Familie viert feest mét extra lange midseizoensfinale

Familie viert morgen – donderdag 30 december – vanaf 20.05 uur feest op VTM. Dat doen ze met een extra lange midseizoensfinale van Familie. Is er ook wat te vieren voor Lars en Véronique of eindigt hun huwelijk in een drama? Ontdek hier alvast meer…

30 jaar Familie

Op donderdag 30 december viert Familie feest. Exact 30 jaar geleden zag de populaire soap het levenslicht bij VTM en bijna 7.000 afleveringen later stemmen dagelijks 700.000 kijkers trouw af op een nieuwe aflevering. Speciaal voor de 30ste verjaardag verwent Familie de kijkers donderdag om 20.00 uur met de finale van de grote Familiequiz met Jo Hens en Maxime De Winne. En om 20.05 uur met een extra lange midseizoensfinale.

Heb jij de boeken van Familie al gelezen?

Extra lange midseizoensfinale Familie

De extra lange midseizoensfinale van Familie staat garant garant voor heel wat drama, intriges én romantiek. Net zoals Familie vieren immers ook Lars (Kürt Rogiers) en Véronique (Sandrine André) feest. Zij geven elkaar eindelijk het jawoord. Althans, dat is toch de bedoeling… Donderdag ontdekken we het… Maar er is goed nieuws voor de fans: de midseason finale van Familie is nú al op VTM Go te kijken. We zijn benieuwd naar alle cliffhangers.

Ontvoering Lars

Het huwelijk van Lars en Veronique kwam begin deze week nog aan een zijden draadje te hangen, toen Lars koelbloedig werd ontvoerd door de mysterieuze Koen (Sieg De Doncker). Koen blijkt eveneens een zoon te zijn van Leon De Bodt (Herbert Flack) en zijn komst voorspelt niets anders dan onheil. “Ik ga over lijken. Zet één voet in mijn weg en ik maak u kapot”, maakte hij Lars nog duidelijk in de aflevering van afgelopen dinsdag. Lars wist woensdagavond gelukkig te ontkomen, maar kreeg een duidelijke waarschuwing. Als De Bodt nog contact met hem zoekt, zal dat niet zonder gevolgen blijven.

Huwelijk Lars en Véronique in Familie

In de midseizoensfinale maakt de hele familie zich op om het droomhuwelijk van Lars en Véronique bij te wonen. Ook de Bomma (Annie Geeraerts), die op 30 december haar verjaardag viert en verrast wordt met een feeëriek vuurwerk. Op het avondfeest lopen de emoties hoog op en duikt er een onverwachte gast op. De avond neemt bovendien een onvoorziene dramatische wending…

Eerste seizoen Familie kijken op VTM Gold

Voor wie in een nostalgische bui is en graag nog eens terugkeert naar de beginjaren van Familie is er een extraatje. Speciaal voor de 30ste verjaardag zendt VTM GOLD immers elke weekdag om 19u00 een nieuwe aflevering uit het eerste Familie-seizoen uit. Op zaterdag 17 september barst het feest pas écht los met het grote 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena. De cast geeft er afspraak voor een show boordevol spektakel en nostalgie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 december 2021 /