Naomi Janssens en Andres Doise van GameKeepers nemen clip op

Naomi Janssens en Andres Doise, die je kent als Sari en Mats uit GameKeepers, hebben een clip opgenomen. Het is de eerste single, die bij de nieuwe tv-serie van Ketnet en Studio 100 hoort.

In de Studio100 webshop ontdek je al allerlei leuke GameKeepers-items.

GameKeepers

Het gelijknamige nummer GameKeepers, dat een even mysterieuze vibe als de nieuwe serie heeft, wordt gezongen door Naomi Janssens en Andres Doise, die respectievelijk de rol van Sari en Mats spelen. Hier ontdek je meer over de serie GameKeepers, die sinds dit najaar te kijken is bij Ketnet.

Naomi Janssens en Andres Doise

Het is voor Naomi Janssens en Andres Doise niet de eerste keer dat ze zingen voor publiek. Naomi Janssens – die ook dagelijks te zien is als Pilar in telenovelle Lisa – speelde en zong eerder al mee in Campus 12. Andres Noise deed ervaring op in onder meer de musical 14-18.

Optreden GameKeepers

De fans kunnen GameKeepers voor het eerst zien optreden tijdens de Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis in Antwerpen op 4 en 5 december 2021. En dat zal vast niet het enige optreden blijven. Want als deze reeks net zo’n succes is als andere Studio100 en Ketnet-producties, dan kunnen we nog van veel meer nummers gaan genieten. Wie weet komt er dan nog een GameKeepers single en clip of zelfs een hele cd? Er zijn in in ieder geval al verschillende producten van deze serie te vinden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 oktober 2021 /