Torpedo kijken op tv bij VTM; ontdek alles over Torpedo cast

Heb jij de Vlaamse film Torpedo al gezien? Deze film gaat over een Vlaamse bende rebellen die een geheime opdracht krijgen. De Torpedo cast wordt gevormd door Koen De Bouw, Joren Seldeslachts, Sven De Ridder, Stefan Perceval, Bert Haelvoet, Gilles De Schryver, Robrecht Vanden Thoren, Vic de Wachter, Steve Geerts en Ella-June Henrard. Torpedo wordt vanavond – zaterdag 4 juni 2022 – om 20.35 uur uitgezonden op VTM.

Verhaal Torpedo

Torpedo speelt zich af in 1943. Een bende Vlaamse rebellen krijgt een geheime opdracht. Ze moeten met een gekaapte Duitse onderzeeër van Congo naar de Verenigde Staten varen met aan boord een cargo waarmee de geallieerden de oorlog wel eens zouden kunnen winnen. Torpedo is een film uit 2019: regie Sven Huybrechts, die het scenario schreef samen met Johan Hormeans.

Cast Torpedo

De Torpedo cast is fantastisch met hoofdrollen voor Koen De Bouw, Joren Seldeslachts, Sven De Ridder, Stefan Perceval, Bert Haelvoet, Gilles De Schryver, Robrecht Vanden Thoren, Vic de Wachter, Steve Geerts en niet te vergeten Ella-June Henrard. Stuk voor stuk acteurs en een actrice waar je al jaren niet omheen kunt. Over de leden uit de cast van Torpedo heb ik dan ook al ontzettend veel geschreven. Als je op hun naam klikt, ontdek je die artikelen. Daarnaast deel ik mijn nieuwtjes en kijktips hieronder.

Mocht je Torpedo dan niets vinden, dan zit er misschien nog wel wat anders tussen mijn tips. Niet? Dan kun je via Guidinc streamingtips ontdekken.

Ella-June Henrard

Ella-June Henrard is op dit moment in de bioscoop te zien als Monica in Costa. Daarnaast werkt ze aan Fair Trade seizoen 2 én aan het Mijn Slechtste Beste Vriendin seizoen 3. Met Joren Seldeslachts zag je haar ook in de Nederlandse serie Swanenburg. Daarnaast konden we van haar genieten in De Kraak, de reeks die je kunt kijken op Prime Video en Streamz.

Koen De Bouw

Heeft Koen De Bouw nog een introductie nodig? Hij is de bekendste Vlaamse acteur van dit moment, die tal van (inter)nationale films en series op zijn cv heeft staan. Op Netflix (NL) kun je hem bijvoorbeeld op dit moment zien in Twee Zomers en Zeppos – Het Mercatorspoor. Zelf heb ik ook erg genoten van Glad ijs en Red Light. Mijn favorieten met Koen De Bouw blijven Grenslanders, de Vincke en Verstuyft trilogie, maar ook Bastaard is een bijzondere film.

Joren Seldeslachts

Wat tips betreft, kon je de naam van Joren Seldeslachts al hierboven bij zijn collega’s lezen. De afgelopen tijd heb je hem veel op tv kunnen zien. Ongeacht welke rol hij speelde; in Red Light, Fair Trade, De Kraak, Swanenburg, Mijn Slechtste Beste Vriendin – ik heb er van genoten. In Nederland zag je hem ook in Paradise Drifters. Maar zijn fijnste rollen blijven toch die in Spitsbroers en wat dacht je van het eerste seizoen Beau Séjour? Het is nu wachten op het nieuwe Geldwolven en The Last Front.

Sven De Ridder

De jonge kijkers kijken Sven De Ridder natuurlijk als Philippe uit #LikeMe. Maar wat heeft deze acteur inmiddels al tal van rollen op zijn naam staan. Vorig jaar zag je hem bijvoorbeeld in de bioscoop met Red Sandra, Nachtwacht: de dag van de bloedmaan en Bittersweet Sixteen. Maar we konden ook eindelijk kijken naar De Bunker seizoen 2. Verder genoot ik van Sven De Ridder in series als Fair Trade, Deja Vu en Ik U Ook.

Stefan Perceval

Waar je Stefan Perceval van kent? Wat dacht je van Patser, Fenix en Morten? Hij had tevens een bijrol in Undercover, maar mijn favoriet blijft zijn rol in Creme de la Creme. Hij werkt momenteel aan FOMO.

Bert Haelvoet

Bert Haelvoet zag je recent in het tweede seizoen van #hetisingewikkeld. Maar je kunt hem ook kennen uit series als Spitsbroers en De Dag (voor de Nederlandse lezers: die staan beide op Videoland). Zelf ben ik daarnaast nieuwsgierig naar Superette Anna, die heb ik op Streamz gespot en wil ik nog kijken.

Gilles De Schryver

Gilles De Schryver is tegenwoordig vooral achter de schermen actief. Toch konden we recent nog van hem genieten in Hidden Assets. Je zag hem nog kort voorbij komen in Albatros. Maar mijn favorieten met Gilles De Schryver blijven Tom & Harry, Hasta la Vista en Code 37. Momenteel werkt hij aan Roomies.

Robrecht Vanden Thoren

De fans van Undercover leerden Robrecht Vanden Thoren kennen in het tweede seizoen van Undercover. Hij speelde hierin T-Bone. Maar ik vind ‘m bijvoorbeeld ook iedere keer ijzersterk in Wat Als? Maar de producties waarin hij samen met Gilles De Schryver in de hoofdrol te zien is, staan bij mij echt bovenaan. Als je Tom & Harry nog niet gezien hebt, moet je dat absoluut doen. Dat is zo’n bijzonder verhaal. Momenteel is het wachten op Chantal, waarin hij de rol van Christophe Bulcke voor zijn rekening neemt.

Vic de Wachter

Recent zag je Vic de Wachter nog op tv in de herhalingen van Vossenstreken, waarin we hem zien als de nonchalante womanizer Ludo Mannaert. Maar je kent hem natuurlijk ook uit de serie Windkracht 10. Daarnaast speelde hij één van de hoofdrollen in het indrukwekkende Gevoel voor Tumor. En ik heb enorm van hem genoten in het eerste seizoen van Salamander.

Steve Geerts

Ze zijn hierboven beide al genoemd, maar ook Steve Geerts zag je recent in Deja Vu en Mijn Slechtste Beste Vriendin (beide op Streamz te zien en later op Play4). Maar als ik drie kijktips met Steve Geerts mag geven dan zijn dat wat mij betreft: Cordon, Altijd Prijs en niet te vergeten Clan. Net als Robrecht Vanden Thoren behoort ook Steve Geerts tot de Chantal cast.

Torpedo kijken (op tv)

Wil jij de Vlaamse film Torpedo kijken met onder andere Koen De Bouw en Ella June Henrard? Dat kan nu dus via VTM en waarschijnlijk aansluitend op VTM GO. Torpedo is ook te kijken via Streamz. Dat is op dit moment de enige streamingdienst waar hij op staat. Natuurlijk kun je Torpedo ook op dvd aanschaffen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 juni 2021 /