvloer begeeft. Vanaf 8 januari trekt de cast van het reguliere seizoen hun dansschoenen opnieuw aan.

Deelnemers Dancing With The Stars Kerstdag en Nieuwjaar

Benieuwd wie de deelnemers zijn, die op Kerstdag en Nieuw jaar weer gaan dansen? Dat zijn Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas. De zes dansende sterren praten in de show openlijk over hun mooie en minder mooie momenten van het voorbije jaar én ze denken luidop na wat 2022 voor hen zal betekenen.

  • Julie Vermeire zag je afgelopen jaar in De Redders.
  • Kat Kerkhofs en haar man Dries Mertens verwachten hun eerste kindje in 2022.
  • Leen Dendievel kennen we als actrice en succesvolle schrijfster (klik en ontdek haar boeken, die ik absoluut kan aanraden.
  • James Cooke is op dit moment op tv te zien met James De Musical. Daarnaast behoort hij tot de deelnemers van het nieuwe seizoen Over de oceaan.
  • Jani Kazaltzis gaan we in het nieuwe jaar zien met zijn show Viva La Feta. Dit is een programma dat hij samen met Otto-Jan Ham maakt. Ze ontvangen op een Grieks eiland bekende gasten. De twee leerde elkaar kennen in het eerste seizoen van Over de oceaan.
  • Ian Thomas heeft afgelopen jaar een nieuwe cd uitgebracht met de titel: Still here.

James Cooke & Frank Zegels

James Cooke won de eerste editie van Dancing With The Stars en mag zich nu nog eens bewijzen samen met zijn mannelijke danspartner Frank Zegels: “Twee seizoenen geleden heb ik Dancing With The Stars mogen winnen en dat is nog altijd één van de hoogtepunten van de vijf jaar dat ik tv maak. Nu mag ik dansen met een man. Met Frank dan nog. Dat is geen normale man, dat is echt een mán. Ik denk dat we anno 2022 een boodschap naar buiten mogen brengen van: dit is niet meer dan normaal.” Hij probeert de jury te overtuigen met een Weense Wals, of moeten we ‘Jamese’ Wals zeggen? En wow, wat deed hij dat goed. James Cooke start 2022 dan ook op nummer 1, maar blijft dat ook zo? Samen met Frank zet hij alles op alles tijdens de paso doble.

Kat Kerkhofs & Simone Arena

Kat Kerkhofs ruilt haar plek naast Gert Verhulst als presentatrice tijdelijk in voor een plek op de dansvloer. Samen met Simone Andrea en haar baby dansen ze een Argentijnse tango: “Het is eigenlijk dankzij Simone zijn lieftallig land dat ik hier nu zwanger zit. We hebben met de Belgen verloren tegen de Italianen op het EK en ik had dat niet verwacht. Dries is vroeger naar huis gekomen. We hadden elkaar al lang niet gezien, dus er was veel liefde. En op dat moment hebben we een kindje gemaakt. Dus voor mij is het EK supergeslaagd. En zo heeft Dries toch nog kunnen scoren (lacht).” Kat scoorde in de eerste aflevering erg goed met de Argentijnse tango. Het nieuwe jaar mag ze inzetten met een intieme rumba.

Jani Kazaltzis & Björk Gunnarsdóttir

Jani Kazaltzis geeft alles in een samba, samen met Björk: “Dancing With The Stars was het meest heftige wat ik ooit gedaan heb.” Voor Jani was het in de eerste aflevering nog wat zoeken, maar nu mag hij zich volledig uitleven in zijn favoriete dansstijl: freestyle.

Julie Vermeire & Adrián Barinaga

Julie Vermeire won de vorige editie met een stralende glimlach en nu moet ze zich bewijzen met haar nieuwe danspartner Adrián Barinaga. Het duo waagt zich aan een chachacha: “Het is nu twee jaar geleden dat ik gewonnen heb en het voelt echt nog alsof het gisteren was. Dancing With The Stars heeft echt mijn leven veranderd, want ik weet nog toen ik eraan begon dat ik een onzeker meisje was. Ik kan wel zeggen dat ik een evolutie doorgemaakt heb en sterker in mijn schoenen sta als vrouw nu”, aldus Julie Vermeire.

In de eerste aflevering kon Julie Vermeire niet overtuigen met haar chachacha, wél met haar geweldige energie. Dit keer probeert ze de kromme situatie recht te trekken met een quickstep. En ze is gebrand op beter doen, want dansen is echt haar grote passie.

Ian Thomas & Natascha de Jong

Ian Thomas werd vierde tijdens het eerste seizoen en scoorde enorm goed met zijn moderne dans. Ook nu mag hij zich, opnieuw met Natascha de Jong, volledig smijten in zijn favoriete dansstijl. Ian kreeg opnieuw erg veel lof na zijn moderne dans en op die vibe probeert hij – in de tweede aflevering – de jury te overtuigen met een compleet andere stijl: jive. Het tempo ligt alvast verschroeiend hoog.

Leen Dendievel & Sander Bos

Leen Dendievel haalde de finale in het eerste seizoen: “In de finale staan was één van de mooiste momenten van mijn leven. In het begin van Dancing With The Stars was ik behoorlijk onzeker en zat ik niet goed in mijn vel, maar door het dansen en het programma heb ik echt een zelfvertrouwenboost gekregen.”  Samen met Sander Bos doet Leen Dendievel een quickstepchoreo. Ze kreeg de jury helemaal mee. In de tweede aflevering gaat Leen Dendievel met Sander voor de chachacha.

Vanaf 8 januari trekt de cast van het reguliere seizoen hun dansschoenen weer aan.

Special Dancing With The Stars deelnemers Kerstdag en Nieuwjaar
Special Dancing With The Stars met presentatoren Gert en Viktor Verhulst.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 december 2021 /