Loslopend kerstwild: kerstspecial van Loslopend wild met deze cast

De cast van Loslopend wild heeft twee feestspecials opgenomen; op woensdag 21 december om 21.50 uur kun je op Eén kijken naar het tweede deel van Loslopend kerstwild. Naast heel wat sfeer en gezelligheid kan de feestperiode tenslotte ook voor heel wat wrevel zorgen. Inspiratie dus genoeg!

Dit bericht schreef ik op 25/12/2021; het is 20 december 2022 bijgewerkt.

Loslopend kerstwild

Loslopend kerstwild lacht met de last en de gezelligheid van de feestdagen. De onvermijdelijke feestkilo’s, de verplichte nieuwjaarsdrink op het werk, het cadeau dat niet op het lijstje stond, het minutieus samenstellen van het menu dat zal mislukken … én toch niets willen missen van het feestje. ‘Loslopend kerstwild’, vol inzichten én flauwekul, gaat over de herkenbare tragedie en hilariteit van de feestdagen.

Cast Loslopend kerstwild

Lach mee met Alejandra Theus, Ben Segers, Ini Massez, Lucas Van den Eynde, Joke Emmers, Jennifer Heylen, Erhan Demirci, Inge Paulussen, Steve Geerts, Maarten Bosmans, Jeroen Van Dyck, Camilia Blereau, Reinhilde Decleir, Jaak Van Assche, Rania Gaalul, Alix Konadu, George Adindu, Sofie Uwala Bulckes, Eva Binon, Bünjamin Yuruk, Sachli Gomalizad, Katelijne Verbeke, Els Olaerts, Vincent van Sande, Robbert Vervloet en Thomas Van Caneghem met de last en de gezelligheid van de feestperiode.

Acteurs en actrices uit Loslopend Wild

Ben je benieuwd naar waar je de acteurs en actrices uit Loslopend Kerstwild van kent? We zetten het voor je op een rijtje. Op Vlaamskijken hebben we namelijk over tal van hen (recent) nog geschreven.

