Erhan Demirci met Wa Make? op Eén

Erhan Demirci is met zijn comedyshow Wa Make? vanavond – dinsdag 2 februari om 21.23 uur – te zien op Eén. Het resultaat is soms confronterend, vaak herkenbaar maar altijd grappig! Kortom: een tip voor wie eens even de gedachten wil verzetten.

Wa Make? van Erhan Demirci

Ooit al eens verdwaald in een van de cités van Limburg? Dan is dit waarschijnlijk het eerste wat u hoorde: “wa make?” De meest gestelde vraag onder vrienden en buren. Bij vrienden betekent het eerder: hoe gaat het? Wat ben je aan het doen; of gewoon, heb je eigenlijk al werk? Maar zowel Georgette als Meryem vragen het tegenwoordig aan elkaar: wa make? Zeggen we dan wel altijd hoe het echt met ons gaat? Erhan zoekt in deze comedyshow uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg?

Erhan Demirci

Wist je dat je Erhan Demirci niet alleen als stand-upcomedian kunt kennen? De jongere kijkers zagen hem als Arun – de vader van Gamil en Noortje – in 4eVeR van Ketnet. In eerste instantie heeft hij altijd opgetreden met het comedycollectief Hakims of Comedy. Daarnaast heeft hij drie seizoenen lang het voorprogramma van Han solo bedankt gespeeld. In 2016 volgde zijn eerste solo-voorstelling Komt goed! Wa make? is zijn tweede solo-voorstelling.

Comedy / Cabaret op tv kijken

Zowel in Nederland als in België kunnen we tegenwoordig de nodige comedyshows en cabaret op tv kijken. Zo hebben we al over tal van voorstellingen geschreven op VlaamsKijken, denk bijvoorbeeld over die van Jens Dendoncker. En voor de Nederlandse volgers: op dit moment heeft SBS6 nog een aantal cabaretshows op de agenda staan.

Foto: Eén

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 februari 2021 /