#Forever NPO Zapp is remake van 4eVeR van Ketnet

#Forever – de serie die sinds maandag 19 februari om 18.05 u te zien is op NPO Zapp – is een remake van 4eVeR van Ketnet. Sinds het voorjaar van 2016 is deze reeks als op de Vlaamse kinderzender te zien. In 4eVer worden – net als in D5R – moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt bij kinderen en jongeren; daarom ook de samenwerking met Awel, die het aanspreekpunt zijn voor kinderen en jongeren.

In 4eVeR volgen we de vriendschap tussen vier tieners die bij elkaar in buurt wonen. De vier tieners groeien op in heel verschillend samengestelde gezinnen. 4eVeR focust op de familierelaties en op de vriendschap tussen de vier. De jongeren en hun families beleven veel plezier, maar worden ook geconfronteerd met moeilijke momenten, problemen en tegenslagen. Awel reikte thema’s aan die bij jongeren leven en die via de realistische fictiereeks op een laagdrempelige manier aangekaart worden. Thema’s die aan bod komen in 4eVeR zijn onder meer verliefdheid, onzekerheid, pleegzorg, pesten op school, leven in een nieuw samengesteld gezin, mediawijsheid, armoede, depressiviteit, discriminatie, enzovoorts.

In Nederland wordt #FOREVER gemaakt door Stepping Stone voor Avro Tros / NPO 3 Zapp. De hoofdrollen worden gespeeld door Yassine Kji (Sal), Koen van der Molen (Dex), Manouk Pluis (Bloem), Selin Akkulak (Noa). In Vlaanderen schitteren Rani van Damme, Sofie Bulckens, Aaron Blommaert en Amir Motaffaf in de serie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 februari 2018 /