Zijn Daar Geen Beelden Van? in Nederland op tv met deze cast

Zijn daar Geen Beelden Van? is de comedy show van Play4 uit 2022, die begin 2024 ook in Nederland op tv te zien is. De cast van Zijn Daar Geen Beelden Van? liegt er niet om met acteurs en actrices als Tom Audenaert, Inge Paulussen, Warre Borgmans, Robrecht Vanden Thoren en Debbie Crommelinck (die je op de foto ziet). Je kijkt Zijn Daar Geen Beelden Van iedere maandagavond om 23.00 uur bij Veronica

Auteur Patricia de Ryck heeft het bericht dat oorspronkelijk op 10 februari 2022 op VlaamsKijken verscheen, bijgewerkt op 15 januari 2024. Zijn Daar Geen Beelden Van? is nu ook in Nederland bij Veronica op tv te kijken. Voordien kun je Grensoverschrijdend zien.

Zijn Daar Geen Beelden Van gemist?

Heb je Zijn Daar Geen Beelden Van gemist? Geen probleem: in België is de show nog steeds terug te kijken op GoPlay. In Nederland komt-ie iedere maandag om 23.00 uur op tv bij Veronica. Aansluitend komt de aflevering op Kijk.nl. Kun je daar niet op wachten, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet en ga dan naar de GoPlay website.

Terug naar de inhoud van het programma en de cast van Zijn Daar Geen Beelden Van?

Zijn Daar Geen Beelden Van?

In de comedyshow Zijn Daar Geen Beelden Van? gaat een top cast van comedy acteurs op zoek naar het achterliggende verhaal van een hele reeks bestaande krantenkoppen die de voorbije jaren verschenen in onze nationale en regionale pers: ‘Man klaagt ouders aan omdat die zijn pornocollectie bij het huisvuil zetten’, ‘Dieven stelen met water gevulde jacuzzi uit tuin in Diepenbeek’ of ‘Boer rijdt met gevonden bom naar gemeentehuis’.

Krantenkoppen tot tv fragment

Stuk voor stuk zijn het bizarre koppen die tot de verbeelding spreken, maar waar heel wat vragen onbeantwoord blijven: Hoe? Wie? Wat? Waar? Waarom? En zijn daar dan geen beelden van? We leven immers in een tijd van beelden. Beelden van katten, beelden van pasgeboren baby’s, ja, zelfs beelden – véél beelden – van Koen Crucke. Kortom: we filmen alles! En toch zijn er nog steeds bizarre en hilarische verhalen die ontsnappen aan onze altijd draaiende camera’s en smartphones. Tot vandaag. 

Cast Zijn Daar Geen Beelden Van?

Om die echte, en vooral ook absurde krantenkoppen nog absurder tot leven te brengen doet Zijn Daar Geen Beelden Van? beroep op een sterke cast van vaste waarden en nieuw talent. Wat dacht je van Joren Seldeslachts, Robrecht Vanden Thoren, Lize Feryn, Bert Haelvoet, Els Dottermans, Warre Borgmans, Debbie Crommelinck, Charlotte Verlinden, Tanya Zabarylo, Line Ellegiers, Nic De Houwer, Inge Paulussen, Peter Thyssen, Camilia Blereau en Tom Audenaert. Dat zijn niet de minste. Sterker nog: over veel van deze acteurs en actrices uit de cast van Zijn Daar Geen Beelden Van? hebben we op VlaamsKijken vaker geschreven. Tijd om eens op een rijtje te zetten waar je al die acteurs en actrices van kent.

Joren Seldeslachts

Het cv van Joren Seldeslachts * bevat tal van films en series waarin je hem al zag schitteren. De Nederlandse kijkers zagen hem recent in Swanenburg seizoen 2 Maar denk bijvoorbeeld ook aan Geldwolven, Baantjer Het Begin en Red Light. Andere aanraders zijn Mijn Slechtste Beste Vriendin en De Kraak. Maar ik heb ook ontzettend van hem genoten in Beau Séjour, waar hij zijn tegenspeelster uit Spitsbroers Lynn Van Royen weer treft (net als in het tweede seizoen van The Team).

