Eindejaarsspecial Wat Als?

Eindejaarsspecial van Wat Als? Productiehuis Shelter zoomt met deze special in op de feestelijke periode tussen Sinterklaas en Drie Koningen. 28 december 2020 om 21.50 uur bij VTM.

Sketches Eindejaarsspecial Wat Als?

Het resultaat? Weer een reeks absurde sketches die een antwoord bieden op vragen als… Wat als Jezus een lastige puber was? Wat als Kerstfeesten een ziekte waren? Wat als Sinterklaas niet zo goed tegen de drank kon? Wat als de Paus te modern was? Wat als stielmannen een feestdag hadden? Wat als ridders een goede sfeer op het werk belangrijk vonden? Of Wat als Batman nog bij zijn moeder woonde? Kortom: dat wordt als vanouds genieten van Wat Als?

Cast Wat Als?

Voor deze Wat Als? –  eindejaarsspecial kan VTM weer rekenen op de vertrouwde cast: Bruno Vanden Broecke, Koen De Graeve, Ruth Beeckmans, Ben Segers, Barbara Sarafian, Jeroen Perceval, Janne Desmet, Charlotte Vandermeersch, Nico Sturm, Charlotte Timmers, Robrecht Vanden Thoren, Günther Lesage, Bert Haelvoet en Peter Van den Eede.

Wie mijn blog VlaamsKijken de afgelopen tijd heeft gevolgd, weet dat dit niet de minste namen zijn. Als je op hun naam klikt, zie je waar ze mee bezig zijn of druk mee waren.

Eindejaarsspecial Wat Als? cast
Wat als special Barbara Sarafian en Bruno van den Broecke
Robrecht van den Thoren in Wat als special
Wat als Sinterklaas niet tegen de drank kan
Jeroen perceval en Bruno van den Broecke Wat Als eindejaarsspecial

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

1 januari 2020 /