Fair Trade seizoen 2: cast etc | Op Streamz & Prime Video te kijken

Fair Trade 2 – De Weg Terug van Marc Punt is te kijken op Prime Video (Nederland) en Streamz (België). In de hoofdrollen in het tweede seizoen Ella-June Henrard en Peter Van den Begin als Robin De Rover en Patrick Paternoster. Maar de Fair Trade seizoen 2 cast kent nog tal van bekende namen. Dat vraagt dus om een artikel over Fair Trade 2, cast en meer… Zo willen de Vlaamse kijkers natuurlijk weten hoeveel afleveringen Fair Trade seizoen 2 telt én wanneer die dan allemaal op Streamz te kijken zijn.

Kijk nu 30 dagen gratis naar Prime Video en bingewatch Fair Trade 1 en 2.

Fair Trade 2: De Weg Terug

Fair Trade 2: De Weg Terug is vanaf vandaag (woensdag 15 februari 2023) op Streamz in België te kijken. Althans; de eerste twee afleveringen. Daarna komt er iedere week eentje bij. In Nederland is de reeks al een tijdje op Prime Video te zien. Met Fair Trade 2 – De Weg Terug pikken we het verhaal weer op waar seizoen 1 eindigde, met Ella-June Henrard en Peter Van den Begin in de hoofdrol als Robin De Rover en Patrick Paternoster. 

Fair Trade

In de serie Fair Trade volgen we politieagente Robin De Rover (Ella-June Henrard), die ooit met veel inzet en nobele idealen aan haar carrière begon, maar haar werk te dikwijls teniet zag gedaan door procedurefouten, handigheidjes van dure advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Nu moet ze samenwerken met gangsterbaas Patrick ‘de Pater’ Paternoster (Peter Van den Begin). Patrick is een old-school penoze baas. Hij combineert drugshandel, pooierschap en heling en leidt een kleine lokale misdaadorganisatie. Paternoster is geen doetje en hij deinst er niet voor terug om geweld te (laten) gebruiken, maar hij houdt zich aan gemaakte afspraken.

Fair Trade seizoen 2

Bij het begin van het nieuwe seizoen zien we hoe Robin bij de federale politie verbannen wordt naar de Cel Agressie. Ze zoekt weer contact met de Pater om de moordenaar van de corrupte commissaris Wally Wilson te vinden. Maar die heeft zijn eigen agenda. En dan duikt ook nog Bob ‘Martino’ Martens (Jeroen Perceval) terug op… Daarnaast is er in het tweede seizoen een schitterende hoofdrol weggelegd voor Peter Thyssen als politieagent Dimitri Kremer…

Fair Trade 2 cast

De cast van Fair Trade 2 telt met Ella-June Henrard, Peter Van den Begin, Jeroen Perceval en Peter Thyssen natuurlijk topnamen. Maar laten we niet vergeten dat we ook kunnen genieten van Manou Kersting, Ella Leyers, Kamal Kharmach, Daphne Wellens, Lynn Van Royen, Sven De Ridder, Axel Daeseleire, Hristo Shopov, Katrien Vandendries, Peter Van de Velde, Peter Paul Muller en de Oekraïense actrices Kseniya Mishina, Kateryna Olos en Polina Vasylina.

Cast Fair Trade seizoen 2

Vraag je je af waar je de acteurs en actrices uit de cast van Fair Trade seizoen 2 van kent? We zetten het voor je op een rijtje.