Robrecht Vanden Thoren

Robrecht Vanden Thoren * vind ik ook een heel veelzijdige acteur. In Wat Als? is hij een absoluut humoristische verschijning. Maar hij kan ook juist heel series zijn. Je zag hem bijvoorbeeld in Terug Naar Morgen, Torpedo en The Best of Dorien B. Maar mijn favoriete serie met Robrecht Vanden Thoren blijft absoluut Tom & Harry *, waarin hij Harry speelt. Als je die nog niet kent, is het absoluut een aanrader om terug te kijken. Dat geldt ook voor de film Hasta la Vista. Recent kon je hem ook zien in het tweede seizoen van Undercover. En we zagen hem in Chantal.

Lize Feryn

Lize Feryn zag je bijvoorbeeld in Glad IJs en het tweede seizoen van Beau Séjour. Daarnaast blijft #hetisingewikkeld ook een geweldige serie. In De stamhouder zag je haar als Mimousse. Lize Feryn is één van de vrouwen, die ook aan het woord komen in de indrukwekkende documentaire Het Proces Dat Niemand Wou. Ze is de vriendin van Aster Nzeyimana, die ze vergezelde in Het Huis.

Bert Haelvoet

Bert Haelvoet kun je kennen uit Dode HoekTorpedoNiet Schieten en Spitsbroers. Maar als je het over een indrukwekkende rol van Bert Haelvoet in een serie hebt, dan raad ik je aan om naar De Dag te kijken (die staat op GoPlay – in Nederland kun je die met behulp van een VPN daar dus ook zien). Ook 13 Geboden is een aanrader. Mag het wat luchtiger, zet dan ook #hetisingewikkeld op je kijklijstje.

Els Dottermans

Els Dottermans ken je uit #hetisingewikkeld en De Luizenmoeder, maar ik vind vooral Gevoel voor Tumor indrukwekkend. We schreven daarnaast ook over Dennis van Rita, de film waarin ze de hoofdrol speelt naast de toen nog jonge Matthias Schoenaerts. Els Dottermans heeft wat dat betreft echt heel veel verschillende rollen * gespeeld. Recent zag je haar in Nederland nog in Lampje en vergeet ook Rough Diamonds niet.

Warre Borgmans

Warre Borgmans * zag in de Vlaamse film Superette Anna en hij speelde Marinus in GameKeepers. Recent zag je hem bijvoorbeeld in Interview met de geschiedenis en Babyproof. Maar je kent hem natuurlijk van zijn rollen in legendarische Vlaamse series en films uit het verleden, zoals Team Spirit, Windkracht 10, Kulderzipken * en tal van andere rollen. Voor het goede doel ging hij vorig jaar nog uit de kleren…

Debbie Crommelinck

Debbie Crommelinck is actrice en regisseur. Ze is de oprichter van TG de LINK. De afgelopen jaren was Debbie Crommelinck vooral veel in het theater te vinden. Daarbij speelde ze allerlei gastrollen in series als De Infiltrant, Patrouille Linkeroever en Rox. Je kunt haar ook kennen als Chanel uit Amika.

Charlotte Verlinden

Charlotte Verlinden was één van de jonge talenten die meedeed aan het Eén programma Voor de Leeuwen. Daaraan deden niet de minste namen mee. Denk aan Arno Moens en Anouck Luyten, die beiden tot de hoofdcast hoorden van telenovelle Lisa. Maar ook aan Jeroen Verdick, die je als co-presentator zag afgelopen seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen. Of wacht dacht je van Dempsey Hendrickx, die nu in De Buurtpolitie (VIPS) speelt? Of Verona Verbakel die een rol heeft gescoord in Twee Zomers. Maar vergeet ook Jade Mintjens en Pieter Verelst niet. Verder kan ik niet zo veel over haar vinden; alleen dat Charlotte Verlinden drama heeft gestudeerd. Leuk dus, zo’n nieuw gezicht in de cast van Zijn Daar Geen Beelden Van?

