Raven en Louise in het nauw op VTM Go (Familie webreeks)

Familie fans hoeven zich tijdens de zomerstop niet te vervelen; de makers van de serie hebben weer een spannende webreeks bedacht. Ontdek hier alvast meer over Raven en Louise in het nauw, waarin Aaron Blommaert en Charlotte Sieben de hoofdrolsspelers. Verder in de cast van Raven en Louise in het nauw ook Robbie Cleiren.

Wist je dat je Aaron Blommaert deze zomer ook weer ziet op VTM als één van de presentatoren van Tien om te zien?

Raven en Louise in het nauw

Meteen na de seizoensfinale van vrijdag 24 juni start er immers een nieuw spannend avontuur met Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben) in de hoofdrollen. In Raven en Louise in het nauw trekken de twee er samen op uit. De trip mondt al snel uit in een ware nachtmerrie… De nieuwe Familie webreeks belooft heel wat suspense, avontuur, romantiek en zelfs een stevige dosis horror (is dat een trend in Vlaanderen; nu we ook FOMO hebben?).

Frank – nonkel van Raven

Een vreemd pakje deed de gezichten van Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben) fronsen in de seizoensfinale. Frank, die zichzelf uitgeeft als een nonkel van Raven, wil de zoon van zijn zus beter leren kennen en nodigt hem uit voor een bezoekje. Die uitnodiging vormt de start voor de nieuwe serie, die alleen op VTM Go te zien zal zijn.

Bloederige nachtmerrie

Nonkel Frank, een rol die in de webreeks wordt gespeeld door Robby Cleiren, nodigt Raven en Louise uit om hem te komen opzoeken in een klein dorpje. Door een ruzie tussen zijn moeder en haar broer, heeft Raven zijn nonkel zelf nog nooit ontmoet. De reden voor de ruzie heeft ze nooit uit de doeken willen doen en dat mysterie wil hij nu ophelderen. Wat een zorgeloos begin van hun vakantie moest worden, draait echter uit op een akelige en vaak bloederige nachtmerrie.

Robby Cleiren in cast Raven en Louise in het nauw

De cast van Raven en Louise in het nauw is hiermee dus ook bekend; de hoofdrollen zijn voor Robby Cleiren, Aaron Blommaert en Charlotte Sieben.

  • Robby Cleiren is te zien in verschillende Vlaamse series van dit moment, denk aan Fair TradeBlack-out en Undercover. Maar mijn favoriet blijft Gina en Chantal. Recent was hij op tv nog te zien in de film Home van Fien Troch. Zagen we hem op Streamz in Hidden Assets. Daarnaast speelt hij mee in de nieuwe serie Netflix-serie Diamonds.
  • Aaron Blommaert ken je dus als Raven uit Familie en als MNM-dj. Daarnaast behoort hij sinds vorig jaar ook bij het Tien Om Te Zien-team van VTM. Ook dit jaar is hij weer van de partij bij 10 om te zien.
  • Charlotte Sieben studeert journalistiek, maar wilde altijd al actrice worden. Ze volgde een opleiding aan het Lemmensinstituut en startte een bachelor drama aan het Luca in Leuven. Na een gastrol in de fictiereeks Professor T heeft Charlotte Sieben met Familie haar eerste grote tv-rol te pakken. De rol van Louise van den Bossche werd eerst gespeeld door Sarah-Lynn Clerckx.

Webreeks Raven en Louise kijken

De eerste aflevering van Raven en Louise is meteen na de seizoensfinale om 21.05 uur op VTM GO te kijken. nadien verschijnt er elke vrijdagochtend een vervolg. Een extraatje voor de kijkers, die Familie zo niet hoeven te missen tijdens de grote vakantie. Kan dit je honger naar Familie nog niet stillen, dan kun je natuurlijk ook altijd de boeken van tv-serie Familie lezen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 juni 2022 /