Bad Trip met Jonas Van Geel en Ben Segers op tv

Bad Trip met onder andere Jonas Van Geel, Ben Segers, Gene Bervoets en Tom Audenaert is zaterdag 2 juli om 23.05 uur te zien op VTM (GO). Deze film uit 2017 is geregisseerd door Dries Vos. Jef Hoogmartens heeft het script geschreven.

Verhaal Bad Trip

Bad Trip vertelt het verhaal van vier sympathieke losers die door een speling van het lot binnen één week tijd een gigantische hoeveelheid (16 kilo!) cocaïne moeten verkopen. Daarmee moeten ze 800.000 euro ophalen om terug te betalen aan een bende drugsdealers.

Hoe ze dat gaan doen? Tja… Huisgenoten Tim (Jonas Van Geel), Kris (Tom Audenaert), Sebastiaan (Ben Segers) en René (Gene Bervoets) zijn allesbehalve de meest ervaren gangster. Sterker nog ze hebben geen kaas gegeven van het criminele milieu. Het wordt angstaanjagende, maar eveneens hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse, Turkse en Russische drugsmaffia plaatst.

Cast Bad Trip

De hoofdcast van Bad Trip wordt gevormd door Jonas Van Geel, Tom Audenaert, Ben Segers en Gene Bervoets. Zij krijgen gezelschap van Peter De Graef, die in de huid van Methuselah kruipt. Maaike Cafmeyer zien we als agente Lindsey. Ludo Hoogmartens speelt een deurwaarder. Liesa Naert kuipt in de huid van Sophie. Ryszard Turbiasz in Vlad en tot slot zien we Stefaan Degand als Boris.

Jonas Van Geel

Jonas Van Geel kennen we niet alleen als zanger; hij is ook acteur, musicalster, presentator en imitator. In 2010 brak hij door bij het grote publiek door zijn deelname aan Tegen de Sterren Op. Maar hij speelde ook in tal van bekende Vlaamse series en films. Heel het cv van Jonas Van Geel opsommen, is wat te veel van het goede, maar denk bijvoorbeeld aan series als De zonen van Van As, Amateurs, De Biker Boys, Patrouille LinkeroeverGina & Chantal en Niets te melden. En films als Niet SchietenBowling Balls en Los Flamencos. Daarnaast presenteerde hij bij VTM verschillende shows, zoals recent I Can See Your Voice en Veel TamTam. Maar je kent hem ook uit musicals als 40-45 en 14-18. Recent bracht hij zijn tweede album met Jelle Cleymans uit: We kunnen ons redden (review).

Tom Audenaert

Tom Audenaert is op VlaamsKijken door Tom Waes benoemd als ’talent om in het oog te houden’. De acteur heeft namelijk veel meer in zijn mars dan de rollen waar we hem in Vlaanderen van kennen. Zo schittert hij in de Franstalige series La Trêve en Unité 42 (die kun je vanuit Nederland beide op Netflix kijken). Voor mij springt zijn eerste hoofdrol daarbij nog steeds uit, namelijk die van de blinde Jozef uit Hasta La Vista (blijft een van mijn favoriete Vlaamse fims). Maar je kunt hem ook kennen als de directeur uit De Luizenmoeder, Influencers en recent Zijn Daar Geen Beelden Van?

Ben Segers

Over acteur Ben Segers hebben we op VlaamsKijken al het nodige geschreven. Ben Segers ken je als Dick Raymaeckers uit De zonen van Van As (waar nu een film van komt), als Peter uit #hetisingewikkeld en van de serie Auwch_ met Axel Daeseleire. Wat dacht je verder van films als Safety First en Café Derby? In Nederland was hij nog op tv in Grensoverschrijdend. Er zitten veel humoristische rollen bij, maar met Dealer (die nu ook op Streamz staat) heeft Ben Segers wat mij betreft echt bewezen dat hij alles kan spelen.

Gene Bervoets

Gene Bervoets speelde de hoofdrol in het tweede seizoen van Beau Séjour, maar je zag hem ook in de Lockdown-film Transfer van Jonas Govaerts. Maar je zag Gene Bervoets in nog veel meer Vlaamse en Nederlandse films en series, zoals recent in De Kraak. Daarnaast komen er weer de nodige gave producties aan van deze acteur, zoals Inside, H4Z4RD en Arcadia. Momenteel werkt hij aan Knokke Off.

Acteurs en actrices in Bad Trip

Als je VlaamsKijken volgt, dan weet je dat we over de meeste acteurs en actrices de afgelopen tijd wel hebben geschreven.

  • Stefaan Degand is niet alleen acteur; hij debuteerde ook als schrijver met het boek Dag liefje, met Mila gaat het goed en ik klungel lekker verder. Dit boek schreef hij na het overlijden van zijn vrouw (de moeder van dochtertje Mila) en hun ongeboren kindje. Recent vertelde hij ook in Een Echte Job over dit verlies. Eerder deed hij dit ook in Die Huis. Stefaan Degand zal eind dit jaar te zien zijn in De Familie Claus 3.
  • Liesa Naert is bij de jongere kijkers bekend uit Ketnet-serie De Hoppers. Ik maakte voor het eerst kennis met haar in Eigen Kweek (kennen jullie het bijbehorende bordspel bij die serie trouwens al – een aanrader in deze tijd). En ze maakte op mij veel indruk in de documentaire Het Proces Dat Niemand Wou.
  • Maaike Cafmeyer kruipt – net als in Eigen Kweek – in de huid van een agente. Deze keer is ze agente Lindsey. Inmiddels kent de hele wereld deze Vlaamse actrice, omdat ze natuurlijk ook de hoofdrol speelt in het indrukwekkende De Twaalf. En wist je dat er een Eigen Kweek spin off komt, rondom het personage van Maaike Cafmeyer. Lees hier alles over de tv-serie Chantal.
  • Peter De Graef en Ludo Hoogmartens waren beide dan weer te zien in De Bende van Jan de Lichte. Wist je dat Peter De Graef recent een boek heeft geschreven?

Trailer Bad Trip van Dries Vos & Jef Hoogmartens

Het verhaal van Bad Trip is geschreven voor Jef Hoogmartens. Zelf heb ik ook erg genoten van de series Amateurs en Patrouille Linkeroever die hij ook geschreven heeft. Deze Vlaamse series staan – net als vele anderen – op VTM GO.

Dries Vos heeft deze film geregisseerd. Wist je dat hij afgelopen jaar ook de regie heeft gedaan van vier van de afleveringen van Keizersvrouwen (die in België via Netflix te kijken is)? Ook bij De Dag was hij betrokken. Voor Patrouille Linkeroever werkte hij al samen met Jef Hoogmartens. Hij regisseerde eveneens twee series waar ik erg van heb genoten, namelijk Nieuw Texas en De Biker Boys. In die laatste zag je Ben Segers en Jonas Van Geel ook al samen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 mei 2020 /