 • Ella June Henrard: zag je bijvoorbeeld recent in series als De Kraaken Mijn Slechtste Beste Vriendin. In Nederland speelde ze één van de hoofdrollen in Swanenburg. Ze is ook één van de slachtoffers van Bart De Pauw; ze doet haar verhaal in de indrukwekkende documentaire serie Het Proces Dat Niemand Wou. We gaan haar daarnaast zien in de nieuwe serie Exen.
 • Peter Van den Begin schittert op dit moment in de tv-serie 1985 (must see!). Hij is een zeer ervaren acteur, die je eerder bijvoorbeeld zag in Tabula Rasa en The Barefoot Emperor. Hij werkt momenteel aan het tweede seizoen van De Twaalf: De Assepoestermoord.
 • Jeroen Perceval is niet alleen acteur, maar ook regisseur. Hij heeft met Dealer echt een indrukwekkende film gemaakt. Als acteur ken je hem van D’ArdennenOver WaterRed Light, maar denk ook aan Billie vs Benjamin (waar een tweede seizoen van komt) en Een goed jaar. Daarnaast kun je op Prime Video naar H4ZRD kijken, waarin hij de hoofdrol speelt. Hij werk momenteel als acteur aan The Hunter.
 • Peter Thyssen zag je recent in De Zonen van Van As – De Cross en in de CEMI-film Rewind. Maar hij behoorde ook tot de cast van Zijn Daar Geen Beelden Van? Verder speelde hij de rol van Jay Peeters in Crimi Clowns. Maar wist je bijvoorbeeld dat je hem ook in Matroesjka’s, Team Spirit en Spring zag? Volgend jaar zien we hem ook veel in het theater. Zo behoort hij tot de cast van de musical Red Star Line en speelt in de zomer van 2023 in de voorstelling Aangespoeld met Sven De Ridder. Daarnaast zal hij te zien zijn in de nieuwe Streams-serie Alter Ego als Jean.
 • Manou Kersting ken je bijvoorbeeld van Matroesjka’s en Crimi Clowns. Recenter geleden zag je hem op tv in Undercover als Nick en in de telefilm Romaissa – De superheld uit Rotterdam. Hij werkt aan de verfilming van het boek Zomervacht.
 • Ella Leyers spot je op dit moment in de film Zillion en het tv-programma Over De Oceaan seizoen 2, maar je kent haar ook als presentatrice van De ideale wereld. Ze behoort – net als Ella-June Henrard – tot de cast van Mijn Slechtste Beste Vriendin.
 • Kamal Kharmach is iedere week op tv als presentator van 1 jaar gratis. Je kent hem verder van zijn eindejaarsconference Mag ik even? En vergeet ook de diverse programma’s niet, zoals Andermans ZakenMarble Mania en I Can See Your Voice.
 • Daphne Wellens is ook te zien in de Prime Video / Streams-serie F*** you very, very much. Wist je dat Daphne Wellens debuteerde in Spring. Ze was maar liefst 110 afleveringen te zien als Leen Avondts. Daarnaast zag je haar in De Rodenburgs en later in het Nederlandse Keizersvrouwen. Op dit moment werkt Daphne Wellens niet alleen aan het tweede seizoen van F*** you very, very much, maar ook aan Noise.
 • Lynn van Royen zag je recent bijvoorbeeld in Onder Vuur. Maar ze speelde ook in De Luizenmoeder, De TwaalfThe Team en niet te vergeten in het eerste seizoen van Beau Séjour. En dat is nog lang niet alles. Wist je dat ze daarnaast ook een erg leuk boek heeft geschreven: #kleingelukske. Waar ik daarnaast erg nieuwsgierig naar ben, zijn Zeevonk en de nieuwe serie Arcadia. Lynn Van Royen doet tevens mee aan het nieuwe programma De Expeditie – Groenland.
 • Sven De Ridder ken je bijvoorbeeld uit recente Vlaamse films als Red Sandra en De Gebroeders Schimm. De jonge kijkers kennen hem natuurlijk als Philippe uit #LikeMe. Maar je zag hem recent ook in Nachtwacht: de dag van de bloedmaan en eindelijk in De Bunker seizoen 2.
 • Axel Daeseleire heeft natuurlijk al tal van rollen op zijn naam van Flikken tot Vermist, maar denk ook aan Auch_ en De Kraak. Daarnaast is hij ook presentator. Op dit moment zie je hem iedere donderdag op tv in Eenmaal Andermaal seizoen 2.
 • Hristo Shopov is een ervaren acteur uit Bulgarije.
 • Katrien Vandendries zag je bijvoorbeeld in De Kraak en in Thuis als Carolien.
 • Peter Van De Velde is bij het jonge publiek bekend als Piet Piraat, maar je zag hem ook in Thuis als slechterik Jacques. Hij speelt ook een rol in de laatste Nachtwachtfilm. Net als verschillende andere acteurs uit de cast van Vergeet Barbara (waar hij mee in het theater stond) was hij ook te zien in Daens. Net als Peter Van den Begin en Peter Thyssen zal hij ook te zien zijn in de musical Red Star Line (blijf ons volgen en je leest er snel meer over).
 • Peter Paul Muller ken je bijvoorbeeld uit Morten. Maar hij speelt ook in Meisje van plezier, All Stars &Zonen, Piece of My Heart en Maud & Babs. Ik ben zelf erg benieuwd naar De Droom van de Jeugd. Op dit moment werkt Peter Paul Muller aan Only You, waarin hij de vader van Elisabeth speelt.
 • Kseniya Mishina heeft al de nodige rollen op haar naam staan. Zo zag je haar in The Silence.
 • Kateryna Olos debuteert in Fair Trade seizoen 2.
 • Polina Vasylina heeft de nodige ervaring als ik haar IMDB zo spot, dat zijn volgens mij Oekraïense producties.

