Loslopend wild seizoen 6 nu op Eén te kijken met deze cast

Loslopend wild seizoen 6 is vanavond – dinsdag 22 februari – om 21.30 uur te kijken op Eén. Ontdek in dit artikel alles over dit nieuwe seizoen én natuurlijk over de cast, die ontzettend veel bekende acteurs en actrices telt. Doe je meteen weer nieuwe kijkinspiratie op.

Loslopend wild seizoen 6

De witte wijntjes staan koud en de Vlaamse topcast staat paraat: Loslopend wild is terug met een gloednieuw seizoen. Want ook in 2022 blijft het in het dagelijks leven gigantisch mislopen, zelfs in de meest eenvoudige situaties. Het zesde seizoen zit vol nieuwe sketches die inspelen op de hectische tijden, zoals de ‘vergadermannen’ die alle opdrachten zoals afstemmen, opbouwen en zich bloot geven letterlijk nemen. Ook geliefde klassiekers als ‘wit wijntje’ keren terug dit seizoen.

Cast Loslopend wild seizoen 6

Loslopend wild heeft natuurlijk tal van vaste waarden, zoals Alejandra Theus, Ben Segers, Ini Massez, Lucas Van den Eynde, Inge Paulussen, Steve Geerts, Maarten Bosmans, Jeroen Van Dyck, Camilia Blereau, Katelijne Verbeke, Dirk Van Dijck en Jaak Van Assche. Maar daarnaast zie je in de cast van Loslopend wild seizoen 6 ook tal van nieuwe namen. Veel acteurs en actrices zagen we al in het vijfde seizoen van Loslopend Wild. Denk aan Joke Emmers, Jennifer Heylen, Rania Gaalul, Alix Konadu, George Adindu, David Dermez, Sofie Uwala Bulckes, Erhan Demirci, Eva Binon, Bünjamin Yuruk, Sachli Gomalizad, Vincent van Sande, Robbert Vervloet en Thomas Van Caneghem. En we zien ook de recent overleden Reinhilde Decleir.

Bekende acteurs

 • Alejandra Theus ken je natuurlijk als hoofdrolspeelster Anna uit Zie Mij Graag. Maar je zag haar ook in De Dag, Soof, Tom & Harry en niet te vergeten Flikken Maastricht. Ze was als verpleegster te zien in de mini-serie 22/3 Wij waren daar. Recent zag je haar in het ‘online’ theater in Revolutionary Road.
 • Ben Segers zagen we in Nederland vorige zomer nog in Grensoverschrijdend. Nu schittert hij al weken in Vlaamse bioscopen als Anthony in Dealer. Op VlaamsKijken hebben we al veel over Ben Segers geschreven; ik zie Ben Segers graag acteren. Momenteel werkt hij aan de film van De zonen van Van As.
 • Ini Massez was net als Alejandra Theus te zien in Zie Mij Graag. Daarnaast speelde ze Viv in Familie. Verder kun je haar kennen van Buck en Altijd Prijs. Recent zag je haar in de bioscoop in de film Red Sandra. Daarnaast zal ze ook te zien zijn in de nieuwe serie Diamonds (zo zag ik op haar Instagram).
 • Lucas Van den Eynde was alleen in 2021 al in verschillende producties te zien, zoals Lisa (Mark Albrechts), Phil Frisco in Glad IJsDeja Vu, Leef en Black-out. Een man met vele gezichten, die ik leerde kennen dankzij de serie Aspe. Maar ook één van zijn laatste series – GR5 – is absoluut het kijken waard.
 • Inge Paulussen heeft op mij ontzettend veel indruk gemaakt in Clan. Ze speelt één van de hoofdrollen in de Ketnet-serie Hoodie. Maar je kent haar ook van Een Goed Jaar (die nog steeds op de plank van VTM ligt) en De bende van Jan de Lichte. Op dit moment is ze iedere zondag te zien in de formidabele nieuwe Eén serie: Twee zomers. En op donderdagavond zie je haar dan weer in het humoristische Zijn Daar Geen Beelden Van?
 • Steve Geerts maakt indruk in Mijn Sechtste Beste Vriendin. Daarnaast zag je hem in de hoofdrol in films als Allemaal Familie en De Collega’s 2.0. Op dit moment is hij in de bioscoop te zien in de film Bittersweet Sixteen. Het is daarnaast wachten op Chantal waarin hij de rol van Bart Storms voor zijn rekening neemt.
 • Maarten Bosmans ken je bijvoorbeeld als Bruno uit Flikken Gent, maar hij speelde ook in Spoed en De Rodenburgs.
 • Jeroen Van Dyck is bij het jonge publiek natuurlijk bekend als de vader van Caro in #likeme. Recent speelde hij Tony Bertels in Familie. Maar je zag hem ook in De Vijfhoek en als hoofdrolspeler David in de gelijknamige telenovelle Hij debuteerde in Het eiland als Frederik Van Rooy.
 • Camilia Blereau heeft bakken ervaring. Ze zal te zien zijn in H4Z4RD, maar je zag haar ook als oma in Mijn vader is een saucisse. In Thuis was ze honderdvijftig afleveringen te zien als Helene Smeekens. Maar één van haar mooiste rollen blijft misschien wel die van Magda in Crème de la Crème. Ze speelt al jarenlang in tal van Vlaamse series en films. Op dit moment is ze iedere donderdag te zien in Zijn Daar Geen Beelden Van?
 • Katelijne Verbeke vond ik geweldig in het tweede seizoen van Beau Séjour. Maar je kunt haar ook kennen uit Het goddelijke monsterCordon (voor de Nederlandse volgers: op Videoland), 13 GebodenEigen Kweek en The Best of Dorien B. Op dit moment is ze te zien in F*** you very, very much.
 • Reinhilde Decleir is nu wereldwijd te zien op Netflix in Grond. Maar je zag haar bijvoorbeeld recent ook nog op tv in de herhaling van Chaussee d’Amour. Andere aanraders waarin actrice Reinhilde Decleir een (hoofd)rol speelt, zijn wat mij betreft: De RondeFrits & Franky en Marsman. Helaas is deze actrice deze maand overleden.
 • Dirk Van Dijck was Henri Maenhout inOnder vuur, maar hij behoort ook tot de cast van De zonen van Van As. Het Eiland en Eigen Kweek blijven natuurlijk ware klassiekers, waarin Dirk Van Dijck ook een hoofdrol heeft. Maar zijn gaafste rol vond ik toch die in 13 geboden. Streamz-kijkers zagen hem ook in De Kraak.
 • Jaak Van Assche ken je natuurlijk van De Kampioenen. Recent was hij niet alleen op tv in de Kampioenen-films, maar je zag hem ook in ‘oudjes’ als DiefAd Fundum en She Good Fighter. Je ziet hem dagelijks in Familie als Alfons Coppens. En momenteel werkt Jaak Van Assche aan de film van De zonen van Van As.

