#hetisingewikkeld seizoen 2: 6 oktober bij VIER

#hetisingewikkeld seizoen 2 kijken? Dat kan vanaf 6 oktober 2020 op VIER! Ik heb dit seizoen al via Streamz gekeken en kan alleen maar zeggen: dit is genieten! Het wordt namelijk weer heel ingewikkeld met 2 gescheiden ouders, 1 huis, een lief en een Tinderdate. Met onder andere  An Miller, Filip Peeters, Ben Segers, Lize Feryn, Charlotte Vandermeersch en – de helaas overleden – Johny Voners.

#hetisingewikkeld seizoen 2

Lien (An Miller) en Peter (Ben Segers) leven nog steeds gescheiden in hetzelfde huis. Om de week de ene in de kelder, de andere in het huis met de kinderen. Wanneer Charlotte (Charlotte Vandermeersch), de nieuwe vriendin van Peter, steeds meer komt inwonen, is Lien dagelijks getuige van hoe Peter met Charlotte een tweede adem vindt. Lien voelt zich als enige single het buitenbeentje. Haar beste vriendin Valerie (Lize Feryn) wil Lien dan ook zo snel mogelijk op Tinder…

Wanneer ook de zus van Lien (gespeeld door Kristine Van Pellicom) met haar pasgeboren baby intrekt, staat het huis helemaal op stelten. Maar doet de baby oude herinneringen opleven en het ijs tussen Lien en Peter smelten? Eén ding is zeker: het wordt heel ingewikkeld.

Cast #hetisingewikkeld

De cast van het tweede seizoen #hetisingewikkeld bestaat uit Ben Segers, An Miller, Charlotte Vandermeersch, Lize Feryn, Bert Haelvoet, Geert, Hunaerts, Leonce Peeters, Floor Van Boven, Kristine Van Pellicom, Els Olaerts, Jos Verbist en Johny Voners.

Alles over de cast van #hetisingewikkeld seizoen 2 lees je hier.

#hetisingewikkeld – Vanaf 6 oktober elke dinsdag om 20u35 bij VIER.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

25 september 2020 /