Alles over de cast van Terug naar morgen | kijk de film op tv

Heb jij de Vlaamse film Terug Naar Morgen (2015) van Lukas Bossuyt al gezien? Hij komt zaterdag 21 augustus op tv bij Eén om 20.20 uur. Ontdek alles over het verhaal en de cast van Terug Naar Morgen met Koen De Graeve, Matteo Simoni, Karina Smulders, Robrecht Vanden Thoren, Bart Hollanders, Charlotte Anne Bongaerts, Polleke Van der Sman en Robbe Nevens.

Terug Naar Morgen

De befaamde wetenschapper Viktor is al zijn hele leven gelukkig met Lena, ondanks een tragisch ongeval tijdens hun jeugd. Op een dag doet hij samen met zijn enthousiaste assistent Titus een baanbrekende ontdekking: ze kunnen e-mails naar het verleden sturen. Viktors’ drang om zijn en Lena’s verleden te veranderen, wordt te groot en hij drukt op ‘send’. Maar het verleden, hoe klein de ingreep ook, verander je niet zonder risico’s. Een verrassend -niet zo toevallig- liefdesverhaal, over je geluk in eigen handen nemen, over het lot, het toeval en… het te snel op ‘send’ drukken.

Lukas Bossuyt

Terug Naar Morgen is de eerste langspeelfilm van Lukas Bossuyt. Al heeft hij daarvoor al een hele weg afgelegd. Met een diploma Burgerlijk Ingenieur op zak ging hij studeren aan de London Film School, waar hij drie jaar later afstudeerde. Hij maakte al naam als regisseur voor verschillende reclamespots en als scenarist voor Vlaamse televisieseries zoals Aspe en De Rodenburgs. Ook schreef en regisseerde hij twee kortfilms, Strawberry Flavour en Elisabeth, die naast zijn commercials ook bekroond werden.

Cast Terug Naar Morgen

De cast van Terug Naar Morgen wordt gevormd door Koen De Graeve, Matteo Simoni, Karina Smulders, Robrecht Vanden Thoren, Bart Hollanders, Charlotte Anne Bongaerts, Polleke Van der Sman en Robbe Nevens. Maak hieronder kennis met de personage en ontdek wat de acteurs en actrices uit Terug Naar Morgen anno 2021 doen.

Koen De Graeve

Koen De Graeve neemt de rol van Viktor (33) voor zijn rekening. Viktor is een professor aan de universiteit
die wereldwijd geroemd wordt om zijn nieuwe theorieën in de kwantummechanica. Samen met zijn
assistent Titus ontdekt hij een manier om e-mails terug te sturen in de tijd. Hij is al jaren samen met
zijn geliefde Lena.

Mijn favoriete serie met Koen De Graeve blijft Studio Tarara, maar het afgelopen jaar genoot ik ook van hem in Deja Vu. Daarnaast is het wachten op de nieuwe serie De Kraak. In Duitsland is-ie al te zien, maar helaas laat VTM op zich wachten. Over deze acteur hebben we al veel geschreven, meer lezen open dan het Koen De Graeve-overzicht.

Matteo Simoni

Matteo Simoni kruipt in de huid van Tom (23). Hij is een student bio-ingenieur en groene idealist die met kleine en grotere acties een mentaliteitswijziging wil teweegbrengen. Hij is opgegroeid in een links intellectueel milieu en is bijzonder ondernemend.

De afgelopen jaren heeft Matteo Simoni al heel wat projecten op zijn naam staan. Kijk maar eens in het Matteo Simoni-overzicht. Zo zag je hem recent nog in The Racer. En ben ik erg benieuwd naar de nieuwe film Rookie. Voor de film Zillion heeft hij een ware gedaante verwisseling ondergaan. Daar delen we later foto’s van via onze Instagram en Facebook-groep.

Karina Smulders

Karina Smulders speelt Lena (35). Zij is een sterke, innemende vrouw met een warme lach. Ondanks haar fysieke handicap blijft Lena een eeuwige optimist. Al jaren is ze twee handen op één buik met Viktor. Ze is een voorvechter voor de zaak van mindervaliden en schreef net een boek over haar wereldreis samen met haar geliefde.

Deze Nederlandse actrice kun je kennen van bijvoorbeeld Keizersvrouwen, Familie Kruys en tal van andere Nederlandse series en films.

Robrecht Vanden Thoren

Titus (28)- een rol voor Robrecht Vanden Thoren is een doctoraatsstudent op het departement van Viktor. Samen met Viktor vindt hij een manier uit om e-mails naar het verleden terug te sturen. Hij is heel intelligent, ambitieus en valt ook nog eens in de smaak bij de vrouwen.

Nog zo’n acteur waar we al vaak over hebben geschreven is Robrecht Vanden Thoren (overzicht). Afgelopen jaar zag je hem bijvoorbeeld in het tweede seizoen van Undercover en in Niets Te Melden.

Charlotte-Anne Bongaerts

Charlotte-Anne Bongaerts speelt de rol van de 22-jarige studente sociologie Griet. Ze weet heel goed
wat ze wil en is niet op haar mondje gevallen. Haar ouders hebben het niet breed en ze moet dus
bijklussen om haar studies te kunnen betalen. Griet is een knappe verschijning, maar het is vooral haar gevoel voor humor waar de mannen voor vallen. Met Tom is het dan ook meteen liefde op het eerste gezicht.

Charlotte-Anne Bongaerts speelt in één van mijn favoriete series van dit moment: Mijn Slechtste Beste Vriendin. Daarnaast zag je haar bijvoorbeeld in Image en Fair Trade. Wist je dat ze een rol had in de Nederlandse serie Morten?

Bart Hollanders

Bart Hollanders kruipt in de huid van Dimi. Hij is een goede vriend van Tom en woont in een studio om de hoek van Tom’s kot. Dimi is de eeuwige rebel die in Leuven blijft plakken. Een student met droge humor, die steeds stijlvol de deur uit gaat.

Ook Bart Hollanders (overzicht) zien we terug in de cast van Terug naar Morgen. Deze acteur weet mij altijd te verrassen. Kijk dit najaar (als je dat nog niet gedaan hebt via Streamz of Netflix) maar eens naar De bende van Jan de Lichte op VTM. Matteo Simoni speelt in deze serie de hoofdrol, maar Bart Hollanders zet ook een mooie Stanislas neer. Verder ben ik erg benieuwd naar Dealer (de film van Jeroen Perceval) die dit najaar verschijnt. Op de eerste foto’s die ik heb gezien, herkende ik hem bijna niet.

Terug Naar Morgen kijken

Je kunt Terug Naar Morgen zaterdag 21 augustus kijken op tv. Hij wordt om 20.20 uur uitgezonden op Eén. De film is daarnaast ook te zie op Streamz.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 augustus 2021 /