Lisa bijna terug op tv | Na winterstop Lisa seizoen 3 kijken bij VTM

Telenovelle Lisa is bijna terug op tv na de winterstop! Vanaf maandag 21 februari kun je op VTM kijken naar Lisa seizoen 3. Ontdek meer over hoe we verder gaan na de kus…

Lisa terug op tv!

Lisa is 21 februari weer terug op tv! De uitzendingen van De Buurtpolitie VIPS zitten er dan weer op, zodat we om 18.20 uur als vanouds kunnen genieten van de avonturen van Lisa, Jonas, Katja en alle anderen. VTM deed nog even mysterieus over de datum waarop telenovelle Lisa zou terugkeren na de winterstop, maar nu is het echt – zwart op wit – bevestigd door de zender.

Terug op 21 februari

Al moest ik dat nog eventjes geheim houden… Maar we knallen er vanaf 21 februari echt weer in met nieuwe afleveringen. Sterker nog: ik heb al verschillende foto’s gezien uit de eerste afleveringen van het derde seizoen. En dat belooft! Die foto’s ga ik de aankomende tijd in de aanloop naar de seizoensstart op 21 februari natuurlijk delen in de Facebook-groep Telenovelle Lisa.

Seizoensfinale Lisa

Maar even terug naar de seizoensfinale, die we op vrijdag 7 januari j.l. konden kijken. Waar het er eventjes niet goed uit zag, omdat Lisa werd aangereden, daar eindigde het toch allemaal goed met de eerste kus tussen Lisa en Jonas. En dat op een wel heel bijzondere plek, namelijk de begraafplaats. Toch is er in aanloop naar het nieuwe seizoen ook nog een groot mysterie: Gert is nog steeds vermist. Een wandelaar vond zijn ring terug in een plas bloed.

Lisa seizoen 3

Lisa seizoen 3 staat volgens VTM garant voor nóg meer spanning, een resem dramatische gebeurtenissen én een nieuw gezicht dat voor heel wat beroer zal zorgen. Gooit deze ‘geest uit het verleden’ roet in het liefdesgeluk van Jonas en Lisa? Olivia (gespeeld door Anushka Melkonian) is volgens mij de ex van Jonas. Daarnaast krijgen we in het derde seizoen van Lisa hopelijk meer duidelijkheid rond de verdwijning van Gert (Bert Verbeke). Zien we hem nooit meer terug, nu de politie zijn ring in een plas bloed heeft teruggevonden? Of zal Gert terug opduiken in dit nieuwe seizoen om met zijn malicieuze kantje voor de nodige portie drama te zorgen? Dorine (Hilde Heijnen) en Jonas (Oscar Willems) krijgen in de eerste aflevering in ieder geval schokkend nieuws over Gert te verwerken.

Vilvoorde

Het derde seizoen van Lisa wordt eveneens opgenomen in Vilvoorde. Hier vinden de buitenopnames van de serie plaats. Hans Bonte, burgemeester van Stad Vilvoorde: “Ook voor dit seizoen blijft Vilvoorde de thuisstad van Lisa. We zijn benieuwd hoe het verhaal verder loopt en kijken ernaar uit om via de serie nog meer leuke plekjes in Vilvoorde te delen met Lisa’s fans.”

Anna und die Liebe

We zien in Lisa seizoen 3 hoe het verder gaat. VTM noemt dit het derde seizoen. Zij zagen de afleveringen voor de zomerstop als seizoen 1 en die na de zomerstop als seizoen 2. Als je kijkt naar de Duitse serie waarop telenovelle Lisa op is gebaseerd, namelijk Anna und die Liebe, dan zou na de winterstop gewoon het tweede seizoen starten. Maar de vraag is in hoeverre de makers de verhaallijn van Anna und die Liebe blijven volgen. Hakken ze bijvoorbeeld iedere keer de telenovelle doormidden. En bestaat één afgerond verhaal dus uit twee seizoenen. Of slaan ze een heel andere weg in. Dat laatste lijkt ons niet, aangezien Jasmijn van Hoof de cast van telenovelle Lisa heeft versterkt als Mia. En laat het vervolg van Anna und die Liebe nu het verhaal van Mia vertellen… Ik ben benieuwd en kijk uit naar het derde seizoen.

Boeken

Nu het nog maar heel even wachten is op de nieuwe afleveringen, kun je in de tussentijd natuurlijk wel de Lisa-boeken lezen. De eerste vier zijn verschenen, zoals je in het artikel kunt lezen. En er zijn twee nieuwe verhalen op komst. Alleen weten we nog niet wanneer die in de winkel liggen. Natuurlijk melden we het meteen als het zover is. Dat doen we bijvoorbeeld via de Facebook-groep Telenovelle Lisa, in onze nieuwsbrief en op onze Instagram.

9 februari 2022 /