 • Alejandra Theus ken je natuurlijk als hoofdrolspeelster Anna uit Zie Mij Graag. Maar je zag haar ook in De Dag, Soof, Tom & Harry en niet te vergeten Flikken Maastricht. Verder speelde ze Revolutionary Road (Theater Rotterdam) bij ITALive en op Streamz zie je haar in Couples Therapy.
 • Ben Segers zag je in Nederland in Grensoverschrijdend. Hij schitterde in de film Dealer en is op dit moment in de bioscoop te zien in de nieuwe film De Zonen van Van As – De Cross. Op VlaamsKijken hebben we al veel over Ben Segers geschreven; ik zie hem graag acteren.
 • Ini Massez was net als Alejandra Theus te zien in Zie Mij Graag. Daarnaast speelde ze Viv in Familie. Verder kun je haar kennen van BuckAltijd Prijs en uit de indrukwekkende film Red Sandra. Ik ben daarnaast erg benieuwd naar Diamonds en Knokke Off, waarin Ini Massez ook beide te zien zal zijn.
 • Lucas Van den Eynde zien we op dit moment veel in het theater. Zo gaan we hem volgend jaar zien als Scrooge. Verder zag je hem vorig jaar in al van series,zoals Lisa (Mark Albrechts), Phil Frisco in Glad IJsDeja Vu, Leef en Black-out. Een man met vele gezichten, die ik leerde kennen dankzij de serie Aspe. Maar ook één van zijn laatste series – GR5 – is absoluut het kijken waard.
 • Joke Emmers zag je recent in Billie vs Benjamin en in De Gebroeders Schimm. Ze speelde daarnaast een geweldige hoofdrol in Leef. Al blijven mijn favorieten toch haar rol van Wendy in Callboys en die van Ines in Beau Séjour (het eerste seizoen).
 • Jennifer Heylen was het afgelopen jaar niet van je scherm te slaan. We zagen haar in eerder genoemde series en films als Glad ijs en Dealer. Of wat dacht je van H4Z4RD, Twee Zomers en Mijn Slechtste Beste Vriendin. Vorig jaar zag je haar in de kerstspecial van Bake Off Vlaanderen.
 • Erhan Demirci ken je van zijn show Wa Make? De jongere kijkers zagen hem als Arun – de vader van Gamil en Noortje – in 4eVeR van Ketnet. In eerste instantie heeft hij altijd opgetreden met het comedycollectief Hakims of Comedy. Daarnaast heeft hij drie seizoenen lang het voorprogramma van Han solo bedankt gespeeld.
 • Inge Paulussen heeft op mij ontzettend veel indruk gemaakt in Clan en De bende van Jan de Lichte. Ze speelt één van de hoofdrollen in de Ketnet-serie Hoodie. Recent zag je haar onder andere in Een Goed Jaar en – net als Jennifer Heylen – in Twee Zomers. maar ik ben vooral benieuwd naar Seizoen 2 De twaalf: De Assepoestermoord.
 • Steve Geerts maakt indruk in Mijn Sechtste Beste Vriendin. Daarnaast zag je hem in de hoofdrol in films als Allemaal Familie en De Collega’s 2.0.
 • Maarten Bosmans ken je bijvoorbeeld als Bruno uit Flikken Gent, maar hij speelde ook in Spoed en De Rodenburgs.
 • Jeroen Van Dyck is bij het jonge publiek natuurlijk bekend als de vader van Caro in #likeme. Recent speelde hij Tony Bertels in Familie. Maar je zag hem ook in De Vijfhoek en als hoofdrolspeler David in de gelijknamige telenovelle Hij debuteerde in Het eiland als Frederik Van Rooy.
 • Camilia Blereau zag je – net als Jennifer Heylen – in H4Z4RD. Ze speelt al jarenlang in tal van Vlaamse series en films.
 • Reinhilde Decleir is dit jaar helaas op 73-jarige leeftijd overleden. Ik schreef dit uitgebreide artikel over Reinhilde Decleir na haar overlijden.
 • Jaak Van Assche is op dit moment in de bioscoop te zien inDe Zonen van Van As – De Cross. Je kunt hem ook kennen van de Kampioenen en ‘oude’ films als DiefAd Fundum en She Good Fighter.
 • Rania Gaalul kun je kennen als Ines uit De Buurtpolitie, onder andere in de film De Grote Geldroof. Ze was verder te zien als Thalia in Deadline 25/5. Recent zag je haar in Hacked als Zareen.
 • Alix Konadu kun je kennen als Maaika uit Binti. We zagen haar ook in de cast van Familie als Kato Vermeersch.
 • George Adindu zag je recent als Tim in F*** you very, very much en hij had eveneens een rol in de mini-serie Shaq.
 • Sofie Uwala Bulckes was als Lore Peeters te zien in jongerenserie 4Ever (Ketnet).
 • Eva Binon was mama Katrien in Zie Mij Graag, maar je zag haar ook als Alix in Spitsbroers en niet te vergeten als Saskia Van Deun in Patrouille Linkeroever. Verder zag je haar ook recent in 22/3 Wij Waren daar en Influencers. Het is daarnaast wachten o p de nieuwe tv-serie Exen.
 • Bünyamin Yuruk kun je kennen als Dante De Smidt uit de jeugdserie Campus 12. Verder speelde hij Wolf in Buck.
 • Sachli Gomalizad speelde recent Neda in de lockdown-film Claude M. Maar je kunt haar ook kennen van De BunkerLayla M en Vlucht HS13. Ze was ook te gast in Alleen Elvis blijft bestaan. We gaan haar zien in de kortfilm Een Mild Gebaar.
 • Katelijne Verbeke zag je recent nog in het tweede seizoen van Beau Séjour. Maar je kunt haar ook kennen uit Het goddelijke monsterCordon (voor de Nederlandse volgers: op Videoland), 13 GebodenEigen Kweek en The Best of Dorien B.  Volgend jaar zal ze te zien zijn in de film Zeevonk.
 • Els Olaerts zag je in Bastaard en in de tv-herhaling van De hel van Tanger. Ik vond dat ze in #hetisingewikkeld een leuke rol speelde; in Gent-West zet ze dan weer helemaal een ander type neer. Net als Jennifer Heylen en George Adindu zag je haar eerder in F*** you very, very much (als de moeder van An). Afgelopen jaar zag je haar in H4Z4RD en Lost Luggage. In het nieuwe jaar zien we haar in de film J’aime la vie en De Twaalf seizoen 2.
 • Vincent van Sande ken je van Glad ijs, waarin hij de rol van ontvoerder Frankie speelt. Je zag ‘m eerder al op Streamz in de rol van Youri in Mijn Slechtste Beste Vriendin. Daarnaast kun je hem kennen uit Wij en de serie Gevoel voor Tumor. En je zag hem eveneens in Twee Zomers. Op dit moment zien we hem in de film van De zonen van Van As.
 • Robbert Vervloet zag je recent in Deja-Vu en Couples Therapy. Bij jonge kijkers is hij bekend als Buck in de gelijknamige Ketnet-serie. Daarnaast was hij ook te zien in Gevoel voor Tumor.
 • Thomas Van Caeneghem ken je als Lars uit telenovelle Lisa. Eerder was hij ook te zien in Campus 12 en Gevoel voor Tumor.

Loslopend Wild kijken

Wil je Loslopend wild en Loslopend kerstwild kijken? Dit kan op VRT MAX. Hier kun je nog een aantal dagen naar seizoen 6 kijken (dat wordt dus even bingewatchen). En er staan ook nog vier afleveringen van seizoen 5 online. Vanuit Nederland kun je naar VRT MAX kijken als je een VPN Verbinding gebruikt.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 december 2022 /