Seizoensfinale Familie: cliffhangers seizoen 31 | Wie overleeft het?

De seizoensfinale van Familie seizoen 31 resulteert in heel wat cliffhangers. Spanning, sensatie én drama: dat zijn ingrediënten die ook deze keer niet ontbraken in de seizoensfinale van Familie. Wie overleeft het? Is het game-over voor Koen? Voor Véronique? Of voor Niko? Daarnaast betekent de laatste aflevering voor de zomerstop van Familie ook dat er een nieuwe webreeks aankomt… Deze keer spelen Raven en Louise de hoofdrol.

Seizoensfinale Familie (seizoen 31)

Wie de seizoensfinale van Familie wilde zien, hoefde niet te wachten tot vrijdagavond. Meteen na de voorlaatste aflevering konden fans ‘m bewonderen op VTM Go. Dat leverde in verschillende Familie-fan-groepen op Facebook wisselende geluiden op. Voor de één mocht het een tikkeltje spannender; anderen waren dan weer juist ontzettend verbaasd over de cliffhangers…

Cliffhangers Familie seizoen 31

Laten we na de seizoensfinale alvast de cliffhangers uit Familie seizoen 31 voor je op een rijtje zetten. Want als kijker blijven we na het zien van de seizoensfinale van Familie wel met een aantal vragen achter…

  1. Overleeft Véronique het auto-ongeluk, waarmee ze in het water reed?
  2. Kan Koen Véronique redden of bekoopt hij dit met zijn eigen leven? (Of sterven ze misschien wel allebei?)
  3. Niko ging knock-out tijdens de boksmatch met Sam; hij ligt daar roerloos… Betekent dit dat hij de seizoensfinale niet gaat overleven?
  4. Hoe gaat het verder met Quinten nu hij is opgepakt met drugs in zijn rolstoel in Singapore.

Auto Véronique te water; Koen probeert haar te redden

Als in een echte actiefilm belandden Lars (Kürt Rogiers) en zijn halfbroer Koen (Sieg De Doncker) in een heftig gevecht, dat gevolgd werd door een halsbrekende race op de weg. Die langverwachte confrontatie tussen hen kende echter een dramatische afloop. Véronique (Sandrine André) kon een vechtende Lars en Koen nog nét ontwijken, maar reed daardoor zelf met haar wagen het water in. Waarna het voertuig kopje onder ging en er geen spoor bleek van Véronique. Koen dook haar meteen achterna, maar ook hij verdween in het water. Wordt de confrontatie één van beiden fataal?

Niko knock-out en roerloos in ring

Ook de boksmatch van Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens) deed de hartslag van de kijkers sneller slaan. Niko hitste Sam zo erg op, dat zij hem met een stevige vuistslag tot bloedens toe knock-out sloeg. Niko viel roerloos neer in de ring, voor het oog van Sam en Mieke (Caroline Maes). Overleeft ook hij de seizoensfinale van Familie niet; het is in ieder geval één van de cliffhangers van seizoen 31.

Quinten heeft drugs in rolstoel

De seizoensfinale van Familie bracht ook nog totaal onverwachte cliffhangers. De welcome home party van Hanne (Margot Hallemans) voor Quinten (Maxime De Winne) kende immers een onverwachte wending. Hij kwam niet opdagen en belde vanuit Singapore met schokkend nieuws: “Ik ben opgepakt op het vliegveld. Er is drugs gevonden in mijn rolstoel…” Met deze spannende cliffhangers gaan de Familie-fans opnieuw met heel wat vragen de zomer in.

Nachtmerrie voor Louise en Raven

En een vreemd pakje deed de gezichten van Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben) fronsen in de seizoensfinale. Frank, die zichzelf uitgeeft als een nonkel van Raven, wil de zoon van zijn zus beter leren kennen en nodigt hem uit voor een bezoekje. Die uitnodiging is de start van een ultra spannende webreeks Raven en Louise in het nauw, die vanaf nu de hele zomer lang te zien is op VTM GO. Klik op de titel en ontdek alles over deze reeks met Raven en Louise.

Zomerstop Familie

Je kunt tijdens de Zomerstop van Familie dus kijken naar de webreeks van Raven en Louise in het nauw. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de Familie boeken te lezen. Er zijn er in ieder geval al een aantal verschenen. Ideaal vermaak tijdens de Familie zomerstop wat ons betreft. Wanneer de reeks terug te kijken is op VTM, durven we nu nog niet te zeggen. Dat delen we natuurlijk wel via onze socials (zie hieronder) als het zover is.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 juni 2022 /