Andere acteurs en actrices in cast Fair Trade

Dit zijn de belangrijkste acteurs en actrices uit de cast van Fair Trade. maar je gaat zeker nog meer bekende gezichten spotten. Zo zijn er rollen voor Vicky Florus, Brik Van Dyck, Joke De Bruyn, Anouck Luyten, Jenne Decleir, Gert Winckelman en Lana Mussche. En we spotten ook Cindy Dandois of te wel Battlecat.

Marc Punt

Het scenario, de productie en regie van Fair Trade 2 – De Weg Terug zijn van de hand van Marc Punt. Marc Punt ken je van de serie Matroesjka’s, maar ook van films als Frits & Freddy, Bowling Balls en Pippa. Of wat denk je van oudere films als She Good Fighter en Dief! De reeks is een productie van Independent Productions in samenwerking met Streamz, Telenet en Casa Kafka met de steun van Screen Flanders.

Fair Trade seizoen 2 kijken

Fair Trade seizoen 2 is op dit moment zowel in Nederland als België te kijken. Voor de Nederlandse kijkers staat de volledige reeks op Prime Video; Vlaamse kijkers kunnen vanaf vandaag de eerste twee aflevering zien en krijgen dan iedere woensdag een nieuwe aflevering te zien. We begrijpen dat Streamz hier voor kiest, maar snappen dat de Vlamingen die Fair Trade seizoen 2 willen kijken balen. Het is namelijk weer een ijzersterk seizoen dat je wil bingewatchen.

Fair Trade seizoen 2 afleveringen

Zit jij op Streamz te kijken en vraag je je af hoeveel afleveringen Fair Trade seizoen 2 telt? Dat zijn er zes. Erg jammer, want Fair Trade seizoen 1 telt in totaal acht afleveringen. We hadden dus gehoopt op datzelfde aantal. Dat betekent dat Fair Trade seizoen 2 vanaf woensdag 15 maart compleet op Streamz te kijken is.

Vlaamse series en films op Prime Video

En voor de Nederlandse liefhebbers van Vlaamse series en films: wist je dat je Prime Video dertig dagen gratis kijken kunt? Kun je meteen kennismaken met het op dit moment viral gaande Last One Laughing met Philippe Geubels en Jeroom (zowel in NL als BE te kijken), maar ook met dé Vlaamse film van dit moment: Zillion. Maar denk ook aan geweldige series als Geldwolven, De Kraak, De Studio’s, De Club en Glad IJs. En er komen ook nog meer titels aan. Klik hier voor een compleet overzicht van onze Prime Video tips.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 februari 2023 /