Nic De Houwer

Maar ook Nic De Houwer kun je – net als Charlotte Verlinden – kennen uit Voor de Leeuwen. Destijds was hij treinbestuurder en vooral een geweldig stemmenimitator. Verder werkte Nic De Houwer mee aan het achtste seizoen van Tegen de sterren op. Verder kan ik weinig over hem vinden. Ik ben dus heel benieuwd naar zijn toevoeging aan de cast van Zijn Daar Geen Beelden Van? Zoals hij zelf in Gazet Van Antwerpen zei: “Warre Borgmans vroeg zich bij een van onze eerste ontmoetingen af wie tocht die Nic was.”

Tanya Zabarylo

Actrice Tanya Zabarylo ken je bijvoorbeeld als Lena De Vos uit Ik U Ook. En wat dacht je van haar hoofdrol in de verfilming van Kom hier dat ik u kus *. Ze speelde Juf Esmee in Zie Mij Graag. En in De Ridder was ze te zien als Laura Moens. Ze debuteerde in 2008 in Booh!

Line Ellegiers

Line Ellegiers kennen we natuurlijk van de podcast Taboebs. Deze actrice was in 2018 te zien in Thuis als Silke Van Haeckendover. Ze speelde daarnaast mee in het tweede seizoen van Callboys en had een gastrol in Geub. Maar je kent haar vooral uit de theater- en musicalwereld. Zo speelde ze de hoofdrol in Kiss Me Kate (2017) en speelt ze Marie De Bruycker in spektakelmusical 40-45 *. Ze heeft een relatie met Michiel De Meyer. En wat ook erg leuk is: samen met Maja Van Honsté en Laura Seys vormt ze een close harmony trio The Maries.

Inge Paulussen

Inge Paulussen zag je recent in De Twaalf 2, in de Netflix-hit Twee zomers en Loslopend wild seizoen 6. Deze actrice heeft op mij ontzettend veel indruk gemaakt in Clan en De bende van Jan de Lichte. Ze speelt één van de hoofdrollen in de Ketnet-serie Hoodie. Maar je kunt haar ook kennen van Een Goed Jaar en Glad ijs (net als Lize Feryn).

Peter Thyssen

Peter Thyssen* schitterde wat mij betreft in Fair Trade 2 te zien (absolute aanrader!). Je kent ‘m daarnaast van De Zonen van Van As. Maar je zag ‘m ook in CEMI-film Rewind en Het Geheugenspel. Verder speelde hij de rol van Jay Peeters in Crimi Clowns. Maar wist je bijvoorbeeld dat je hem ook in Matroesjka’s, Team Spirit en Spring zag? We zien hem ook veel in het theater, zoals binnenkort in De 3 Biggetjes van K3.

Camilia Blereau

Camilia Blereau * heeft bakken ervaring. Zo zag je haar recent nog in films als H4Z4RDMijn vader is een saucisse en het programma Loslopend wild. In Thuis was ze honderdvijftig afleveringen te zien als Helene Smeekens. Maar één van haar mooiste rollen blijft misschien wel die van Magda in Crème de la Crème.

Tom Audenaert

Tom Audenaert wordt door Tom Waes ook wel omschreven als één van de meest onderschatte Vlaamse acteurs. En inderdaad wat heeft hij al veel rollen op zijn naam staan. Voor mij springt zijn eerste hoofdrol daarbij nog steeds uit, namelijk die van de blinde Jozef uit Hasta La Vista (blijft een van mijn favoriete Vlaamse fims). Maar je kunt hem ook kennen als de directeur uit De Luizenmoeder, InfluencersBad Trip en verschillende Franstalige series op Netflix.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 januari 2024 /