Natali Broods in Déjà-Vu (Streamz Original)

Natali Broods schittert in de nieuwe Streamz Original Déjà-Vu. Bekijk hier een eerste fragment met Natali Broods en Xenia Borremans. De serie met verder Koen De Graeve, Willem Deschryver, Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans, Barbara Sarafian, Viv Van Dingenen, Sven de Ridder is vanaf 15 maart op Streamz te zien.

Verhaal Déjà-Vu

In Déjà-Vu volgen we Florence Fierens (Natali Broods), een drukbezette carrièrevrouw en radio host. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een breed publiek en zet ze zich ook in voor gelijke rechten voor vrouwen. Haar leven komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise (Xenia Borremans) onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar dood, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Natali Broods over Déjà-Vu

“Ik ben heel dankbaar dat ik Florence mocht spelen; de rol is zo gelaagd dat er wel drie personages in zitten. Vanaf het eerste moment was ik in de greep van dit verrassende, rijke scenario. Het was een geweldige trip die ik mocht maken samen met een fantastische cast en crew in bizarre tijden”, vertelt Natali Broods over haar ervaring op de set van Déjà-Vu.

Cast Déjà-Vu

De cast van Déjà-Vu wordt gevormd door bekende Vlaamse acteurs en actrices. In de eerste beelden zien we Natali Broods en Xenia Borremans in de hoofdrol, maar er zijn verder rollen weggelegd voor Koen De Graeve, Willem Deschryver, Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans, Barbara Sarafian, Viv Van Dingenen en Sven de Ridder.

  • Natali Broods ken je van haar geweldige hoofdrol in Over Water, maar bijvoorbeeld ook uit de film Facades.
  • Xenia Borremans is een jonge actrice, die eerder te zien was in De Vijver. Ze is de dochter van kunstenaar Michaël Borremans.
  • Koen De Graeve heeft op mij het meeste indruk gemaakt in films als Onder het hart en Tot Altijd. Hij heeft al in tal van Vlaamse series en films meegespeeld. Zo speelde hij ook de hoofdrol in de VTM-serie Studio Tarara (VTM): cast en verhaal.
  • Willem Deschryver ken je als Sander uit wtFock.
  • Boris Van Severen zal in Vlaanderen te zien zijn in Een Goed jaar. Deze reeks is in Nederland op Videoland al gelanceerd (en echt een aanrader). Verder speelde hij bijvoorbeeld recent in GR5. Ik ben daarnaast erg nieuwsgierig naar Renaissances, waarin hij samen met Lynn van Royen en Kevin Janssens te zien is.
  • Janne Desmet is op dit moment op tv in twee series. Op zondagavond kun je van haar genieten in Beau Séjour 2 (op Eén) en op maandagavond op Canvas in Albatros (die ook via Streamz te zien is).
  • Clara Cleymans is op dit moment te zien in de nieuwe Streamz-serie Mijn Slechtste Beste Vriendin. Daarnaast kon je haar op Eén zien samen met Rik Verheye in de mini-reeks We moeten eens praten.
  • Barbara Sarafian is op Streamz bijvoorbeeld te zien in Niets Te Melden en Superette Anna. Recent zijn op VTM4 de herhalingen van Vossenstreken weer begonnen. En ik ben erg nieuwsgierig naar de serie over de ontvoering van Phil Frisco.
  • Viv Van Dingenen zag je net als Boris van Severen in GR5 en ze zal tevens een hoofdrol spelen in De ontvoering van Phil Frisco. Bij het grote publiek is ze vooral bekend als de moeder van Alan en Dennis in Spitsbroers.
  • Sven De Ridder is op dit moment op VTM te zien in Fair Trade (staat volledig op Streamz). Maar je zag hem recent ook in Ik U Ook. Maar ik ben vooral aan het wachten op de film Red Sandra.

Unieke serie

De Vlaamse serie is uniek in zijn soort omdat het op een vernieuwende manier genres als drama en sciencefiction verweeft. Florence reist terug in de tijd in de hoop haar dochter te kunnen redden, maar worstelt ook met maatschappelijke issues zoals de zoektocht naar de balans tussen werk/privé en emancipatie. Déjà-Vu doet je afvragen wat jij anders zou doen als je de tijd zou kunnen omkeren.

Raf Reyntjens

Regisseur Raf Reyntjens (Paradise Trips) over het uitzonderlijke productieproces van de reeks: “Fictie draaien is altijd obstakels overwinnen, maar de coronacrisis was nieuw voor iedereen. De shoot werd verschillende keren uitgesteld en we waren allemaal erg blij toen we groen licht kregen van onze producent. De cast en crew zijn in deze onzekere omstandigheden altijd alles blijven geven en de ontlading was groot toen we drie maanden later dan voorzien de eindmeet haalden. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt mag terecht trots zijn op het resultaat.”

Zesde Streamz Original

Ook Peter Vindevogel – CEO van Streamz – is onder de indruk: “We zijn zeer trots op deze, ondertussen reeds zesde, Streamz Original. Déjà-Vu brengt een verhaal dat we in Vlaanderen nog niet eerder gezien hebben. Er wordt een heel originele sfeer gecreëerd waar mensen verrast en ontroerd door zullen zijn.”

Remake van Canadese serie Plan B.

De fictiereeks van productiehuis Fobic Films is een adaptatie van de gelauwerde Canadese serie Plan B. Déjà-vu is een productie van Streamz en Fobic Films in coproductie met Geronimo en met de steun van de Belgische Tax Shelter maatregel. De reeks verschijnt vanaf 15 maart op Streamz. De Canadese serie kent trouwens twee seizoenen; dus wie weet kunnen we in Vlaanderen ook genieten van een vervolg…

Foto: Streamz / Toon Aerts

Ontdek meer over de cast van Streamz Original Deja Vu met o.a. Koen De Graeve en Xenia Borremans

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 februari 2021 /