Bad Trip met Jonas Van Geel en Ben Segers op tv

Bad Trip met onder andere Jonas Van Geel, Ben Segers, Gene Bervoets en Tom Audenaert is zaterdag 17 juli om 22.20 uur uur te zien op VTM (GO). Deze film uit 2017 is geregisseerd door Dries Vos. Jef Hoogmartens heeft het script geschreven.

Verhaal Bad Trip

Bad Trip vertelt het verhaal van vier sympathieke losers die door een speling van het lot binnen één week tijd een gigantische hoeveelheid (16 kilo!) cocaïne moeten verkopen. Daarmee moeten ze 800.000 euro ophalen om terug te betalen aan een bende drugsdealers.

Hoe ze dat gaan doen? Tja… Huisgenoten Tim (Jonas Van Geel), Kris (Tom Audenaert), Sebastiaan (Ben Segers) en René (Gene Bervoets) zijn allesbehalve de meest ervaren gangster. Sterker nog ze hebben geen kaas gegeven van het criminele milieu. Het wordt angstaanjagende, maar eveneens hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse, Turkse en Russische drugsmaffia plaatst.

Cast Bad Trip

De hoofdcast van Bad Trip wordt gevormd door Jonas Van Geel, Tom Audenaert, Ben Segers en Gene Bervoets. Zij krijgen gezelschap van Peter De Graef, die in de huid van Methuselah kruipt. Maaike Cafmeyer zien we als agente Lindsey. Ludo Hoogmartens speelt een deurwaarder. Liesa Naert kuipt in de huid van Sophie. Ryszard Turbiasz in Vlad en tot slot zien we Stefaan Degand als Boris.

Als je VlaamsKijken volgt, dan weet je dat we over de meeste acteurs en actrices de afgelopen tijd wel hebben geschreven.

Trailer Bad Trip van Dries Vos & Jef Hoogmartens

Het verhaal van Bad Trip is geschreven voor Jef Hoogmartens. Zelf heb ik ook erg genoten van de series Amateurs en Patrouille Linkeroever die hij ook geschreven heeft. Deze Vlaamse series staan – net als vele anderen – op VTM GO.

Dries Vos heeft deze film geregisseerd. Wist je dat hij afgelopen jaar ook de regie heeft gedaan van vier van de afleveringen van Keizersvrouwen (die in België via Netflix te kijken is)? Ook bij De Dag was hij betrokken. Voor Patrouille Linkeroever werkte hij al samen met Jef Hoogmartens. Hij regisseerde eveneens twee series waar ik erg van heb genoten, namelijk Nieuw Texas en De Biker Boys. In die laatste zag je Ben Segers en Jonas Van Geel ook al samen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

29 mei 2020 /