Nieuwe acteurs in Loslopend wild

 • Joke Emmers zag je recent op Streamz in Billie vs Benjamin. Ze speelde daarnaast een geweldige hoofdrol in Leef. Al blijven mijn favorieten toch haar rol van Wendy in Callboys en die van Ines in Beau Séjour (het eerste seizoen).
 • Jennifer Heylen is op dit moment op tv te zien als Kitty in Glad ijs en ze speelt onderzoeksrechter Salima Mitonga in Twee Zomers. Daarnaast zien we haar in nieuwe projecten, zoals Dealer, F*** you verry, verry much, H4Z4RD. Je zag Jennifer Heylen eerder in Bathroom StoriesInstafamous en in het tweede seizoen van Mijn Slechtste Beste Vriendin.
 • Rania Gaalul kun je kennen als Ines uit De Buurtpolitie, onder andere in de film De Grote Geldroof. Ze was verder te zien als Thalia in Deadline 25/5.
 • Alix Konadu is één van de nieuwe personages uit Familie, waarin ze Kato Vermeersch speelt. Alix Konadu was eerder te zien als Maaika in Binti.
 • George Adindu zag je recent als Tim in F*** you very, very much en hij had eveneens een rol in de mini-serie Shaq.
 • David Dermez had tal van bijrollen in bekende series, zoals Connie & Clyde 2, Amateurs, maar ook Clan en Quiz me Quick. Je kunt hem kennen als Frank Verrecas uit Los zand.
 • Sofie Uwala Bulckes was als Lore Peeters te zien in jongerenserie 4Ever (Ketnet).
 • Erhan Demirci was recent op tv te zien met zijn show Wa Make? De jongere kijkers zagen hem als Arun – de vader van Gamil en Noortje – in 4eVeR van Ketnet. In eerste instantie heeft hij altijd opgetreden met het comedycollectief Hakims of Comedy. Daarnaast heeft hij drie seizoenen lang het voorprogramma van Han solo bedankt gespeeld.
 • Eva Binon was mama Katrien in Zie Mij Graag, maar je zag haar ook als Alix in Spitsbroers en niet te vergeten als Saskia Van Deun in Patrouille Linkeroever. Verder zag je haar ook recent in 22/3 Wij Waren daar, Influencers en Black Out.
 • Bünyamin Yuruk kun je kennen als Dante De Smidt uit de jeugdserie Campus 12. Verder speelde hij Wolf in Buck.
 • Sachli Gomalizad zag je bijvoorbeeld in de lockdown-film Claude M. Maar je kunt haar ook kennen van De BunkerLayla M en Vlucht HS13. Deze week komt het tweede seizoen van De Bunker op Streamz.
 • Vincent van Sande ken je van Glad ijs, waarin hij de rol van ontvoerder Frankie speelt. Je zag ‘m eerder al op Streamz in de rol van Youri in Mijn Slechtste Beste Vriendin. Daarnaast kun je hem kennen uit Wij en de serie Gevoel voor Tumor. Hij werkt op dit moment ook aan de tv-serie Twee Zomers van Tom Lenaerts.
 • Robbert Vervloet zag je recent als reporter in Match, maar hij speelde ook mee in Deja-Vu en 22/3 Wij waren daar. Bij jonge kijkers is hij bekend als Buck in de gelijknamige Ketnet-serie. Daarnaast was hij ook te zien in Gevoel voor Tumor.
 • Thomas Van Caeneghem ken je als Lars uit telenovelle Lisa. Eerder was hij ook te zien in Campus 12 en Gevoel voor Tumor.

Makers

Loslopend wild is een concept van Charlotte Vanhecke, die ook de regie doet. Zij heeft ook het Vlaamse Grensoverschrijdend gemaakt, dat deze zomer in Nederland op tv werd gebracht.. Tweede regisseur is Jevon Lambrechts. Het scenario werd geschreven door Anke Brouwers, Nele Meirhaeghe, Els Vermuyten en Elisabeth Lucie Baeten. Productie Riet de Prins.

Loslopend wild kijken

Wil je Loslopend wild kijken, dan is dat dus mogelijk iedere dinsdagavond op Eén. Daarnaast zijn een aantal afleveringen van Loslopend wild ook terug te kijken via VRT NU. Hier ontdek je het vijfde seizoen en de kerstspecials: Loslopend kerstwild (die staand onder Seizoen 6). Via een VPN Verbinding (zoals hieronder staan) is het mogelijk om ook van buiten België te kijken.

Foto: VRT.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 februari 2022 /