Morten met o.a. Joke Devynck, Charlotte Anne Bongaerts en Kadèr Gürbüz

Morten met onder andere de Vlaamse actrices Joke Devynck, Charlotte Anne Bongaerts en Kadèr Gürbüz is nu op dvd verkrijgbaar. Heel toevallig zijn dit drie actrices die allemaal te zien zijn in Gent West. Zij zijn te zien naast Peter Paul Muller die de hoofdrol speelt.

Andere Vlamingen die in deze achtdelige Nederlandse serie een rol spelen zijn Hendrik Aerts, Bob De Moor, Dimitri Duquennoy, Stefan Perceval, Jeroen Medaer, Mostafa Benkerroum en Eva Schram.

Morten is een politieke thriller over verraad, macht en verleiding. De dramaserie vertelt het verhaal van Morten Mathijsen, een politicus met ambitie, vele talenten en een verleden dat zijn reputatie kan schaden. Peter Paul Muller speelt de hoofdrol in deze serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Levander. Dat is het pseudoniem van journalist Dominique van der Heyde en schrijfster Annet de Jong. Jean van de Velde en Barbara Jurgens hebben de verhalen bewerkt tot een achtdelige serie die van de Velde ook regisseert. De serie wordt geproduceerd door PVFiction.

Morten is een man die voor zijn vak geboren lijkt, op weg naar een stralende toekomst als minister-president. Zijn partij, De Nieuwe Liberalen, doet het verrassend goed in de peilingen en de media en zijn collega’s volgen hem op de voet met een frons en een glimlach. Dan dreigt een duistere zaak uit het verleden zijn reputatie te schaden. Morten wordt achtervolgd door iemand die meer van hem weet en hem bedreigt. Met een briljante spindoctor aan zijn zijde doet Morten er alles aan om het onheil af te wenden. Zijn gezinsleven en het landsbelang staan op het spel. Morten moet zijn ware gezicht laten zien.

Foto Peter Paul Muller: AVROTROS Ivo Geskes.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 januari 2019 /