The Best Of: Dimitri Vegas & Like Mike | Dit zijn hun grootste hits

The Best Of met Dimitri Vegas (en Like Mike) is vanavond – dinsdag 5 oktober – om 20.35 uur te kijken bij VTM. Vlaanderen heeft de vijf grootste hits van dj duo Dimitri Vegas & Like Mike uitgekozen. Welke nummers zijn dat? Dat ontdekt Dimitri Thivaios aan de zijde van An Lemmens; zijn broer verblijft namelijk in het buitenland. Het belooft een emotionele aflevering te worden… Ontdek in dit artikel welke nummers het meest populair in Vlaanderen zijn én wie deze covers op het podium brengt.

Eerder hoorde je de grootste hits van De KreunersNataliaUrbanusDe Mens en Axelle Red.

Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike: ze worden stilaan het grootste exportproduct van België. In 2009 stonden ze nog op het kleinste podium van Tomorrowland, een jaar later namen ze de main stage in. Tot twee keer toe werden de broers bekroond tot best dj-duo ter wereld. Je leerde de dj’s al beter kennen in de Streamz-documentaire over Dimitri Vegas & Like Mike.

Overleden vader Dimitri Thivaios nog in The Best Of

De opnames van The Best Of vonden afgelopen voorjaar plaats, niet lang voor de broers afscheid moesten nemen van hun papa Takis Thivaios. In de uitzending spreken hij en mama Nancy hun trots voor hun twee zonen uit. “Ik heb altijd verwacht dat één van de twee in de zaak zou komen”, aldus Takis. “Maar we zagen het wel aankomen dat het hen niet interesseerde”, vult Nancy aan. “Als je kinderen daar dan ineens staan voor 20.000 man die joelen en roepen voor ze op het podium komen… dat is gewoon waanzin. Dan heb ik tranen in de ogen, dat is geweldig emotioneel.” “We zijn fier op onze zonen”, besluit Takis. Een getuigenis die Dimitri duidelijk emotioneert: “Ik ben bijna door mijn pokerface gezakt. We zijn een hele hechte familie, maar gooien niet met complimenten. Dus dit is mooi om te zien”.

Artiesten die nummers Dimitri Vegas & Like Mike zingen

Artiesten die de nummers van Dimitri Vegas & Like Mike gaan zingen zijn Anouk Matton. De vrouw van Dimitri Thivaoios zingt Higher Place. Laura Tesoro brengt Instagram. Rapper Frenna gaat voor When I Grow Up. Helmut Lotti verrast met Complicated. En Jef Neve vertolkt The Hum.

Ontdek meer over de artiesten:

Grootste hits van Dimitri Vegas & LikeMike

Anouk Matton zingt Higher Place. “Ik heb eigenlijk nog nooit voor Dimi gezongen”, klinkt het. “Ik ga kapot van de zenuwen. Laura Tesoro leeft zich uit op Instagram. “Ik mag ‘fuck’ zeggen op VTM, de max!” Rapper Frenna, in 2019 de meest gestreamde artiest van Nederland, haalt het podiumbeest in zich naar boven met When I Grow Up. Helmut Lotti verrast met Complicated, waar hij een sexy ballad van heeft gemaakt. De grootste muzikale verrassing komt misschien wel van pianist Jef Neve, die de wereldhit The Hum onder handen neemt. “Van zodra je mij een uitdaging geeft is het: hoe zotter hoe liever.” Jef maakt dan ook indruk met zijn ongewone versie…

Metejoor

Elke week breit An Lemmens online nog een vervolg aan The Best Of. Via vtm.be pakt ze uit met een unieke podcast waarin ze met een jonge artiest praat die al heel wat op zijn of haar palmares heeft staan. Na Mathieu Terryn van Bazart, Emma Bale, Slongs, Laura Tesoro en Olivia Trappeniers is het deze week de beurt aan Metejoor. De podcast The Best Of – Next Generation is te beluisteren op alle podcastplatformen én ook te bekijken op YouTube. Wist je dat het het debuutalbum van Metejoor nu te bestellen is; het komt eind deze maand uit.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 oktober 2021 /